Fraserway

Lej et Fraserway motorhome i Canada

Fraserway Canada tilbyder moderne og nye motorhomes af meget høj standard. Et Fraserway motorhome kører maksimum to sæsoner, og ofte kun en enkelt, før de udskiftes.

Fraserway har motorhomes til både to personer og helt op til seks personer. Alle motorhomes indeholder senge, køkken og bad/toilet. Desuden medfølger køkkenudstyr, sengelinned, dyne/tæppe, pude, håndklæder m.v. samt kort og informationsmateriale.

Motorhomet er specialbygget og i god kvalitet, så du bekvemt og sikkert kan udforske den billedskønne canadiske natur på egen hånd. Gør dig klar til at opleve Canada i dit eget tempo med komfort i særklasse i et af Fraserways motorhomes.

Fraserway benytter sig af såkaldte flex-rates hvilket betyder, at prisen varierer og reguleres ugentligt på baggrund af udbud og efterspørgsel. Derfor er et godt tip at være ude i god tid, hvis du vil have de bedste priser.

Vil du spare ekstra penge på lejen af dit Fraserway motorhome? Lej et Fraserway “Economy” motorhome, som stadig er af god standard og som blot har kørt 2 – 4 sæsoner.

Bestil et tilbud på et motorhome i Canada her

Du kan afhente og aflevere dit Fraserway motorhome i følgende byer:

  • Vancouver (Delta)
  • Calgary
  • Toronto
  • Halifax
  • Whitehorse

Gå på opdagelse i vores kør-selv rejser i Canada her.

Start din rejse med motorhome til Canada i dag

Bestil dit motorhome via formularen nedenfor eller ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – og vi hjælper dig med at skræddersy din drømmerejse til Canada.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.