Få et tilbud på din rejse

New Zealand

Krydstogter
Krydstogter i New Zealand

Oplev New Zealand og Australien på dit livs krydstogt i Oceanien

Kombiner et krydstogt på New Zealands østkyst med Australien eller Hawaii.

På et krydstogt får du en rejse, hvor transporten fra A til B er lige så stor en del af ferieoplevelsen, som de destinationer du besøger undervejs. Samtidig bor- og lever du i behagelige omgivelser, hvor serviceniveauet er i top.

5 gode grunde til at en krydstogtrejse bliver din mest problemfrie rejse (nogensinde)

Du får nye og spændende oplevelser hver dag – både til lands og til vands. Dagene til vands bruges på skibet, hvor der er et væld af aktiviteter og faciliteter at benytte ombord. Du kan også nyde sejltiden ved poolen. Båden lokker blandt andet med gastronomi, swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, butikker og bibliotek. Kort sagt bor du på et flydende hotel, og det betyder også, at du slipper for at pakke kufferten hver dag.

Grundet de mange børnevenlige aktiviteter kan et krydstogt varmt anbefales til børnefamilier.

Krydstogtsrejser er også oplagt til voksne uden børn, som ønsker en komfortabel og oplevelsesrig rejse. For de voksne er der aktiviteter så som kasino, diskoteker, teater, soldæk, spa og fitness. I løbet af din krydstogtrejse lægger skibet til kaj flere steder undervejs. Her har du ofte en dags tid til at udforske området, tage på udflugter eller besøge stranden.

Vælg den rette kahyt

Uanset dit budget og dine behov findes der en kahyt-type, der passer til dine ønsker. Bo i en standardkahyt uden balkon, en kahyt med balkon eller i diverse familierum og suiter. Alle af forskellig størrelse og prisklasse.

Den private balkon gør det muligt at opholde sig udendørs i private omgivelser. Balkonen gør desuden kahytten større og mere rummelig. Fra balkonen har du naturligvis havudsigt, og når skibet nærmer sig land, er der gode muligheder for at opleve indsejlingen.

Måltider og udvalgte drikkevarer er inkluderet i prisen. Du har et stort udvalg af restauranter ombord, og der er mad for alle uanset smagsløg. Udvalget er stort, kvaliteten er god, og der er både fine dining og buffet i mere afslappede omgivelser.

Find det rigtige krydstogt

DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber.

Royal Carribien er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn og unge, men det udelukker nu ikke par og voksne uden børn.
Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Vi har også krydstogter i USA, Canada og Australien – se alle vores krydstogter her

Få hjælp til at sammensætte din krydstogtrejse i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-krydstogtrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.