Få et tilbud på din rejse

New Zealand
Fly til New Zealand

Fly til New Zealand

Book et fly til New Zealand med DANexplore, vi skræddersyer din drømmerejse.

Der er mange gode flyselskaber som flyver dagligt eller flere gange om ugen til det skønne New Zealand. Der er gode muligheder for afrejse både fra Danmark, men også fra andre store lufthavne i Europa, såsom Frankfurt og Hamborg.

Priserne på flybilletter til New Zealand kan variere meget i forhold til tidspunkt for afrejse, og dertil lufthavns-, miljø- og brændstofskatter, som afhænger af rute og flyselskab.

Du kan vælge en rute via USA eller Østen, afhængig af hvem der kan tilbyde den bedste flybillet. Den mest effektive flyvetid fra Danmark til New Zealand er på cirka 26 timer, derfor vælger mange at tage en eller to overnatninger, ofte i Østen på vej til New Zealand.

Hvis du rejser med børn kan du med fordel gøre stop undervejs, så børnene kan få et afbræk fra den lange flyvetur. Den lange flyvetur løber ofte op på mindst 30 timer på grund af diverse nødvendige stops og flyskift undervejs.

Lufthavne og transport på New Zealand

På New Zealand er der tre lufthavne, hvor fly fra Europa, Asien og USA lander. På Nordøen ligger der lufthavne i Auckland og Wellington, og på Sydøen ligger Christchurch lufthavn. Når du ankommer til lufthavnen er der busser, shuttles og taxaen som holder uden for ankomsthallen, parat til at køre dig til hotellet. Du kan med fordel bestille en privat chauffør hjemmefra, som står og venter på dig ved ankomst.

Overvejer du en rundrejse i New Zealand, så tjek vores kør-selv eller autocamper muligheder.

Hvis du vælger at bestille dine flybilletter igennem DANexplore sikrer det dig en professionel og hjælpende hånd til at finde de billigste flybilletter til New Zealand. Vi har et stor netværk af samarbejdsaftaler med flyselskaber i hele verden, og derfor kan vi med fordel hjælpe dig med at finde de bedste fly til New Zealand.

Sådan får du de billigste (og bedste) billetter til New Zealand

Flybilletter til New Zealand er eftertragtet og derfor kan det ofte betale sig at være fleksibel i forhold til dine rejsedatoer, især hvis du er ude på at finde de billigste flybilletter. Husk derfor at have flere forskellige rejsedatoer, så der kan søges på flere forskellige datoer blandt flyselskaberne. Skal du spare penge på din flybillet, er det vigtigt at undgå fredag, lørdag og søndag, da det er de dyreste rejsedage.

Ligeledes er det vigtig at du booker din flybillet i god når du flyver oversøisk, vi anbefaler 7-10 måneder før afrejse.

Gratis rejsetilbud

Udfyld formularen og få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter, der står
klar til at hjælpe dig med din næste rejse.