Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Vis alle

Udflugter i det østlige USA & Florida

Udvalgte seværdigheder og oplevelser i det østlige USA & Florida

Der findes et væld af ture og udflugter i det østlige USA og Florida. Udvalget her på siden er derfor kun et udpluk, og repræsenterer nogle af vores favoritter på din kør-selv ferie i USA.

Det kan være en god idé at booke dine udflugter hjemmefra, især i højsæson, og hvis du vil være sikker på en bestemt afgang. Derudover anbefaler vi også ‘Front of Line passes’, når du besøger de store forlystelsesparker i skolernes ferier.

Ønsker du mere inspiration til oplevelser og udflugter i det østlige USA? Så besøg vores rejseblog. Her kan du blandt andet læse om New Englands højdepunkter samt 3 kendte, ukendte og lidt oversete oplevelser i New York, Washington og Florida.

Kultur, natur, temaparker i det østlige USA

I New York kan du udforske byens kultur på en guidet tur i Brooklyn, hvor du lærer om områdets gadekunst. I Everglades Nationalpark kan du opleve det berømte sumpområde fra en airboat og komme helt tæt på de amerikanske alligatorer. Du kan også slippe fantasien løs i Universal Orlando eller hoppe på cyklen i Miami, og se strandbyens seværdigheder i et lidt roligere tempo.

Er der en udflugt, som vi ikke har her på siden, men som du ønsker at booke hjemmefra? Så tøv ikke med at kontakte din USA-ekspert og rejsekonsulent hos DANexplore.

Se også vores udflugter i det vestlige USA her.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev