Få et tilbud på din rejse

Rejser til Hawaii

Rejser til Hawaii

Hawaii har det hele – og lidt til. Trek på vulkaner, dyk med djævlerokker og besøg historiske Pearl Harbour

Hawaii er en øgruppe beliggende sydvest for USA’s vestkyst i Stillehavet. Placeringen gør den til den sydligste beliggende stat i USA.

Det officielle sprog på øerne er engelsk og hawaiiansk, hvilket gør det meget nemt at begå sig som dansker.

Øgruppen består af i alt 19 større øer og atoller samt flere småøer. Af primære øer kan Big Island, Maui, Kaua’i og O’ahu nævnes. På sidstnævnte er statshovedstaden Honolulu beliggende.

Øerne er kendt for sin skønhed og overdådighed for ikke at tale om vulkaner, surfbølger og 30 grader året rundt. På din rejse til Hawaii vil du opleve en afslappet atmosfære og en ægte stillehavscharme.

Hawaii tilbyder både vilde adventure-oplevelser og afslapning på sandstrande i verdensklasse.

Et paradis for livsnydere

Rejser til Hawaii kan blandt andet byde på snorkling i Stillehavet, trekking på mægtige vulkaner, oplevelser i uberørt natur og ikke mindst en fascinerende traditionel kultur med hula-dansere og – musikere, luau, der er betegnelsen for den traditionelle Hawaii fest med traditionel dans og mad.

På O’ahu findes den berømte Waikiki Beach, hvor surferne flokkes for at vente på den perfekte bølge i det klare blå hav.

Stranden har altid været tilflugtssted for fyrster, præsidenter, konger, kejsere og Hollywood-kendisser. Elvis var med i en film på stranden, og Frank Sinatra slog sine folder her. Det har kort sagt mange års kvalitetsstempel.

Oplevelser på stribe

På Hawaii er den oplagte vej til flest mulige gode og forskellige oplevelser at planlægge rejsen som ø-hop. Her har du mulighed for at få den autentiske oplevelse af Hawaii, hvor især oplevelsen af de store forskelle i naturens udseende kan være med til at give den fuldendte oplevelse af Hawaii.

Kauai bliver betegnet som en idyllisk perle. Øen er den ældste af Hawaii øerne, og er kendt som ”The Garden Isle” på grund af sin regnskov og frodige vegetation. Har du set Jurassic Park, vil du nok genkende flere af stederne, du besøger, da en stor del af filmens naturscener er filmet her.

På øen Maui, finder man ”Road to Hana”, der er en af verdens smukkeste køreruter. Her er der vandfald på stribe, jungle og fantastiske udsigter. På midten af Maui finder man vulkanen Haleakala, som hundreder af turister dagligt bestiger med henblik på at se en solopgang fra toppen af krateret med udsigt til de andre øer. Et enestående syn.

Sammensæt ferien som du ønsker

Vi har flere forskellige rejser til Hawaii, og har du helt specifikke ønsker, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os – vi er eksperter i at skræddersy rejser.

Ønsker du at kombinere din rejse til Hawaii med oplevelser på det amerikanske fastland, skal du kigge nærmere på ”Vestkyst og Hawaii”, der kombinerer det bedste af det vestlige USA med de største oplevelser på Hawaii. Er dit fokus i stedet at opleve mest mulige af den fantastiske kultur og natur på Hawaii, er det ”Hawaii Sampler”, du skal kigge nærmere på.

Grundet klimaet på de vulkanske øer, finder flere af vores kunder også stor glæde ved at kombinere skiferien i Canada med badeferie på Hawaii.

Se hvordan du kombinerer skiferie i Canada med badeferie på Hawaii her

Få hjælp til at sammensætte en rejseplan i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Hawaii kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.