Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Mountain Express

Længde: 9 dage / 7 nætter  •  Priser fra kr. 9.605,-

En uges kør-selv ferie i Canada til dig, der har begrænset tid

Denne tur er ideel til dig, som har begrænset tid, og som stadig gerne vil opleve så meget som mulig af Canadas vestkyst – storby såvel som natur.

På kun en uge vil du besøge Calgary, køre langs den berømte Icefields Parkway på din vej fra Jasper til Banff National Park og meget mere. Turen slutter i den smukke kystby, Vancouver.

Læs mere om rejsen i dag-til-dag beskrivelsen nedenfor, hvor du bliver klogere på rejsens oplevelser, udflugter og destinationer.

Læs også om, hvordan du kan opleve Canada i motorhome her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
9 dage / 7 nætter
Start:
Calgary
Højdepunkter:

Calgary – Banff National Park – Jasper – Sun Peaks – Vancouver

Slut:
Vancouver
Priser fra:
DKK 9.605,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Calgary

Velkommen til Calgary

Du ankommer til Calgary lufthavn, hvor du, på egen hånd, tager ind til dit hotel og indkvarteres. Resten af dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Calgary, der ligger på grænsen mellem den canadiske prærie og Rocky Mountains hvide bjergtoppe.

Cowboy-byen med årlige rodeoshows

Byen er stadig kendt som en cowboy-by, selvom den bliver mere og mere moderne. Byens indbyggere holder stadig fast i det årlige rodeoshow, som afholdes i starten af juli. Calgary er Canadas hurtigst voksende by og nærmer sig snart 1 million indbyggere. Calgary blev for alvor kendt på verdensplan, da de var værter for vinter-OL i 1988. Besøg det gamle OL-område i vestbyen eller tag op i Calgary Tower, hvor du får en smuk panoramaudsigt over byen. Tårnet er 190 meter højt med en roterende restaurant på toppen.

Dag 2: Calgary - Banff

Køretur mellem bjergene i Rocky Mountains

Du efterlader Calgary fra morgenstunden og kører ud på landevejene, hvor du vil se de majestætiske Rocky Mountains. Du kører mellem bjergene med en betagende udsigt ud af forruden og kommer til Banff National Park.

Naturoplevelser i sigte

Efter du er ankommet til byen Banff, er resten af dagen fri til at nyde byens charme og den omkringliggende natur. Hvis du er ivrig efter at få naturoplevelser, skal du køre forbi Lake Minnewanke, hvor det er muligt at få en sejltur på søen og opleve bjergene fra vandet.

Butikker, spisesteder og museer

I byen finder du en hyggelig hovedgade med mange butikker og hyggelige spisesteder. Vil du være kulturel, kan du besøge nogle af de gode museer, der forklarer områdets gribende historie. Du kan også se udstillinger med malerier inspireret af bjergene, og desuden er der også udstillinger med udstoppede dyr, som lever i området.

Dag 3: Banff National Park

På eventyr i vildnisset

Dagen er fri til at udforske Banff National Park, som er et betagende vildnis og samtidig din legeplads for i dag. Vi forslår en tur i Luxton Museum. Du kan også hoppe på en gondoltur til toppen af Sulphur Mountain og opleve en fantastisk panoramaudsigt. Få et adrenalinsus på Bow River, hvor du kan prøve kræfter med river rafting. Slut dagen af med en slentretur ned af gågaden i Banff for at shoppe og måske hygge på cafe.

Dag 4: Banff - Jasper

To nationalparker, blanke søer og græssende hjorte

Kør til Jasper via den spektakulære Icefields Parkway, der snor sig i gennem de sneklædte bjergkæder med gletsjer. Strækningen fører dig videre gennem to nationalparker, som er rige på historier og imponerende natur. Vi forslår et stop ved Lake Louise, som er en stor krystalklar sø, der ændrer farve til smaragdgrøn, når solen stiger op over bjergtoppene om formiddagen. Gør også stop ved Peyto Lake, som er et smukt udsigtspunkt, hvor smeltevandet fra de omkringliggende gletsjere fylder søen med frisk vand.

Vær opmærksom når du kører mod Jasper, da der i- og omkring Jasper er mange hjorte, der græsser i midterrabatten på Connaught Drive.

Dag 5: Jasper - Sun Peaks

Se det højeste bjerg i Rocky Mountains

Yellowhead motorvejen blev før i tiden brugt af pelsjægere og handlere, men i dag er dette din rute til Sun Peaks. På turen vil du se både Mount Terry Fox og Mount Robson, som er det højeste bjerg i Rocky Mountains. Hvis du har tid tilovers, anbefaler vi et stop i Wells Gray Provincial Pak, som er et naturreservat i den uberørte vildmark. Sidst på dagen ankommer du til Sun Peaks, som er eftertragtet for både familier og sportsentusiaster.

Dag 6: Sun Peaks - Vancouver

750.000 liter vand på vejen til Vancouver

Du kører forbi Kamloops og krydser den fantastiske Sagebrush ranch land langs South Thompson floden. Dette område er et land med store kvægflokke og cowboys på hesteryg. Når du kører mellem de tårnhøje klippevægge af Fraser Canyon, kommer du til Fraser River, hvor vandet brusende strømmer langs din rute. Over 750.000 liter vand strømmer igennem den 34 meter høje Hells Canyon nord for Hope hvert minut.

Vil du have et fantastisk udsyn til det rislende vand kan du tage gondolen op over floden. Længere nede af floden åbner den frodige Fraser dal sig.

Dag 7: Vancouver

Sightseeing i Vancouver

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Vancouver og det omkringliggende område. Hop ombord på en sightseeingbus og kom på en guidet rundtur i den maritime by. Du kan hoppe af- og på  undervejs på turen og se nærmere på de mange attraktioner, parker, haver, gallerier og restauranter i den smukke by.

Dag 8: Vancouver - Vancouver lufthavn

God hjemrejse

Turen går til Vancouver lufthavn og videre hjem til Danmark.

Dag 9: Hjemkomst Danmark

Hjemme i Danmark efter en nat i flyet

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
9.605,-
Pris pr. person ved 4 personer i samme værelse
10.520,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse
14.090,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Calgary/Vancouver t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på turistklassehoteller
Vancouver: Hop-on/Hop-off Trolley Tour
8 dages billeje (se detaljer herunder)
Ikke inkluderet i prisen
Evt. envejsleje på lejebil
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Overnatningsteder
Antal
Calgary1
Banff2
Jasper1
Sun Peaks 1
Vancouver2
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Toyota RAV4 automatic e.lign. (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Dodge Grand Caravan automatic e. lign. (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Ekstra chauffør
En tankfuld benzin
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner