Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Chateau Jasper

Længde: 10 dage / 8 nætter  •  Priser fra kr. 7.940,-

Skipakke til Jasper – få snoede pister, bowls og off-pist

Marmot Basin er en helt unik ski-destination, beliggende i Jasper National Park. Her kan du opleve det helt perfekte skiløb for både begyndere og øvede. Her kan både skiløbere og snowboardere nyde de lange, snoede og perfekte pister samt bowls og stejlhang uden sammenligning. Med denne skipakke er der tænkt på det hele. Din skirejse inkluderer nemlig fly, hotel og lifkort. Så alt du skal gøre er at suse ned af pisterne.

Hvor skal du bo? 

Chateau Jasper er røgfrit og har en restaurant, en indendørs pool og en bar/lounge. Foruden gratis Wi-Fi på fællesarealer tilbydes gæster gratis selvstændig parkering. Andre faciliteter inkluderer en kaffebar/café, konferencelokaler og mødelokaler.

Delta Edmonton South Hotel er røgfrit og har restaurant, indendørs pool og fitnesscenter. Gæster tilbydes gratis selvstændig parkering. Andre faciliteter inkluderer en bar/lounge, en kaffebar/café og et spabad.

 

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
10 dage/8 nætter
Start:
Danmark
Slut:
Danmark
Priser fra:
DKK 7.940,-
Dag-til-dag
Dag 1: Ankomst til Edmonton

Velkommen til Edmonton

Afrejse fra Danmark om formiddagen med Iceland Air. Ved ankomsten til Edmonton, henter du udlejningsbilen og kører til hotellet i Edmonton,  hvor du har en enkelt overnatning. Delta Edmonton South Hotel er røgfrit og har restaurant, indendørs pool samt fitnesscenter. Gæster tilbydes gratis selvstændig parkering. Andre faciliteter inkluderer en bar/lounge, en kaffebar/café og et spabad. Alle 237 værelser har gratis Wi-Fi, gratis internetforbindelse via kabel, LCD-tv med kabel-tv, køleskab og kaffemaskine.

Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom roomservice (døgnet rundt), hårtørrer og pengeskab.

Dag 2: Edmonton til Jasper

Velkommen til Jasper

I dag kører du fra Edmonton til Jasper. Turen tager omkring fire timer. Ved ankomst checker du ind på hotellet, Chateau Jasper, hvor du bor  7 nætter. Dette hotel, med miljøvenlig profil, ligger i Jasper, kun 0,8 kilometer fra Jasper Activity Centre og 2,7 kilometer fra Jasper National Park.

Hotellet er røgfrit og har en restaurant, en indendørs pool samt en bar/lounge. Foruden gratis Wi-Fi på fællesarealer tilbydes gæster gratis selvstændig parkering. Andre faciliteter inkluderer en kaffebar/café, konferencelokaler og mødelokaler.

Alle 119 værelser har køleskab, kaffemaskine, gratis Wi-Fi og kabel-tv. Gæster kan desuden nyde godt af gratis lokalopkald, hårtørrer og pengeskab.

Firbenede naboer

I den autentiske bjergby by Jasper er der butikker, hyggelige restauranter og barer. Jasper er den perfekte base for alle dine vintereventyr. Her er desuden et rigt dyreliv, og du er sikker på at se masser af firbenede beboere såsom elge, hjorte, ulve og losser, i deres helt naturlige miljø.

Dag 3-8: Skiløb ved Jasper

Stå på ski i Jasper National Park

Marmot Basin er beliggende i det smukkeste bjergrige landskab i Jasper Nationalpark – 11.000 kvadratkilometer vildmark, som er en del af UNESCO Canadian Rockies World Heritage Site. I Marmot Basin får du enestående skiløb. Her er syv lifte, bl.a. den canadiske ”Rockies Express high speed quad chair”, som er den længste i den canadiske Rockies.

Fra og med i dag har du seks dages liftkort, og nu er det tid til at opleve det helt perfekte skiløb for både begyndere og øvede. Her kan både skiløbere og snowboardere nyde de lange, snoede og perfekte piste samt bowls og stejlhang uden sammenligning.

Dag 9: Jasper til Edmonton

God hjemrejse

Du tjekker ud af dit værelse, så du er klar til at køre mod lufthavnen lige efter morgenmaden. Du skal flyve sidst på eftermiddagen, så du kan evt. bruge nogle timer i det kæmpestore center, Edmonton Mall, inden du kører til lufthavnen.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Velkommen til Danmark

Du ankommer til Danmark sidst på formiddagen.

Priser
Fra priser
DKK
Pris ved 2 voksne + 2 børn u/12 år i samme værelse
7.940,-
Pris ved 4 voksne i samme værelse
9.200,-
Prisen er pr. person.
Inkluderet i prisen
Fly fra/til København på økonomiklasse til Edmonton tur/retur
BIlleje fra Edmonton lufthavn tur/retur
1 overnatning i Edmonton
7 overnatninger på hotel i Jasper
6 dages liftkort
Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
Bemærkninger

Bemærkninger:

Priserne er baseret på overnatning i standardværelser, men mod et tillæg i prisen kan du opgradere til andre værelseskategorier. Derudover kan vi også tilbyde andre overnatningsmuligheder, eksempelvis lejligheder med plads til op til 10 personer.

BØRNEPRISER: er gældende for børn i alderen 3-12 år.

OBS!: Der tages prisforbehold for forhøjede udgifter på lufthavnsskatter, olietillæg m.v.

Ekstra information
Fly
Ja
Morgenmad
Nej
Internet
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Ski-in / ski-out
Nej
Nærmeste skiområde
Marmot Basin
Nærmeste lift
20km
Parkering
Ja
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev