Få et tilbud på din rejse

Autocamper

Star RV

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Star RV

Lej en Star RV Autocamper i Australien

Star RV tilbyder kvalitetscampere af høj standard som er max. 1 år gamle. En autocamper er en ideel måde at komme rundt i Australien på, man har frihed til selv at sætte tempoet og gøre stop, hvor man finder det passende, ligeså længe man har lyst.

Star RV er omhyggelige med at vedligeholde deres køretøjer, samt udstyre dem med gode udstyrspakker bestående af bl.a. kort og camping guide.

Du kan hente og aflevere din Star RV autocamper i:

  • Brisbane
  • Cairns
  • Melbourne
  • Sydney

Åbningstiderne er mandag til søndag fra 08:00 til 16.30. Der er lukket på helligdage. Udlejningsstederne er beliggende tæt på lufthavnen.

Star RV campere er udstyret med tallerkener og bestik, mens der er mulighed for at leje håndklæder og sengelinned.

Alle Star RV autocampere kører på et dobbelt batterisystem. Det betyder, at motorens batteri er adskilt fra det batteri, der anvendes til interne apparater såsom køleskab, lys og vandpumpe. Det sidstnævnte batteri holder fuldt opladt i ca. 12 timer. Det genoplades, når bilen kører, eller når du sætter det til i et stik på campingpladserne.

Hos Star RV kan du bestille en såkaldt “all inclusive-pakke”, som inkluderer en tank brændstof, enkeltvejs gebyr, en gps samt camping borde og stole. Denne pakke anbefaler vi til alle vores kunder.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.