Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Krydstogt i New Zealand

Kombiner dit krydstogt i New Zealand med Australien og Hawaii

Start dit krydstogt i New Zealand fra Auckland, og glæd dig til en rejse i behagelige omgivelser, all-inclusive madoplevelser, masser af aktiviteter og spændende destinationer undervejs.

Husk, at du også kan kombinere dit krydstogt i New Zealand med en kør-selv ferie i New Zealand.

Oplevelser til lands og til vands

På et krydstogt er der nye oplevelser hver dag – både til lands og til vands. Dagene til vands bruges på skibet, hvor der er et væld af aktiviteter og faciliteter, du kan benytte ombord. Nyd sejltiden ved poolen eller gå ombord i nogle af skibets lækre buffeter. Et krydstogt lokker med både gastronomi, wellness, legepladser, børneklubber, minigolf, butikker og bibliotek. Kort sagt bor du på et flydende hotel, og det betyder også, at du slipper for at pakke kufferten hver dag.

Grundet de mange børnevenlige aktiviteter kan et krydstogt varmt anbefales til børnefamilier.

Krydstogtsrejser er også oplagt til voksne uden børn, som ønsker en komfortabel og oplevelsesrig rejse. For de voksne er der aktiviteter som fx kasino, diskoteker, teater, spa og fitness. I løbet af din krydstogtrejse lægger skibet til kaj flere steder undervejs. Her har du ofte en dags tid til at udforske området, tage på udflugter eller besøge stranden.

Læs med her og få 5 gode grunde til, at en krydstogtrejse bliver din mest problemfrie rejse (nogensinde)

Vælg den rette kahyt

Uanset dit budget og dine behov findes der en kahyt-type, der passer til dine ønsker. Bo i en standardkahyt uden balkon, en kahyt med balkon eller i diverse familierum og suiter. Alle af forskellig størrelse og prisklasse.

Den private balkon gør det muligt at opholde sig udendørs i private omgivelser. Balkonen gør desuden kahytten større og mere rummelig. Fra balkonen har du naturligvis havudsigt, og når skibet nærmer sig land, er der gode muligheder for at opleve indsejlingen.

Måltider og udvalgte drikkevarer er inkluderet i prisen. Du har et stort udvalg af restauranter ombord – fra fine dining til børnevenlige buffeter i mere afslappede omgivelser.

Find det rigtige krydstogt

Her hos DANexplore samarbejder vi med to krydstogtselskaber.

  1. Royal Caribbean er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn og unge, men det udelukker nu ikke par og voksne uden børn.
  2. Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Husk, at vi også har krydstogter i USA, Canada og Australien.

Få hjælp til at planlægge dit krydstogt i New Zealand

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din krydstogtsrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev