Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Oplevelser i New Zealand

5 flerdagsture til dig, der ønsker unikke oplevelser i New Zealand

Vælg mellem en række spændende ture på både nord- og sydøen, der garanterer dig nogle af de bedste (natur)oplevelser i New Zealand.

New Zealand dækker et areal på over 268.000 kvadratkilometer, og kan prale af alt fra smukke strande til sneklædte bjergtinder. De ture, du finder på siden her, er fordelt over hele landet og giver dig mulighed for at opleve nogle af New Zealands højdepunkter.

Se også, hvordan du kan sammensætte din kør-selv ferie i New Zealand her.

Glæd dig fx til at gå det berømte Kepler Track, besøge Bay of Islands (bugten med de 150 små øer) og nyde et glas newzealandsk Chardonnay på en vingård i Napier, New Zealands største vindistrikt. Hertil kommer den smukke Coromandel halvøs skønne strande og chancen for at fange de populære regnbueørred ved Lake Taupo.

Vær opmærksom på, at The Kepler Track skal bestilles i meget god tid på grund af pladsbegrænsning.

Turene er nøje udvalgt af vores erfarne rejsekonsulenter, der selv har rejst i New Zealand. Fælles for turene er, at de indeholder de seværdigheder og naturoplevelser, som giver dig det bedste indblik i New Zealands geografi, kultur og historie.

Ønsker du inspiration til flere oplevelser i New Zealand? Så besøg rejsebloggen og find fx ud af, hvilke andre nationalparker du ikke bør gå glip af.

Få hjælp til at sammensætte en rundrejse i New Zealand i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev