Få et tilbud på din rejse

Autocamper

Britz
Britz

Lej en Britz Autocamper på din næste camper ferie i New Zealand.

Britz tilbyder en bred vifte af campere, så her er noget for både den lille og den store familie, og parret. Med en autocamper kommer du for alvor tæt på New Zealands smukke natur, og du bestemmer selv ruten og farten undervejs. Du kan afhente og aflevere din Britz camper i følgende byer i New Zealand:
  • Auckland
  • Christchurch
  • Queenstown

Udlejningsstederne er som hovedregel beliggende tæt på lufthavnene, så du nemt kan komme dertil, når du ankommer med flyet. Alle Britz udlejningsstederne har lounge område, hvor du kan få en forfriskning. Trænger du til et bad, inden turen går videre, er det også muligt.

I alle Britz campere er der køkkenudstyr, sengelinned, dyne/tæppe, pude, håndklæder m.v. samt kort og informationsmateriale.

Britz benytter sig af såkaldte flex-rates, det vil sige, at priserne er variable og reguleres ugentligt på bagrund af udbud og efterspørgsel.

Prisen er inklusiv Britz bonus-pakke som inkluderer: Selvrisiko på 0 kroner, reduceret depositum, gebyr for envejsleje, ombytning af gasflaske, campingstole og bord samt vejskatter.

Her på siden kan du gå på opdagelse i alle vores Britz campere og finde den der passer dine behov og ønsker.

Hvis du savner information om campingpladser, regler eller betalingsveje i New Zealand, finder du en række praktiske informationer her.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.