Få et tilbud på din rejse

Panamakanalen

Længde: 16 dage / 15 nætter  •  Priser fra kr. 9.625,-

Dag til dag

Dag 1: San Diego, Californien

Udover at være hjemsted for en zoologisk have i verdensklasse og akvarium, er San Diego en laid-back flåde by, der desuden ligger tættest på Mexico af alle amerikanske byer. I San Diego finder du både mexicanske og amerikanske restauranter, spansk inspireret arkitektur og det bedste vejr i Nordamerika, hvilket er med til at gøre San Diego til en fantastisk feriedestination.

Dag 2: Til søs

Dagen kan bruges på de mange aktiviteter, der findes på krydstogtet.

Dag 3: Cabo San Lucas, Mexico

Cabo San Lucas var engang kendt som de velhavendes sandkasse. Cabo San Lucas er Mexicos juvel resort på spidsen af Baja-halvøen. Den afsides beliggenhed og den uspolerede skønhed gør denne badeby til et sandt paradis.

Dag 4: Puerto Vallarta, Mexico

Tidligere var dette en søvnig fiskerby, men i dag er det blevet til et populært feriested efter “The night of the Iguana” blev filmet her i 1964. Beliggende på den kurvede Banderas Bay, har Puerto Vallarta fasthold dens charmerende karakter med røde tegltage og rækker af balkoner, der er dekoreret med farverige bougainvillea pynter i de brostensbelagte gader. Det er en stor fornøjelse at udforske de hyggelige gader med kameraet tæt ved hånden.

Dag 5-6: Til søs

Dagen kan bruges på de mange aktiviteter, der findes på krydstogtet.

Dag 7: Puerto Quetzal, Guatemala

Guatemalas største Stillehavs port er også porten til nogle af de mest fascinerende og smukkeste områder i landet. Gå mod nord gennem platager, hvor luften er parfumeret med duften af sukkerrør og kaffe, gå videre tværs af bjergrygge hvor du finder en imponerende udsigt til den smukke Lake Atitlan. Du kan også tage en heldags tur fra kysten, hvor du cruiser forbi bjerge med vulkaner til den koloniale hovedstad Antigua, hvor brostenbelagte gader og periodisk arkitektur fremhæver områdets gamle spanske kolonial arv.

Dag 8: Til søs

Dagen kan bruges på de mange aktiviteter, der findes på krydstogtet.

Dag 9: Puntarenas, Costa Rica

På den vestlige side af Costa Ricas Stillehavs kyst finder du Puntarenas, som er beliggende mellem vulkanske strande i Golfo de Nicoya og nogle af landets højeste bjergtinder. En halv times kørsel fra havnen rammer du den tropiske jungle, hvor du kan gå på jagt efter junglens hemmeligheder. I træerne sidder farverige araer, tukaner og parakitter, mens man kan høre brøleaben skrige i det fjerne. I hovedstaden San Jose kan du opleve museer, teatre og butikker.

Dag 10: Til søs

Dagen kan bruges på de mange aktiviteter, der findes på krydstogtet.

Dag 11: Panamakanalen (Til søs)

Panamakanalen er en menneskeskabt kanal i Panama, som forbinder Atlanterhavet og Stillehavet. Det er en af de mest betydningsfulde vandveje på jorden. Kanalen strækker sig cirka 80 km fra Panama by på Stillehavs siden til Colon på Atlanterhavets side, der giver passage til over 12.000 skibe årligt. Det er et fantastisk syn at se de store krydstogter manøvre sig igennem den smalle kanal med frodig jungle på begge sider. Selvom det kun tager en dag at cruise igenenm kanalen, vil oplevelsen vare for evigt.

Dag 12: Colon, Panama

Colon ligger i hjertet af Panamas rige historie og innovative udvikling. Denne vigtige havneby ligger mindre end en time fra nogle af Panamas historiske attraktioner, såsom Panama Railroad, Gatun Locks og den gamle spanske fæstning Fort San Lorenzo. Der er selvfølgelig også krystalklart vand og hvid sandstrand, som altid er et besøg værd på turen.

Dag 13: Cartagena, Colombia

Brostensbelagte gader, balkoner med blomstrende bougainvillea og pastelfarvede bygninger gør Cartagena til en af Latinamerikas mest fotogene byer. Cartagena er ikke bare endnu en smuk havneby. Byen blev grundlagt i 1533 og emmer af historie fra den spanske koloni tid. Byens placering gjorde den til en populær havn for røvere og pirater. Eventyrlystne rejsende vil finde byen meget spændende, da den har en perfekt blanding af gammelt og nyt med et twist af ø-stemning.

Dag 14-15: Til søs

Dagen kan bruges på de mange aktiviteter, der findes på krydstogtet.

Dag 16: Fort Lauderdale, Florida

Hjemrejse


Priser

Fra priser
DKK
Indvendige kahytter (Uden vinduer)
9.625,-
Udvendige kahytter (Med vinduer)
11.205,-
Balkon
16.200,-
Junior suite
21.480,-
Prisbemærkninger: Alle priser er fra-priser pr. person baseret på 2 personer i en kahyt i lavsæson.
BEMÆRK: DER ER OFTE GODE KAMPAGNETILBUD PÅ KRYDSTOGTER, RING FOR NÆRMERE INFORMATION HEROM.
Inkluderet i prisen
Alle måltider
Kahyt
Skatter
Afgifter
Underholdning
Aktiviteter (Få undtagelser)
Drikkepenge
Ikke inkluderet i prisen
Fly tur/retur
Udflugter
Personlige udgifter (Fx spabehandling)
Drikkevarer
Hotelophold og måltider i land
Transport
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Bemærkninger

Øvrige bemærkninger:
Alle måltider ombord er inkluderet i prisen i hovedrestauranten.

Om krydstogtet – Royal Caribbean – Legend of the Seas (Vision-klassen)
Bygget: 1995 (Renoveret i maj 2006)
Længde: 264 m.
Passagere: 2.076
Dæk: 11

Legend of the Seas er et skib i Vision-klassen. Vision-skibene har en særegen stil og stor personlighed. Ombord finder du solfyldte atriummer og hvide marmortrapper, en intim, varm atmosfære og spændende tilbud til alle – temarestauranter og saloner, kasinoer, svømmebassin, og minigolfbane på nogle af skibene.

Sejlplan for Legend of the Seas:

Dag Anløbshavn Ankomst Afgang
Onsdag San Diego, Californien 17:00
Torsdag Til søs
Fredag Cabo San Lucas, Mexico 11:00 18:00
Lørdag Puerto Vallarte, Mexico 12:00 19:00
Søndag Til søs
Mandag Til søs
Tirsdag Puerto Quetzal, Guatemala 07:00 18:00
Onsdag Til søs
Torsdag Puntarenas, Costa Rica 07:00 19:00
Fredag Til søs
Lørdag Panamakanalen (Til søs) 06:00 18:00
Søndag Colon, Panama 06:00 16:00
Mandag Cartagena, Colombia 09:00 16:00
Tirsdag Til søs
Onsdag Til søs
Torsdag Fort Lauderdale 07:00

 

Andre krydstogter i USA

Panamakanalen er blot en af vores mange skønne krydstogter i USA. Se alle krydstogter i USA her.