Få et tilbud på din rejse

Hawaii Sampler

Længde: 13 dage / 10 nætter  •  Priser fra kr. 13.520,-

Rundrejse på Hawaii – Oplev alt fra krigsskibe, tropiske strande og vulkaner til vilde kyststrækninger

Besøg 4 øer på denne rundrejse på Hawaii.

Fælles for dine oplevelser på øerne er det historiske vingesus – fra oprindelige folk og opdagelsesrejsende, til Pearl Harbor og Hawaiis indtrædelse i De Forenede Stater. Hawaiis polynesiske indflydelse, de gamle traditioner og Hawaiis ubrydelige forbindelse til det omkringliggende hav, gør øerne til et helt unikt rejsemål.

Få et tilbud på din rejse til Hawaii her

Hvad kan du opleve på Oahu, Kauai, Big Island og Maui?

Oahu: Waikiki Beach & Pearl Harbour

Turen starter på den berømte Waikiki Beach i Honolulu. Nyd livet på stranden eller langs strandpromenaden på en hyggelig café. Udenfor Honolulu finder du Pearl Harbor og mindesmærket for krigsskibet USS Arizona – et af de mange skibe, der blev ramt under det japanske angreb 7. december 1941.

For Jurassic Park fans kan et besøg på Kualoa Ranch anbefales. Her er alt fra Movie Set Tours, Zipline og rideture på ranchens flotte bjergrige områder.

Kauai: Den mest grønne og frodige af øerne & “Stillehavets Grand Canyon”

Herefter går rejsen til Kauai, hvor du kan få pulsen helt ned på den rolige og mindst besøgte ø Kauai. Kauai, også kaldet ”Garden Island” er den mest grønne og frodige af Hawaii øerne. Kun 1/3 af Kauai er beboet, resten af øen består af de smukkeste grønne vulkanlandskaber. Oplev bl.a. den smukke Na Pali-kyst med de mest spektakulære klippeformationer og Waimea Canyon, også kaldet ”Stillehavets Grand Canyon”.

Big Island: Aktive vulkaner & kaffeplantager

På Big Island vil du opleve det fascinerende, aktive vulkanområde helt tæt på. Big Island har nok den mest varierede natur af alle øerne, og du kan glæde dig til alt fra golde sorte lavalandskaber, aktive vulkaner, grønne og frodige bjergområder og smukke rå kyststrækninger.

På Big Island kan du også blive klogere på de lokale “landmænd” og de mange kvalitets-råvarer der produceres på øen. Besøge blandt andet orkidéfarme, kaffe- og sukkerrørsplantager.

Maui: En af verdens smukkeste køreture & pukkelhvaler

På Maui kan du opleve alt fra vandfald og vulkankratere til gyldne strande og (hvis du er heldig) pukkelhvaler.

Maui har en af verdens smukkeste køreture ”Road to Hana”. Den 80 km lange vej snor sig langs kysten og har 59 (ensporede!) broer og ikke mindre end 620 sving. Køreturen tager dig til frodig regnskov, gyldne sandstrande og flere vandfald. Besøg også Haleakala National Park og det 3.000 meter høje vulkankrater eller 120 meter høje Waimoku vandfald.

Vil du kombinere din rundrejse på Hawaii med en kør-selv ferie på USAs vestkyst? Så se her.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
13 dage / 10 nætter
Start:
Honolulu, Oahu
Højdepunkter:

Honolulu – Waikiki Beach – Kauai – Big Island – Maui

Slut:
Maui
Priser fra:
DKK 13.520,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Honolulu

Aloha Honolulu

Ved ankomst i lufthavnen bydes du velkommen med en lei, den traditionelle blomsterkrans. Herefter køres du til dit hotel i Waikiki.

Resten af dagen er til fri disposition. Gå en tur i byen, besøg den berømte Waikiki strand eller betragt livet på denne fantastiske tropeø fra en byens mange hyggelige caféer.

Tre overnatninger ved Waikiki Beach.

Dag 2: Gå på opdagelse på Oahu

Dagen er på egen hånd. Vi foreslår en tur til Kapiolani Park med Diamond Head, Makiki-dalen eller klipperne øst for byen.

Alternativt kan du besøge Doleplantagen, der er kendt for sine mange frugtprodukter eller Polynesian Cultural Center i landsbyen Laie.

Dag 3: Honolulus kongepalads og Pearl Habour

I dag går turen ind til hovedstaden, Honolulu, hvor du blandt andet kan opleve USAs eneste kongelige palads og høre om øernes fascinerende historie. På denne halvdagstur får du et godt indtryk af Honolulu. Du kommer fx til Pearl Harbor med mindesmærket for slagskibet USS Arizona, der var et af de mange skibe, der blev ramt under det japanske angreb 7. december 1941.

Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 4: Turen går til Kauai 'The Garden Island'.

Om eftermiddagen flyver du til Lihue på øen Kauai, der betragtes som den dejligste af alle Hawaii-øerne. “Garden Island” kaldes den også. Ved ankomst bliver du mødt af den lokale chauffør og kørt til dit hotel.

Nyd en dukkert i hotellets swimmingpool og brug aftenen på det nærliggende Coconut Marketplace – et hyggeligt område med butikker og et stort udvalg af restauranter.

Der er to overnatninger på Kaui.

Dag 5: Kauai rundt. Waimea Canyon og kystbyer

Guiden henter dig efter morgenmaden, og tager dig til det vestligste punkt på Kauai. Se den imponerende kløft Waimea Canyon og besøg flere charmerende byer, hvor tiden synes at have stået stille i årtier.

Aftenen er til fri disposition. Tag fx til en luau, en fest med dejlig mad, musik, dans og masser af Hawaii-stemning.

Dag 6: Fra Kauai til Big Island

Du tager til lufthavnen med guide. Herfra flyver du videre til den største af Hawaii-øerne, Big Island, hvor du vil blive kørt til hotellet.

Øen hedder egentlig Hawaii, men kaldes Big Island for ikke at forveksle den med hele øgruppen.

Her er der tre overnatninger.

Dag 7: Big Island i dit eget tempo

Nyd feriefriheden på egen hånd

Dagen er til fri disposition.

Tag på en sejltur, slap af ved hotellets swimmingpool, spil lidt tennis eller tag til Kailua-Kona.

På havnen kan du, sidst på eftermiddagen, se vejningen af dagens fangst (de imponerende marlins, som lever i stort antal på disse kanter). Nyd aftensmaden på en af de mange restauranter i byen – der er nok at vælge imellem.

Dag 8: Vulkaner, kaffefarme og historiske byer

I dag går turen rundt på Big Island for at opleve den variation, der præger øen. På den tur kommer du ud på kaffefarme, hvor den berømte Kona-kaffe dyrkes og på plantager med den delikate makademianød, som er meget populær på Hawaii.

De fleste ser dog besøget i vulkanområdet som den største oplevelse. Vulkanerne er stadig aktive, hvilket både kan ses, høres og lugtes. Frokosten (ikke inkluderet) indtages som oftest ved en restaurant på kanten af et krater.

I guides videre forbi sukkerrørsplantager og orkidéfarme til den regnfulde og historiske by, Hilo, Big Islands hovedstad. Du fortsætter nordpå langs Hamakua-kysten og kører vestover først gennem frodigt landbrugsområde og senere gennem goldt vulkansk landskab tilbage til hotellet.

Dag 9: Fra Big Island til Maui

Så er det tid at forlade Big Island!

Som på de øvrige dage bliver du hentet og kørt til lufthavnen. Du flyver til Maui, hvor en guide står klar til at bringe dig de 45 kilometer til hotellet. Hotellet ligger på den smukke Kaanapali-kyst, der er Mauis største og mest populære feriested. Du har resten af dagen til fri disposition, hvor du kan nyde en tur på stranden eller ved poolen.

På Maui har du to overnatninger.

Dag 10: Frodig regnskov og eksotiske vandfald

Dagens guidede tur går rundt på farverige Maui. Der bliver kørt gennem hårnålesving på siden af vulkaner og langs noget af den flotteste kyststrækning i øgruppen. Frodig regnskov, eksotiske vandfald og en betagende udsigt præger denne dag, hvor turen går til bl.a. Kaumahina State Park, Wailua Falls, den idylliske by Hana og fly-pioneren Charles Lindbergs gravsted.

Dag 11: Fra Maui til Honolulu

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver tilbage til Honolulu. Herfra kan du flyve tilbage til Danmark eller fortsætte din ferie, hvor du nu måtte ønske.

Dag 12-13: Hjemrejse og hjemkomst Danmark

På dansk grund efter en længere flyrejse hjem fra Hawaii

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
13.520,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse
16.055,-
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse
17.990,-
BEMÆRK!: Denne tur kan (som alle vores ture) naturligvis indholds- og tidsmæssigt ændres, så den passer til dine behov. Spørg eventuelt en af vores rejsekonsulenter.
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Hawaii t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på turistklassehoteller
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Flystrækninger mellem øerne (se dog bemærkning ang. bagage herunder)
Ikke inkluderet i prisen
Evt. billeje
Afbestillings- og rejseforsikring
Lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
Gebyr for indtjekning af bagage på indenrigsflyene
Forhåndsgodkendelse til USA (Den såkaldte ESTA-registrering, som p.t. koster USD 14,- pr. rejsende)
Overnatningsteder
Antal
Oahu, Honolulu3
Kauai3
Big Island 3
Maui1
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent

Læs mere om Mille og se hvor i verden hun har rejst

Mille Raun

Rejsekonsulent

Læs mere om Thomas og se hvor i verden han har rejst

Thomas Lyhne

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.