Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Unlimited Adventures

Længde: 17 dage / 15 nætter  •  Priser fra kr. 14.790,-

Kør-selv ferie: Rå natur, blanke søer og pulserende storbyer

Her får du et eventyr pakket med fantastiske resorts, mosaik landskaber, smukke kyster og ikke mindst de berømte Rocky Mountains. Denne tur byder på både rå natur, blanke søer, spektakulære nationalparker samt historiske- og pulserende storbyer. Nyd en veltilrettelagt tur i dit tempo.
Opgrader til unik indkvartering! På alle kør-selv ferier i Canada har du mulighed for at opgradere til unik indkvartering undervejs. Canada gemmer nemlig på lodges, der ligger afsides og midt i Canadas uspolerede natur. Nogle lodges ligger endda så afsides, at du kan komme frem med vandflyver. Gå på opdagelse i de unikke lodges her.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
17 dage / 15 nætter
Start:
Calgary
Højdepunkter:

Calgary – Banff – Jasper National Park – Tyax Wilderness Resort – Victoria – Vancouver

Slut:
Vancouver
Priser fra:
DKK 14.790,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Calgary

Velkommen til cowboy-byen, Calgary

Du ankommer til Calgary lufthavn, hvor du, på egen hånd, tager ind til dit hotel og indkvarteres. Resten af dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Calgary, der ligger på grænsen mellem den canadiske prærie og Rocky Mountains hvide bjergtoppe. Byen er stadig kendt som en cowboy-by, selvom den bliver mere og mere moderne. Byens indbyggere holder stadig fast i det årlige rodeoshow, som afholdes i starten af juli.

Tidligere vært for OL – besøg den gamle OL-by

Calgary er Canadas hurtigst voksende by og nærmer sig snart 1 million indbyggere. Calgary blev for alvor kendt på verdensplan, da de var vært for vinter-OL i 1988. Besøg det gamle OL-område i vestbyen eller tag op i Calgary Tower, hvor du får en smuk panoramaudsigt over byen. Tårnet er 190 meter højt med en roterende restaurant på toppen.

Dag 2: Calgary - Banff

Banff i vente

I dag forlader du Calgary og sætter kursen mod det storslået Rocky Mountains. Oplev de majestætiske bjerge idet du kører igennem dalene og derefter ankommer til Banff National Park. Her bliver bjergtinderne større og større, jo tættere du kommer på dem.

Når du ankommer til den livlige by Banff, har du resten af dagen fri til at nyde byens charme.

Dag 3: Banff National Park

Vildnisset er din legeplads

Banff National Park er et betagende vildnis og samtidig din legeplads for i dag. Hop på en gondoltur til toppen af Sulphur Mountain for at få en fantastisk panoramaudsigt. Tag forbi Cave og Basin, som er naturlige termiske mineral varmekilder på den nordøstlige flanke af Sulphur Mountain, eller tag på en vandretur ad de snoede stier i parken og slut dagen af med en slentretur ned af gågaden i Banff for at shoppe og måske hygge på en cafe.

Dag 4: Banff – Jasper

Lake Louise – en af de mest ikoniske seværdigheder i Canada

Fra den ene store nationalpark til den næste. Du skal i dag køre på Athabasca Highway, der er en af verdens smukkeste vejstrækninger. På den næsten 300 kilometer lange køretur kommer du gennem bl.a. Lake Louise, hvor du kan tage en afstikker til Moraine Lake eller til selve søen Lake Louise, der en af de smukkeste og mest ikoniske seværdigheder i Canada.

Køretur forbi søer, bjerge og floder

Nord for Lake Louise fortsætter du ad Icefields Parkway, hvorfra du fristes af mindre afstikkere til søer, bjerge og floder. Et af de flotte steder er Peyto Lake, der er kendt for sin isblå farve. Cirka 100 kilometer før Jasper kan du opleve Nordamerikas største samling af gletsjere. Dette område er kendt som Columbia Icefields, og her mødes otte forskellige gletsjere, der tilsammen dækker 325 kvadratmeter.

Dag 5: Jasper National Park

En dag i Jasper National Park

Du har dagen til at udforske det unikke og flotte landskab i Jasper National Park. Fredfyldte søer og blide enge står i skarp kontrast til de rå bjergtinder og opsigtsvækkende hvide gletsjer. Prøv en Maligne Lake bådtur, et besøg til Miette Hot Springs eller en tur i sporvognene i Jasper.

Dag 6: Jasper - Wells Gray Provincial Park/Clearwater

Naturskønne oplevelser på dagens køretur

Kør ad den flotte Yellowhead Highway til Wells Gray Park. Inden du forlader Rocky Mountains vil du se et af de mest spektakulære syn, nemlig den tågede bjergtop af Mount Robson. Den højeste bjergtop i Rocky Mountains kan ses på lang afstand, mens du kører igennem det uspolerede landskab. Et besøg til det vulkan lignende landskab i Wells Provincial Park er en omvej værd. Udforsk parkens mineralske kilder, klare søer, sovende vulkaner og rindende vandfald. Gå ikke glip af det tårnhøje Helmcken Falls, som er nær indgangen til parken.

Dag 7: Wells Gray Provincial Park - Tyax Wilderness Resort

Kør gennem landsbyer der har spor af fortiden

Fra morgenstunden kan du besøge Yellowhead Museum, hvor du kan lære lidt om grænselivet. Du kan også tage forbi Spahats Creek Park, inden du rejser videre igennem “sø landets” region. Du kører ad Cariboo Highway sydpå igennem små landsbyer, der har spor af fortiden, da ruten blev benyttet af guldsamlere og sælgere i den berømte “Cariboo Gold Rush” tid i det sene 1800-tal. Når du er fremme, vil du opleve den største stamme lodge i vesten, Tyax Wilderness Resort. Her kan du med sikkerhed få tilfredsstillet alle dine eventyrlige drømme – udforsk dyrelivet, rid på heste, kør på mountainbike eller grav efter guld.

Dag 8: Tyax Wilderness Resort

En dag i skønne omgivelser

Nyd dagen på Tyax Wilderness Resort hvor du vil finde en unik kombination af natur, udendørs aktiviteter og førsteklasse faciliteter. Du kan gå på opdagelse i det omkringliggende område på en hiking udflugt på en af de mange eco-stier. Du kan også nyde en afslappende svømmetur i det rolige og klare vand i Tyaughton søen. Ekstra aktiviteter kan bestilles på stedet.

Dag 9: Tyax Wilderness Resort - Whistler

Turen går til Whistler

Start dagen tidligt så du kan komme frem og nyde den hyggelige by Whistler. De snoede landveje leder dig igennem rustikt landskab, som gradvist skifter til frodig skov med sneklædte bjergtoppe.

Dag 10: Whistler

Vandreture, ridetur og cafebesøg

I Whistler kan du vælge at spille golf i skyggen af de tårnhøje bjerge, hike langs de endeløse stier og høje alpine enge, nyde synet af de spektakulære gletsjere på hesteryg eller tage på en vild white water rafting tur ned af den brusende flod. Slut dagen af med at slappe af i de fortryllende omgivelser i byen, hvor du kan besøge byens butikker eller tag en hyggelig stund på en fortovscafe.

Dag 11: Whistler - Pacific Rim National Park

Kør gennem et landskab af gletsjere og forrevne fjorde

Kør ad Sea-to-Sky highway gennem et landskab af gletsjere og forrevne fjorde. Efter et kort stop ved Shannon Falls skal du fortsætte til Horseshoe Bay, hvor du kører ombord på en færge, der sejler dig over Strait of Georgia til Vancouver Island. Du kører videre til Stillehavskysten, som tager dig igennem gammel regnskov og provinsielle parker.

Se bjørne, hjorte eller ulve på køreturen

Det er et rigt dyreliv i dette terræn, og du har en god chance for at få et glimt af bjørne, hjorte eller ulve på denne rute. The Pacific Rim National Park er et vidunder af miljøvenlig og geografisk mangfoldighed, som du kan se, mens du passere den tætte regnskov, stejle kløfter og brede sandstrande.

Dag 12: Pacific Rim National Park

Udforsk den ujævne kystlinje

Dagen er fri til at udforske den ujævne kystlinje langs det store net af hiking stier. Eller gå langs Long Beach kystlinjen i søgningen efter skaller og drivtømmer.

Dag 13: Pacific Rim National Park - Victoria

Køretur gennem maleriske kystbyer

Denne morgen vil køreturen tage dig tilbage til østkysten af Vancouver Island. På vejen kan du tage forbi Horne Lake Caves eller Cathedral Cove. De snoet veje på kysten tager dig gennem maleriske kystbyer, murals of Chemainus og det flotte Quw’utsun’ kultur- og konferencecenter i Duncan – alle er et besøg værd.

Velkommen til Victoria

Dagens køretur slutter i Victoria, hovedstaden i British Columbia. Denne smukke by har et fascinerende maritimt kulturarv og har omhyggeligt vedligeholdt dens koloniale charme. Tag ned forbi havneområdet, totempælene i Thunderbird Park eller the Royal British Columbia Museum. Slut dagen elegant af med en traditionel te på Fairmont Empress Hotel.

Dag 14: Victoria - Vancouver

Turen går til Vancouver

Inden du forlader Vancouver Island, anbefaler vi, at du tager forbi Butchart Gardens, som er en pragtfuld udstilling af farvestrålende blomster og buske beliggende i et gammelt stenbrud.

Resten af dagen er til fri disposition, hvor du kan udforske butikkerne, parkerne, restauranterne, teatrene og de mange andre aktiviteter, der findes i downtown Vancouver.

Dag 15: Vancouver

Velkommen til Vancouver

Du har hele dagen til at tage på udflugt i Vancouver og det omkringliggende område. Vancouver anses for at være juvelen på Nordamerikas stillehavskyst. Og det er velbegrundet. Vancouver ligger tæt på havet, strande og havnen.

Udforsk den kosmopolitiske atmosfære med dens forskellige kultur, frodige områder, shopping og spisesteder for enhver smag. Glem ikke at besøge den imponerende Capilano Suspension Bridge, som er den mest populære turistattraktion i Vancouver, da der er så mange muligheder for at nyde naturen og de flotte omgivelser.

Dag 16: Afrejse Vancouver

Tid til hjemrejse

Turen går til Vancouver lufthavn og videre hjem til Danmark.

Dag 17: Hjemkomst Danmark

Atter dansk grund under fødderne

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
14.790,-
Pris pr. person ved 4 personer i samme værelse
16.350,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse
23.810,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Calgary/Vancouver t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på turistklassehoteller
Færge mellem Horseshoe Bay og Nanaimo
Færge mellem Swartz Bay og Tsawwassen
16 dages billeje (se detaljer herunder)
Ikke inkluderet i prisen
Evt. envejsleje på lejebil
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Overnatningsteder
Antal
Calgary1
Banff2
Jasper2
Wells Gray Provincial Park/Clearwater1
Tyax Wilderness Lodge 2
Whistler2
Pacific Rim National Park Area2
Victoria1
Vancouver2
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Toyota RAV4 automatic e.lign. (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Dodge Grand Caravan automatic e. lign. (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Ekstra chauffør
En tankfuld benzin
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev