Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Heron Island Resort

Priser fra kr. 2.490,-

Bo omgivet af hvide strande, krystalklart vand og det verdensberømte koralrev, Great Barrier Reef

Heron Island Resort ligger midt på Great Barrier Reef. Øen er omgivet af fantastiske hvide sandstrande, krystalklart vand og naturligvis verdens mest berømte koralrev, Great Barrier Reef. Under overfladen oplever du en verden af koraller og farvestrålende fisk.

Udover snorkling og dykning tilbydes der også mange andre aktiviteter på Heron Island: guidet vandretur på øen, rev-safari med glasbundsbåd og frokost på stranden. Året rundt kan der opleves et rigt og varieret dyre- og fugleliv på øen og i havet, der omgiver den.

Snorkling og dykning er oplagte aktiviteter, når du besøger Heron Island Resort. Great Barrier Reef byder på en fortryllende undervandsverden af koraller samt et spektakulær og farvestrålende dyreliv. Ud over alle fiskene, gæster både skildpadder, rokker og de fredelige revhajer også revene omkring Heron Island.

Resort med restaurant, pool og spa

Indkvarteringen ligger fordelt på Heron Island. Nogle værelser vender mod skoven, andre mod stranden og nogle tredje har resortudsigt. Alle værelserne har balkon eller terrasse med parasol og er desuden udstyret med loftvifte, køleskab, the- og kaffe faciliteter samt badeværelse med hårtørrer. Der er også strandhåndklæder til rådighed under hele opholdet.

På resortet er der både restaurant, bar, poolområde, en spa, der tilbyder behandlinger i dagstimerne, vaskeri, en tennisbane (dog ikke i fuld størrelse) samt en lille butik, hvor de vigtigste fornødenheder kan købes. I aftentimerne bliver der arrangeret underholdning for gæsterne. Desuden er der en mønttelefon samt afgang til Wi-Fi, mod betaling.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Dobbeltværelse, Turtle Room
2.490,-
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser.

Ekstra information
Morgenmad
Ja
Restaurant
Ja
Wifi
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev