Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Krydstogter i USA

Tag på krydstogt til USA, Caribien, Bahamas, Key West og Alaska

En af de helt store fordele ved et krydstogt i USA er, at det er en ferieform, hvor du både kan slappe af med god samvittighed OG vælge oplevelser til og fra som det passer dig. For det første bor du på et flydende hotel, og for det andet besøger du en ny destination (næsten) hver dag.

På et krydstogt i USA lægges der til kaj flere forskellige steder undervejs, og du har oftest en hel dag til at udforske området.

Se også, hvordan du kombinerer et krydstogt i Caribien med en kør-selv ferie i Florida her

Ombord på dit krydstogtskib kan du glæde dig til alt fra fantastisk gastronomi, store swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, internetcaféer og eksklusive butikker til kasino, teater, diskoteker, spa og fitness.

Få 5 gode grunde til at en krydstogtrejse bliver din mest problemfrie rejse (nogensinde) her

Stort udvalg af forskellige kahytter

Der findes et stort udvalg af kahytter afhængig af dit budget og dine præferencer. Der er standardkahytter uden balkon (indvendige), kahytter med balkon (udvendige) og forskellige familiekahytter og suiter.

Alle måltider er inkluderet i prisen. Der er adskillige restauranter ombord med et stort udvalg af mad i høj kvalitet. Du finder både gourmet restauranter med dress code, store buffet-restauranter og familierestauranter i mere afslappede omgivelser.

Krydstogt i USA for både børnefamilier og brudepar

DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber.

  1. Royal Caribbean er oplagt til generationsrejsen og er især populært blandt børnefamilier på grund af det store udvalg af aktiviteter for alle aldre. Også par og voksne uden børn er dog også rigtig glade for Royal Caribbeans krydstogter verden over.
  2. Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er meget få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Læs også om krydstogter til blandt andet Canada, Australien og New Zealand her.

Få hjælp til at planlægge dit næste krydstogt

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan dit krydstogt kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev