Togrejser i Canada

Rejs med tog i Canada og oplev landets fantastiske natur fra første parket med Rocky Mountaineer

Togrejser i Canada kan fint kombineres med en kør-selv ferie. Mange af togets strækninger er nemlig eksklusive for Rocky Mountaineers passagerer. Det vil sige, at toget kører steder, hvor hverken bil eller motorhome har adgang, da skinnerne er eneste transportvej.

Toget kører fx over dybe kløfter og brusende floder på høje broer, under og gennem bjergene via lange tunneler, langs smaragdgrønne søer og gennem store skove. Variationen er enorm og du vil opleve det vestlige Canada på fineste vis og ikke mindst allerforreste række.

Bestil et tilbud på din togrejse i Canada her

Togrejser i Canada med høj service og stor komfort

SilverLeaf & GoldLeaf – høj standard på begge klasser

Rocky Mountaineer tilbyder to forskellige klasser ombord, begge med meget høj service og stor komfort. Eller som Rocky Mountaineer selv udtrykker det: “Extraordinary and even more extraordinary” 

  • SilverLeaf: Vognene er udstyret med komfortable sæder og ekstra store udsigtsvinduer. Alle måltider og drikkevarer serveres på din plads. Det er muligt at komme udenfor mellem vognene, men pladsen er begrænset.
  • GoldLeaf: Vognene er i to etager. Øverst er der siddepladser og fuld panoramaudsigt gennem glastag og vinduer. Nederst findes restauranten, hvor á la carte menuerne serveres. Desuden er der adgang til en udendørs udsigtsplatform på nederste etage.

Du kan forvente måltider på højt gastronomisk niveau på begge togklasser, hvor al maden er tilberedt af friske og lokale råvarer. Både snacks og alle drikkevarer er inkluderet.

Togpersonale og tjenere bidrager også til den uforglemmelige togrejse med god service og historier om stederne toget passerer.

Overnat på hotel i fx Whistler eller Kamloops i det vestlige Canada

Der overnattes på hoteller undervejs, f.eks. i byer som Whistler og Kamloops. Der bliver naturligvis sørget for transfer mellem toget og hotellet, både ved ankomst og afrejse. Aftnerne er på egen hånd, men alle hoteller har restaurant eller ligger i gåafstand til restauranter.

Silver- og GoldLeaf passagerer indlogeres på forskellige hoteller. For silverLeaf er der tale om gode turistklasse hoteller og GoldLeaf indeholder ophold på hoteller og hotelværelser af høj standard.

OBS! Rocky Mountaineer kører fra midt april til midt oktober.

Bestil et tilbud på en rejse til Canada her

To eller tre dage ombord Rocky Mountaineer vil være en uforglemmelig del af rejsen til Canada, men pga. varigheden kan togturen alene ikke udgøre hele rejsen til Canada. Overvej derfor om togrejsen skal kombineres med en kør-selv ferie i bil eller i motorhome.

Se alle mulighederne for rejser til Canada HER

Få hjælp til at planlægge en togrejse i Canada

Ring til os på 86 40 88 44 (det er helt uforpligtende) eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor – og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Rocky Mountaineer, Canada

Den ultimative togtur i det vestlige Canada. Se filmen her

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.