Få et tilbud på din rejse

Canada
Krydstogter

Krydstogt i Canada

Tag på krydstogt i Canada med Royal Caribbean og Celebrity Cruises

Kombiner din kør-selv ferie med et krydstogt i Canada. Start din krydstogtrejse i Vancouver på Canadas vestkyst og sejl fx til Alaska og Hawaii.

På et krydstogt kommer du langt omkring i behagelige omgivelser, og tiden ombord er mindst ligeså stor en del af oplevelsen, som de steder du besøger undervejs.

Skibet lægger til kaj flere forskellige steder undervejs, hvor du oftest har en hel dag til at udforske området, tage på udflugter eller til stranden. På de dage hvor du kun sejler, kan du glæde dig over, at du bor på et flydende hotel.

Ombord på krydstogtskibet findes der et væld af aktiviteter for både børn og voksne.

Grundet de mange børnevenlige aktiviteter er krydstogter en dejlig rejseform for børnefamilier. Derudover er det også et plus, at man slipper for at pakke kufferten hver dag på et krydstogt. Rejser du med børn, kan du glæde dig over, at de største krydstogtskibe ofte har både legepladser, børneklubber, biblioteker, Internetcaféer, minigolf og store swimmingpools.

Krydstogter er dog også eftertragtet blandt både brudepar og voksne uden børn. Der er underholdning for enhver smag ombord, og særligt skibenes teatre, diskoteker, kasino, store soldæk til afslapning, eksklusive butikker, spa og fitness tilbud er populære.

Bestil et tilbud på et krydstogt i Canada her

Stort udvalg af kahytter afhængig af dit budget og behov

Der er et stor udvalg af forskellige kahytter afhængig af dit budget og dine ønsker. Vælg fx mellem en standardkahyt uden balkon (indvendig), en kahyt med balkon (udvendig), et familieværelse eller suite. De private balkoner gør det muligt at opholde sig udendørs i private omgivelser, og får samtidig kahytten til at føles større og mere rummelig.

Vælger du en all-inclusive pakke er måltider på de fleste restauranter inkluderet. Vær opmærksom på, at a la carte restauranter ofte ikke er inklusiv i all-inclusive. De fleste krydstogtskibe tilbyder alt fra børnevenlige buffeter til gourmet restauranter.

Krydstogter for både børnefamilier og brudepar

DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber: Royal Caribbean er et godt valg for børnefamilierne, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn, men det udelukker ikke par og voksne uden børn. Celebrity Cruises henvender sig primært til voksne, da der kun er få aktiviteter for børn ombord. Her er en rolig atmosfære og lidt mere eksklusive omgivelser.

Vi har også krydstogter i USA, Australien og New Zealand – se alle vores krydstogter her

Få hjælp til at planlægge dit krydstogt i Canada i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan dit drømmekrydstogt kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.