Få et tilbud på din rejse

USA

Krydstogter
Krydstogter

Tag på krydstogt i USA – Oplev Caribien, Bahamas, Key West og Alaska

På et krydstogt kommer du vidt omkring i luksuriøse omgivelser, og rejsetiden ombord er ofte ligeså stor en del af ferieoplevelsen som de destinationer, du besøger undervejs.

Det unikke ved krydstogter er, at du besøger nye destinationer hver dag uden, at du skal pakke kufferten hver morgen. Du bor kort sagt på et flydende hotel,  der har alt du kan ønske dig!

En krydstogtsbåd lokker med fantastisk gastronomi og et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Af aktiviteter kan nævnes swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, internetcafé, eksklusive butikker og bibliotek.

Krydstogter i USA kan grundet de mange børnevenlige aktiviteter anbefales til børnefamilier, men krydstogter er også eftertragtede for voksne, der rejser uden børn. Der er underholdning for enhver smag herunder kasino, teater, diskoteker, stort soldæk til afslapning, spa og fitness.

Skibet lægger til kaj flere forskellige steder undervejs, og du har oftest en hel dag til at udforske området, tage på udflugter eller til stranden.

Stort udvalg af forskellige kahytter

Der er et stor udvalg af forskellige kahytter afhængig af dit budget og dine ønsker. Der er standardkahyt uden balkon, kahyt med balkon og diverse familierum og suiter af forskellig størrelse og prisklasse. De private balkoner giver mulighed for at opholde sig udendørs i private omgivelser, ligesom det også gør kahytten større og mere rummelig. Ofte er det kun havet, der kan ses fra balkonen, men når skibet nærmer sig land, er der gode chancer for at opleve omgivelserne og indsejlingen.

Alle måltider er inkluderet i prisen. Der er adskillige restauranter ombord, hvor du finder en stor variation i udbudet af mad, og kvaliteten er høj. Du finder både fine dining med dress code og lækker buffet i mere afslappede omgivelser.

Krydstogt i USA er for alle

DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber:

Royal Carribien er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn, men det udelukker ikke par og voksne uden børn.

Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er meget få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Vi har også krydstogter i Canada, Australien og New Zealand – se alle vores krydstogter her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan dit krydstogt kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.