Send rejseforespørgsel

Tilbud: Oplev højdepunkterne på USAs vestkyst

Længde: 17 dage / 15 nætter  •  Priser fra kr. 8.795,-

Forkæl din indre eventyrer med denne klassiske kør-selv rejse på USAs vestkyst

Rejsen starter og slutter i Los Angeles, og inkluderer højdepunkter som fx:

  • 4 berømte nationalparker. Fra Grand Canyon og Bryce Canyon til Death Valley og Yosemite National Park
  • 3 meget forskellige storbyer – Los Angeles, Las Vegas og San Francisco – der på hver sin måde viser dig, hvorfor USA er mulighedernes land
  • 2 af USAs prisvindende vindistrikter
  • De mindre og lidt oversete nationalparker
  • Og sågar lækre badestrande.

Ruten er nøje tilrettelagt, med højdepunkterne placeret som perler på en snor – lige til at køre til.

Det får du

Tilbuddet er inklusiv:

  • Fly fra København til Los Angeles t/r
  • 15 overnatninger på hotel/motel
  • 16 dages billeje

Pris pr. person ved 4 personer: fra 8.795,-

Pris pr. person ved 2 personer: Fra 11.495,-

Priserne gælder ved afrejse i maj/juni 2019, og så længe der er ledige flybilletter.

Start din rejse til USAs vestkyst i dag

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Udflugter
Rejsen
Længde på tur:
17 dage/15 nætter
Start:
Los Angeles
Højdepunkter:

Los Angeles – Grand Canyon – Bryce Canyon – Las Vegas – Death Valley – Yosemite National Park – San Francisco – Napa Valley – Solvang

Slut:
Los Angeles
Priser fra:
DKK 8.795,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse fra Danmark til Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

Velkommen til Los Angeles

Ankomst til Los Angeles, “City of Angels”. Her henter du din udlejningsbil og kører til hotellet. Hvis tiden tillader det, kan du bruge resten af dagen på at opleve Los Angeles. Besøg det hyggelige Farmers Market, nyd stranden ved Venice Beach eller de fine kvarterer i Santa Monica.

Dag 2: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

Universal Studios og Beverly Hills

Brug dagen på at udforske Los Angeles. For store og små legebørn er Universal Studios og Disneyland sikre hits. Du kan også besøge Beverly Hills, gå en tur langs Hollywood Walk of Fame eller køre ad Mulholland Drive og se det berømte Hollywood skilt.

Dag 3: Los Angeles til Grand Canyon (ca. 900 km.)

Køretur fra morgenstunden

Da køreafstanden i dag er relativt stor, er det en god idé af komme tidligt af sted fra Los Angeles. Undervejs er der mange muligheder for at lave spændende stop. Brug eventuelt lidt tid i den oversete men meget smukke nationalpark Joshua Tree umiddelbart nord for Palm Springs.

Slut køreturen af med solnedgangen over Grand Canyon

En anden mulighed er at stoppe i byen Lake Havasu, der ligger ved et opdæmmet stykke af Colorado floden. Den er kendt for broen London Bridge, der fra 1831 til 1962 forbandt de to sider af Themsen i London. Ved ankomst til Grand Canyon kan du jo passende køre direkte ind i parken for at se solnedgangen ved det vestvendte Yavapai Point. Alternativt kan du køre direkte til dit hotel, pakke ud og slappe af ovenpå den lange køretur.

Dag 4: Grand Canyon (lidt eller ingen kørsel)

Et af turens helt store højdepunkter i vente

I dag venter et af turens helt store højdepunkter, og du har hele dagen til at udforske storslåede Grand Canyon. Kør mellem udsigtspunkterne langs kanten i den gratis shuttlebus, eller fornem dybden på vandrestien “Bright Angel Trail”.

Det er et absolut must at opleve solop- og nedgang over kløften, når skyggerne er lange, og solens bløde lys får klipperne til at gløde. Spørg hotellet om de nøjagtige tidspunkter.

Dag 5: Grand Canyon til Lake Powell (ca. 224 km.)

Nyd Lake Powell

En kort køretur til Lake Powell giver dig mulighed for at udforske flere sider af Grand Canyon.  Du tager afsked med dette fantastiske område ved Desert View, hvor du kører østpå ud af parken.
 Lake Powell er også et storslået sted, så sæt lidt tid af til at udforske den smukke sø, der er omringet af dramatiske klippemure.

Dag 6: Lake Powell til Bryce Canyon (ca. 240 km.)

Vandretur i Bryce Canyon

Fra Lake Powell går turen mod Bryce Canyon, en relativt lille men afsindig smuk nationalpark i det sydvestlige Utah. Det er muligt at køre mellem de forskellige udsigtspunkter, men det er absolut anbefalelsesværdigt at tage på en kortere eller længere vandretur ned i bunden af kløften. Kun på den måde får du en god fornemmelse for dybden og ser i øvrigt de farverige klippeformationer fra en helt anden vinkel.

Dag 7: Bryce Canyon til Las Vegas (ca. 395 km.)

Naturoplevelser i Bryce Canyon

Forude venter Las Vegas, men inden du kommer så langt, bør du investere lidt tid i Zion National Park – endnu en smuk park, der er meget anderledes end Bryce Canyon.

Velkommen til lysenes by

Når du ser neonlyset i det fjerne, ved du, at Las Vegas er nær. Det er svært ikke at undre sig over, hvordan nogen kunne finde på at bygge en spilleby herude midt i ingenting. 
Men Las Vegas står her, og den er utvivlsom en af USA’s mest unikke og farverige byer.

Dag 8: Las Vegas (lidt eller ingen kørsel)

Kasioner, temahoteller og neonlys

Med sine kasinoer, fabelagtige shows og fantastiske natteliv er Las Vegas blevet USA’s underholdningshovedstad nummer 1. Her kan du besøge det gamle Ægypten, Paris, New York, Venedig, det gamle Rom og meget mere på en eftermiddag. Vel at mærke i form af temahoteller, der bestemt er et besøg værd, også selvom du ikke bor der. Las Vegas er desuden et fantastisk sted at shoppe, og udvalget af restauranter er gigantisk.

Dag 9: Las Vegas - Mammoth Lakes (ca. 510 km.)

Ørkenlandskab, bjerge, sandklitter og udtørrede saltsøer

I dag går turen vestpå mod Yosemite og Sierra Nevada bjergene i Californien, men først skal du igennem Dødens Dal (Death Valley National Park). Trods det dystre navn byder parken på et fascinerende og ubarmhjertigt ørkenlandskab med bjerge, syngende sandklitter og udtørrede saltsøer. Et godt stop er Furnace Creek, hvor besøgscenteret ligger.

Dag 10: Yosemite National Park (ca. 200 - 250 km.)

Californiens smukkeste køretur

Fra Mammoth Lakes startes den formentlig smukkeste køretur i Californien. Turen fører dig ind gennem Yosemite National Park via den fortryllende Tioga Road og Tioga Pass i godt 3000 meters højde. Herfra snor de stejle bjergveje sig ned til Yosemite Valley. Der er masser af fantastiske udsigtspunkter undervejs, og det er værd at gøre stop hyppigt for at nyde naturen. Tilbring resten af dagen nede i dalen, og fortsæt derefter til hotellet vest for Yosemite (typisk i byerne El Portal, Oakhurst eller Mariposa).

NB:

Bemærk: På visse tidspunkter af året, typisk fra medio / ultimo november til ultimo maj / primo juni, er Tioga Road (Yosemite) lukket p.g.a. af sne. Alternativt kan du køre nord om Sierra Nevada-bjergkæden via Lake Tahoe, eller du  kan køre syd om bjergkæden. Spørg evt. din rejsekonsulent ved DANexplore. Se følgende link for hvornår bjergpasset er farbart: Klik her

Dag 11: Napa Valley og San Francisco (ca. 350 - 400 km.)

Kør over Golden Gate Bridge

Dagens mål er dejlige San Francisco, der anses af mange for at være blandt de smukkeste byer i USA. Inden du når så langt, anbefaler vi en lille omvej til Californiens berømte vinområder Napa Valley og Sonoma. Her har du mulighed for at besøge et par af de lokale vingårde og smage på den nyeste høst. Som en ekstra gevinst ved denne rute krydser du San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på vej ind til byen. Check ind på dit hotel og nyd resten af dagen i en af USA’s absolut mest populære storbyer.

Dag 12-13: San Francisco (lidt eller ingen kørsel)

Fisherman’s Wharf, Alcatraz og Chinatown

To hele dage til at opleve og opsuge den gode stemning i San Francisco. Nyd stemningen på Fisherman’s Wharf, der er et besøg værd, selvom stedet er meget “turistet”. Tag en sejltur til fængselsøen Alcatraz (bestil billetter på http://www.alcatrazcruises.com/) eller spadsér en tur gennem det travle Chinatown. 
Mulighederne er mange, og dagenes indhold er helt op til dig selv.

Dag 14: San Francisco - San Simeon (ca. 346 km.)

Køretur langs Stillehavskysten

Fortsæt langs den forrevne Stillehavskyst mod Santa Maria. På vejen er der mange muligheder for sightseeing eller vandreture i de mange State Parks. Besøg f.eks. det fremragende akvarium i Monterey, kør “the 17 Mile Drive” og gør stop ved det enorme Hearst Castle. Vil du besøge sidstnævnte attraktion, bør du bestille billet i forvejen på http://www.hearstcastle.org/.

Dag 15: San Simeon - Los Angeles (ca. 395 km.)

Slut rejsen af med et besøg i Solvang

På vejen tilbage til Los Angeles, hvor en uforglemmelig tur slutter, kan du besøge den danske landsby Solvang. Et andet godt bud er Santa Barbara, som byder på spansk kolonial arkitektur, masser af shopping, restauranter og indbydende strande.

Dag 16: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

Hjemrejse

Kør til lufthavnen, hvor du afleverer bilen inden hjemrejsen påbegyndes.

 

Dag 17: Ankomst til Danmark

Velkommen hjem!

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. pers. ved 2 personer
11.495,-
Pris pr. pers. ved 4 personer
8.795,-
Priserne er gældende ved afrejse i maj/juni 2019
Inkluderet i prisen
Fly fra København til Los Angeles tur/retur
Alle overnatninger på 2 - 3½ stjernede hoteller eller moteller
16 dages billeje (se detaljer herunder)
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Forhåndsgodkendelse til USA (Den såkaldte ESTA-registrering, som p.t. koster USD 14,- pr. rejsende)
Overnatningsteder
Antal
Los Angeles2
Grand Canyon N.P.2
Lake Powell (Page)1
Bryce Canyon N.P.1
Las Vegas2
Mammoth Lakes1
Yosemite1
San Francisco3
San Simeon1
Los Angeles1
Info om billeje
v/2 pers: Kategori KIA Rio automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Toyota Corolla automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Op til 3 ekstra chauffører
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Læs mere om Thomas og se hvor i verden han har rejst

Thomas Lyhne

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Udflugter

Universal Studios Hollywood

Priser fra: DKK 760,-

Grand Canyon set fra luften

Priser fra: DKK 1.675,-

Las Vegas Hop-on Hop-off

Priser fra: DKK 375,-

Golden Gate Bridge på cykel

Priser fra: DKK 355,-

Napa Valley vintur

Priser fra: DKK 535,-

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.