Få et tilbud på din rejse

Australien

Krydstogter
Krydstogter

Tag på krydstogt i Australien

Du kan naturligvis opleve Australien, men også New Zealand og flere forskellige fjerntliggende og eksotiske Stillehavsøer er med på rutekortet. Et krydstogt bringer dig vidt omkring i behagelige omgivelser, og de oplevelser du får ombord på båden er ofte ligeså vigtige for ferien, som de destinationer du besøger under vejs.

Et krydstogt byder på mange nye og spændende oplevelser, både på land og til vands. Dagene, der går med sejlads, giver fine muligheder for at benytte de mange aktiviteter og faciliteter ombord. Du kan også bare slappe af ved poolen. Du bor på et flydende hotel, og du slipper derfor for at pakke kufferten hver dag.

Ombord på krydstogtskibet finder du fantastisk gastronomi og et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Af aktiviteter kan nævnes swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, internetcafé, eksklusive butikker og bibliotek.

Krydtogternes brede udvalg aktiviteter gør rejseformen ideel for børnefamilier, men en krydstogtrejse henvender sig også til voksne uden børn. Der er nemlig underholdning for enhver smag herunder kasino, minigolf, teater, diskoteker, stort soldæk til afslapning, spa og fitness. Skibet lægger til kaj flere forskellige steder undervejs, hvor du oftest har en hel dag til at udforske området, tage på udflugter eller til stranden.

Mange kahyt-typer at vælge imellem

Der er et stor udvalg af forskellige kahytter afhængig af dit budget og dine ønsker. Du kan fx bo i enten standardkahyt med- og uden balkon, familierum eller suite – alle af forskellig størrelse og prisklasse. En private balkon giver dig mulighed for at opholde dig udendørs i private omgivelser, ligesom det også gør kahytten større og mere rummelig. Meget af tiden er det kun havet, der kan ses fra balkonen, men når skibet nærmer sig land, er der naturligvis gode chancer for at opleve omgivelserne og indsejlingen.

Alle måltider er inkluderet i prisen, og der er adskillige restauranter ombord, og her er noget for enhver smag! Udvalget er overvældende, kvaliteten er høj og der er både fine dining med dress code og lækker buffet i mere afslappede omgivelser.

Krydstogter har noget at byde på til alle

DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber: Royal Carribien er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn, men det udelukker nu ikke par og voksne uden børn. Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Vi har også krydstogter i USA, Canada og New Zealand – se alle vores krydstogter her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din krydstogtrejse i Australien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.