Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Hoteller i Australien

Udvalgte hoteller og resorts langs Australiens østkyst og i Sydney

Hvis du ønsker, at din indkvartering skal være en ligeså stor del af oplevelsen, som resten af din rejse i Australien, så er disse hoteller i Australien lige noget for dig. Fælles for dem er blandt andet en unik beliggenhed.

På en kør-selv ferie i Australien er du meget på farten, og kan have mange dage med flere timers kørsel fra den ene by til den anden. Derfor er det ekstra rart, når din “endestation” er et lækkert hotel med alle de bekvemmeligheder samt den udsigt og placering, som du har brug for. Måske trænger du til en daseferie på en skøn tropeø langt væk fra civilisationen. Måske er du mere til en storbyferie, tæt på lækre restauranter og shopping. Valget er dit.

Heldigvis finder du hoteller for enhver smag i Australien. Bo fx ved Great Barrier Reef med hvid sandstrand lige uden for din hoteldør eller i Sydneys pulserende centrum tæt på alle byens glæder. Uanset hvilket hotel du vælger, bliver du budt velkommen af australsk gæstfrihed.

Få hjælp til at finde de helt rigtige hoteller i Australien

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende –eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Australien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring