Rejser til Hawaii

Rejser til Hawaii

Rejser til Hawaii har det hele – og lidt til. Trek på vulkaner, dyk med djævlerokker og besøg historiske Pearl Harbor

Hawaii øerne er en amerikansk øgruppe i Stillehavet bestående af 8 vulkanøer og mere end 100 småøer.

Det officielle sprog på øerne er engelsk og hawaiiansk, hvilket gør det meget nemt at begå sig som dansker.

Alle øerne er vidt forskellige og byder på sin helt egen charme og stillehavs-fortolkning. Af primære øer kan Big Island, Maui, Kaua’i og O’ahu nævnes. Sidstnævnte ligger adresse til statshovedstaden Honolulu, og alle øerne byder på uforglemmelige oplevelser.

Øerne er kendt for deres skønhed og overdådighed for ikke at tale om vulkaner, surfbølger og 30 grader året rundt. På din rejse til Hawaii vil du opleve en afslappet atmosfære, ukuleletoner og en ægte stillehavscharme.

Læs mere om vejret på Hawaii her

Rejser til Hawaii: Et paradis for livsnydere

Rejser til Hawaii kan blandt andet byde på fænomenal snorkling i Stillehavet i magiske koralhaver, farvestrålende fisk og afslapning på palmedækkede sandstrande. For ikke at glemme trekking på mægtige vulkaner, hvalsafari, lokaldyrket kaffe af høj kvalitet og storslået natur.

Se hvordan du oplever 5 af Hawaiis øer på 22 dage her

Hele oplevelsen fuldendes med den spændende fusion af polynesisk og amerikansk kultur, der giver øerne sin unikke stemning og karakter. Her oplever du en fascinerende traditionel kultur med hula-dansere og luau fest med traditionel dans og mad.

For at opleve alt det bedste af hvad Hawaii har at byde på, er det oplagt at planlægge rejsen som ø-hop. Her har du mulighed for at få den autentiske oplevelse af Hawaii, hvor især oplevelsen af de store forskelle i naturens udseende kan være med til at give den fuldendte oplevelse af Hawaii.

Få ruteforslag til din kør-selv ferie i USA her

Dét kan du (blandt andet) opleve på 4 af Hawaiis øer

På Oahu finder du den berømte Waikiki Beach, hvor surferne flokkes for at vente på den perfekte bølge i det klare blå hav.

Stranden har altid været tilflugtssted for fyrster, præsidenter, konger, kejsere og Hollywood-kendisser. Elvis var med i en film på stranden, og Frank Sinatra slog sine folder her. Det har kort sagt mange års kvalitetsstempel.

Du kan shoppe på strøget i Honolulu, besøge historiske Pearl Harbor og boltrer dig i de enorme bølger langs North Shore. Glem ikke den mest ikoniske Hawaii oplevelse – at sippe en tropisk drink, mens du nyder solnedgangen over Waikiki.

Kauai betegnes som en idyllisk lille perle og er den ældste af Hawaiis hovedøer. Øen har fået tilnavnet ”the Garden Island”, og det med god grund. Vegetationen er særligt frodig og vild og danner rammerne for eventyragtige vandreture.

Her kan du opleve Stillehavets Grand Canyon, majestætiske smaragd-havsklipper, et fortryllende fugleliv og gå i fodsporene af Jurassic Parks dinosaurer.

Maui byder på vulkankratere, brusende vandfald og paradisiske tropestrande. Det er hér, du finder en af verdens smukkeste køreture ”Road to Hana”. Den legendariske rute tager dig forbi de mest fantastiske kystudsigter, du længe vil drømme om, og ind gennem tæt regnskov. Det er en helt igennem fortryllende oplevelse.

Maui huser også vulkanen Haleakala, som et er kæmpe trækplaster for turister og lokale, der søger øens mest vidunderlige solopgang og solnedgang. Helt igennem enestående. Glem heller ikke, at det er her pukkelhvalerne slår sig ned i vintermånederne. Det giver mulighed for spændende hvalsafari, hvor de majestætiske dyr kan opleves helt tæt på.

Big Island byder på dragende naturfænomener og fantastiske udsigtsposter. Oplev flydende lavastrømme i Vulcano National Park, funklende stjernehimmel omgivet af total mørke i over 4 kilometers højde fra Mauna Kea og lækre sandstrande.

Som noget helt specielt finder du også sorte og grønne lavastrande langs øens kyster. På øen får du ægte afslappet Hawaiistemning og snorkling blandt farverige koraller, tropiske fisk, skildpadder og djævlerokker!

Få inspiration til 6 fantastiske oplevelser på Big Island her

Rejser til Hawaii: Fra kør-selv ferie, ø-hop og kombineret med skiferie

Vi har flere forskellige rejser til Hawaii, og har du helt specifikke ønsker, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os – vi er eksperter i at skræddersy rejser.

Ønsker du at kombinere din rejse til Hawaii med oplevelser på det amerikanske fastland, skal du kigge nærmere på ”Vestkyst og Hawaii”, der kombinerer det bedste af det vestlige USA med de største oplevelser på Hawaii. Er dit fokus i stedet at opleve mest mulige af den fantastiske kultur og natur på Hawaii, er det Hawaii Sampler eller Den store Hawaii rundrejse, du skal kigge nærmere på.

Grundet klimaet på de vulkanske øer, finder flere af vores kunder også stor glæde ved at kombinere skiferien i Canada med badeferie på Hawaii.

Se hvordan du kombinerer skiferie i Canada med badeferie på Hawaii her

Få hjælp til at sammensætte en rejseplan i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Hawaii kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.