Få et tilbud på din rejse

Canada

Krydstogter
Krydstogter

Krydstogter i Canada – Sejl fra Vancouver og oplev fx Alaska eller Hawaii

Tag på krydstogt fra Vancouver i det vestlige Canada. Krydstogterne kombinerer Canada med f.eks. Alaska og Hawaii.

På et krydstogt kommer du vidt omkring i behagelige omgivelser, og tiden ombord på skibet er ofte ligeså stor en del af feriens oplevelser, som de steder du besøger undervejs.

Det der gør et krydstogt særligt, er at du hver dag bliver sejlet til nye oplevelser, og på de dage hvor sejladsen er lang bor du heldigvis på et flydende hotel. Det betyder også, at du slipper for at pakke kufferten hver dag.

Ombord på krydstogtskibet finder du fantastisk gastronomi og et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Af aktiviteter kan nævnes swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, internetcafé, eksklusive butikker og bibliotek.

Grundet de mange børnevenlige aktiviteter er krydstogter en dejlig rejseform for børnefamilier.  Men krydstogter er også eftertragtet blandt voksne. Der er underholdning for enhver smag herunder kasino, teater, diskoteker, stort soldæk til afslapning, spa og fitness. Skibet lægger til kaj flere forskellige steder undervejs, hvor du oftest har en hel dag til at udforske området, tage på udflugter eller til stranden.

Stort udvalg af kahytter afhængig af dit budget og ønsker

Der er et stor udvalg af forskellige kahytter afhængig af dit budget og dine ønsker. Du kan bo i en standardkahyt uden balkon, kahyt med balkon eller i familierum og suite af forskellig størrelse og prisklasse. De private balkoner giver mulighed for at opholde dig udendørs i private omgivelser, ligesom det også gør kahytten større og mere rummelig. Ofte er det kun havet, der kan ses fra balkonen, men når skibet nærmer sig land, er der naturligvis gode chancer for at opleve omgivelserne og indsejlingen.

Alle måltider er inkluderet i prisen, og der er adskillige restauranter ombord, og her er der noget for enhver smag! Udvalget er overvældende, kvaliteten er høj, og der er både fine dining med dress code og lækker buffet i mere afslappede omgivelser.

Krydstogter for alle

DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber: Royal Carribien er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn, men det udelukker ikke par og voksne uden børn. Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Vi har også krydstogter i USA, Australien og New Zealand – se alle vores krydstogter her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan dit drømmekrydstogt kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.