Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Krydstogter i Australien

Tag på krydstogt langs Australiens østkyst eller tag fra Sydney til enten New Zealand, Hawaii eller New Caledonien

Krydstogter i Australien bringer dig vidt omkring i behagelige omgivelser, og dine oplevelser ombord er ofte ligeså mindeværdige, som de destinationer du besøger undervejs på din krydstogtrejse.

Når skibet lægger til kaj, har du oftest en hel dag til at udforske området, tage på udflugter eller til stranden. Vær opmærksom på, at du kan kombinere dit krydstogt i Australien med både Hawaii, New Zealand og New Caledonien.

Det er også muligt at kombinere dit krydstogt med en kør-selv ferie i Australien eller New Zealand.

Et krydstogt byder på mange spændende oplevelser til lands og til vands. På de dage, hvor du udelukkende er til havs, er der rig mulighed for at “gå ombord” i skibets aktiviteter og nyde de mange moderne faciliteter.

Et krydstogts brede udvalg af aktiviteter gør rejseformen ideel for børnefamilier. Af aktiviteter kan fx nævnes swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, internetcafé, minigolf og bibliotek.

Et krydstogt er dog også til voksne, der rejser uden børn. Der er nemlig underholdning for enhver smag herunder kasino, eksklusive butikker, teater, diskoteker, stort soldæk til afslapning, spa og fitness.

Vælg den kahyt, der passer til dig

Valget af kahyt afhænger af dit budget og dine behov. Vælg fx mellem en standardkahyt med eller og uden balkon, et familierum eller suite. En balkon giver dig blandt andet mulighed for at opholde dig udendørs i private omgivelser, ligesom det også gør kahytten større og mere rummelig. Meget af tiden er det kun havet, du ser fra balkonen, men når skibet nærmer sig land, er der gode chancer for skønne udsigter ved indsejlingen.

Alle måltider er inkluderet i prisen, og der er adskillige gode restauranter ombord. Udvalget er overvældende, kvaliteten er høj og der er alt fra fine dining med dresscode til børnevenlige buffeter i mere afslappede omgivelser.

Krydstogter i Australien til dig, der rejser både med og uden børn

Her hos DANexplore samarbejder vi med to krydstogtselskaber:

  1. Royal Carribean er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn ombord.
  2. Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Vær opmærksom på, at vi også tilbyder krydstogter i USA, Canada og New Zealand.

Få hjælp til at planlægge dit krydstogt i Australien

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din krydstogtrejse i Australien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev