Få et tilbud på din rejse

Canada & Hawaii naturrejse

Længde: 22 dage / 20 nætter  •  Priser fra kr. 19.650,-

Det vestlige Canada og to Hawaii-øer på én og samme rejse!

Naturen er ikke noget der skal opleves på afstand – den skal mærkes og duftes helt tæt på. I både Canada og på Hawaii får du storslåede natureventyr og mulighed for utallige udflugter, så du rigtig kan dyrke natur- og dyrelivet.

På denne Canada og Hawaii naturrejse får du de bedste naturoplevelser fra sneklædte bjergtinder, bjørne og bjergsøer i det vestlige Canada til Hawaiis vulkanske øer, kultur og skønne strande på øerne Maui og Big Island.

Dette ruteforslag inkluderer 13 dage i det vestlige Canada og 6 dage på Hawaii.

Udvalgte højdepunkter på din Canada og Hawaii naturrejse

  • Indled eventyret i de canadiske Rocky Mountains og nogle af Canadas smukkeste nationalparker. Her venter snedækkede bjergtinder, turkisfarvede gletsjersøer, vandrestier gennem imponerende skove og Canadas vilde dyreliv.
  • Rejsen starter i Calgary og fører dig ad Icefields Parkway fra Banff til Jasper National Park og videre til Vancouver Island.
  • Fra hyggelige Vancouver flyver du til Hawaii og øen Maui. Glæd dig til at opleve Mauis vulkaner, en af verdens smukkeste køreture ‘Road to Hana’, der tager dig gennem frodig regnskov, forbi høje vandfald og lækre palmestrande.
  • Big Island emmer af stillehavsstemning, og også her venter store natur- og dyreoplevelser. Tag fx på vandretur i vulkanparken, gennem tropisk regnskov, til toppen af høje vandfald og snorkel blandt eksotiske koralfisk og farvestrålende koraler, skildpadder og djævlerokker.

Bestil et tilbud på din rejse her

Inspiration: Læs mere om rejser til Hawaii og 3 kendte og 2 ukendte nationalparker i det vestlige Canada

Rejsen
Dag-til-dag
Pris
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
22 dage / 20 nætter
Start:
Calgary
Højdepunkter:

Banff National Park – Jasper National Park – Whistler – Victoria – Vancouver – Hawaii – Maui – Big Island

Slut:
Big Island
Priser fra:
DKK 19.650,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Calgary

Velkommen til Canada!

Efter ankomsten i Calgary Lufthavn afhentes udlejningsbulen og kursen sættes direkte mod Banff, som er beliggende i Rocky Mountains – en køretur på ca. 125 km.

Turen går bl.a. gennem byen, Kananaskis, som ligger eventyrligt placeret i en fantastisk kulisse bestående af dramatiske bjerge og frodig skov.

Målet for dagens køretur, Banff, finder du i hjertet af de canadiske Rocky Mountains.

Dag 2: Banff National Park

Store naturoplevelser i Banff National Park

Canadas ældste nationalpark og uomtvisteligt også en af de bedste. Du får flotte alpine bjerglandskaber og spejlblanke gletsjersøer.

Nyd Banff National Park på lige dén måde du har lyst til. Du har dagen fri til at prøve hæsblæsende riverrafting, tage på en afslappende bådtur på Lake Minnewanka, besøge vandfaldet Bow Falls, tage gondolen til Sulphur Mountain eller gå på opdagelse i byens charmerende gader og små spisesteder.

Dag 3: Banff - Jasper

Sneklædte bjergkæder, gletsjere og spejlblanke søer

Icefields Parkway regnes for en af de absolut smukkeste vejstrækninger i verden og den skal du køre på til Jasper. Gør evt. et stop ved den smukke smaragdgrønne Lake Louise. På vejen fra Banff til Jasper kører du forbi gletsjere, bjerge og søer. Gør så mange stops som du vil, og nyd hvordan den canadiske natur folder sig ud. Der er mulighed for en gletsjertur på Columbia Icefield.

Dag 4-5: Jasper National Park

Naturoplevelser og dyreliv i Jasper

I Jasper venter der dig et overflødighedshorn af store naturoplevelser mellem sneklædte bjergtinder, spejlblanke søer og nåleskove. Begge dage er på egen hånd. Der er mange udflugtsmuligheder i Jasper og et godt valg kunne være en tur til Maligne Lake eller Miette Hot Springs. Et af de store trækplastre i området er dyrelivet og du har mulighed for at møde både ulve, elge, ørne, bjørne – både sort og grizzly – på en wildlife viewing tour.

Dag 6: Jasper – Wells Gray Provincial Park/Clearwater

Køretur med storslåede naturoplevelser

Kør ad den flotte Yellowhead Highway til Wells Gray Provincial Park. Inden du forlader Rocky Mountains vil du se et af de mest spektakulære syn, nemlig den tågede bjergtop af Mount Robson. Den højeste bjergtop i Rocky Mountains, næsten 4.000 meter over havets overflade, kan ses på lang afstand, mens du kører gennem det uspolerede landskab. Et besøg til det vulkan lignende landskab i Wells Provincial Park er en omvej værd. Udforsk parkens mineralske kilder, klare søer, sovende vulkaner og rindende vandfald. Gå ikke glip af det tårnhøje Helmcken Falls, som er nær indgangen til parken.

Dag 7: Wells Gray Provincial Park/Clearwater – Whistler

Cowboybyen Kamloops

Turen fortsætter nu mod sydvest, hvor Whistler er målet for dagens køretur. Inden du når så langt anbefales det at lægge vejen forbi western byen, Kamloops, hvor Stenton-hatte og cowboystøvler i bybilledet ikke er et særsyn. I højlandet udenfor Kamloops ligger den enorme, Douglas Lake Ranch, som med sine 20.000 kvæg har været Canadas største kvæg ranch siden 1884. Kamloops er desuden overnatningsby for rejsende med luksustoget Rocky Mountaineer, så det er en yndet by at lægge vejen forbi.

Dag 8: Whistler

Vandreture, ridetur og cafebesøg

I Whistler kan du vælge at spille golf i skyggen af de tårnhøje bjerge, hike langs de endeløse stier og høje alpine enge, nyde synet af de spektakulære gletsjere på hesteryg eller tage på en vild white water rafting tur ned af den brusende flod. Slut dagen af med at slappe af i de fortryllende omgivelser i byen, hvor du kan besøge byens butikker eller tag en hyggelig stund på en fortovscafe.

Dag 9: Whistler - Pacific Rim National Park

Kør gennem et landskab af gletsjere og forrevne fjorde

Kør ad Sea-to-Sky highway gennem et landskab af gletsjere og forrevne fjorde. Efter et kort stop ved Shannon Falls skal du fortsætte til Horseshoe Bay, hvor du kører ombord på en færge, der sejler dig over Strait of Georgia til Vancouver Island. Du kører videre til Stillehavskysten, som tager dig igennem gammel regnskov og provinsielle parker.

Se bjørne, hjorte eller ulve på køreturen

Det er et rigt dyreliv i dette terræn, og du har en god chance for at få et glimt af bjørne, hjorte eller ulve på denne rute. The Pacific Rim National Park er et vidunder af miljøvenlig og geografisk mangfoldighed, som du kan se, mens du passere den tætte regnskov, stejle kløfter og brede sandstrande.

Dag 10: Pacific Rim National Park

Udforsk den rå kystlinje

Dagen er fri til at udforske den rå kystlinje langs det store net af hiking stier. Eller gå langs Long Beach kystlinjen i søgningen efter skaller og drivtømmer.

Dag 11: Pacific Rim National Park - Victoria

Køretur gennem maleriske kystbyer

Denne morgen vil køreturen tage dig tilbage til østkysten af Vancouver Island. På vejen kan du tage forbi Horne Lake Caves eller Cathedral Cove. De snoet veje på kysten tager dig gennem maleriske kystbyer, murals of Chemainus og det flotte Quw’utsun’ kultur- og konferencecenter i Duncan – alle er et besøg værd.

Velkommen til Victoria

Dagens køretur slutter i Victoria, hovedstaden i British Columbia. Denne smukke by har et fascinerende maritimt kulturarv og har omhyggeligt vedligeholdt dens koloniale charme. Tag ned forbi havneområdet, totempælene i Thunderbird Park eller the Royal British Columbia Museum. Slut dagen elegant af med en traditionel te på Fairmont Empress Hotel.

Dag 12: Victoria - Vancouver

Tilbage til fastlandet

Det er tid at tage rejsens sidste stræk – turen tilbage til fastlandet og Vancouver. Du starter dagen med endnu en naturskøn færgetur og resten af dagen kan bruges i Vancouver med f.eks. sightseeing og shopping.

Dag 13: Vancouver

En hel dag i Vancouver

Det er sidste dag i det canadiske og hele dagen er sat af til at udforske og opleve Vancouver. Der er masser af spændende seværdigheder og for blot at nævne et par stykker, kan du opleve Chinatown, Gastown, Capilano Suspension Bridge, Granville Island, Stanley Park og meget mere.

Dag 14: Vancouver – Maui, Hawaii

Turen fortsætter til Hawaii

Tid til at tage afsked med Vancouver og Canada, men eventyret slutter ikke her. Fra Vancouver går turen nu til Hawaii, mere specifikt øen, Maui.

Dag 15-17: Maui

Udforsk og oplev Maui

Tre hele dage til at udforske og opleve alt det Maui har at byde på. Start f.eks. dagen med at bade og snorkle ved Malu’aka, som også har fået tilnavnet Turtle Beach, grundet strandens mange skildpadder, der tiltrækkes af dybdernes koraler. Tag alternativt til den gamle hvalfangerby Lahaina, hvor der er mulighed for pukkelhval-safari (hvis i sæson).

Du kan også starte dagen tidligt og tage på tur op over skyerne til Haleakalā vulkanen og opleve den mest spektakulære solopgang på Maui. En helt igennem eventyrlig start på dagen. Resten af dagen kunne stå på udforskning af Mauis frodigste område ’Iao Valley State Park.

Snyd ikke dig selv for at køre Road to Hana, som er en af verdens allersmukkeste køreture. Vejen er ensporet, har 620 hårnålesving, 59 broer og tager dig igennem tropisk regnskov, forbi vandfald og helt igennem sensationelle kystudsigter. Gør en masse stop undervejs og glæd jer til at miste hjertet til Hana ruten – afsæt en hel dag til køreturen.

Dag 18: Maui - Big Island

Ø-skifte på Hawaii

Hawaii eventyret fortsætter når du flyver ca. 30 minutter til Big Island. På østsiden af øen i byen, Hilo, kan du køre op mod Hawaii Volcanoes National Park via sceniske Crater Rim Drive. Her har du mulighed for at hike Kilauea Iki krater ruten og gå på opdagelse i området. Da området er vulkansk aktivt, vil tilgængelige ruter variere.

Dag 19-20: Big Island

Vulkanøen Big Island

Besøg også Hilos charmerende downtown og kør videre til ’Akaka Falls State Park via Hamakua Heritage Corridor og fortsæt evt. til Waipi’o Valley lookout.

På den vestlige del af øen, ikke langt fra byen Kona, kan du snorkele ved Two-Step Beach, som er kendt for sine magiske koralhaver og multifarvede rev og fisk. Du kan også vandre langs stierne til Kiholo Bay for at spotte skildpadder i det sorte sand. Om aftenen kan du deltage på en tur, hvor du får mulighed for at snorkle med de enorme djævlerokker.

Dag 21 Afrejse Big Island

Hjemrejsen påbegyndes

Tid til at tage afsked med Hawaii og vende hjemad.

Dag 22 Hjemkomst Danmark

Hjemme igen!

Pris
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
19.650,-
Pris pr. person ved 4 personer i samme værelse
22.880,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse
31.070,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Calgary/Vancouver - Hawaii t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på turistklassehoteller
Færge mellem Horseshoe Bay og Nanaimo
Færge mellem Swartz Bay og Tsawwassen
Flystrækninger mellem Hawaii-øerne (egenbetaling af bagage på indenrigsflyvninger kan forekomme)
Billeje i h.t. dag-til-dag beskrivelsen i Canada og på Maui og Big Island (se detaljer herunder)
Ikke inkluderet i prisen
Evt. envejsleje på lejebil
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Forhåndsgodkendelse til USA & Canada (ESTA og ETA koster p.t. USD 21,- og CAD 7,- pr. rejsende)
Overnatningsteder
Antal
Banff2
Jasper3
Wells Gray/Clearwater1
Whistler2
Pacific Rim National Park Area2
Victoria1
Vancouver2
Maui, Hawaii4
Big Island, Hawaii3
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Toyota RAV4 automatic e.lign. (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Dodge Grand Caravan automatic e. lign. (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Ekstra chauffør
En tankfuld benzin
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.