Langtidsrejser med DANexplore

Langtidsrejser med DANexplore

Tag 3, 6 eller måske 12 måneder ud af din kalender og udforsk verden. Gå i dybden med et kontinent eller besøg flere på en jordomrejse. På en langtidsrejse har du tid til lige netop det du vil opleve.

Der er mange muligheder for langtidsrejser – uanset om du rejser alene eller skal have hele din familie med – og vi udbyder rejser til mange forskellige lande i verden. Det eneste du skal gøre, er at vælge rejsemålet og vi hjælper dig med at sammensætte en rejseplan, ud fra dine ønsker.

Hvis du ønsker en længerevarende aktiv ferie, tilbyder vi både trekking i Østafrikas bjerge og en unik skiferie i Nordamerika eller Japans smukke natur og verdenskendte powder. Der er mange muligheder for en oplevelsesrig rejse, og du vil med sikkerhed komme hjem med fornyet energi.

Trekking og afslapning i Afrika

Trekking i Afrikas bjerge er meget eftertragtet, da du finder Kilimanjaro, som med sine 5895 meter er det højeste bjerg på det afrikanske kontinent, og det fjerde højeste af verdens “Seven Summits”. Bjerget ligger i Tanzania nær grænsen til Kenya. Turen til Kilimanjaro tager cirka 6 dage med overnatninger, og hvis du når toppen, vil du se en formidabel udsigt ud over Tanzania og ind i Kenya.

Efterfølgende kan du rejse videre rundt i Afrika, hvor du kan se flere forskellige nationalparker, tage på safari, samt opleve en spændende og anderledes kultur. Endvidere kan du slutte af på Zanzibar, hvor du kan slappe af og få fornyet din energi. Der er nok at give sig til i det store land, og hvis du har god tid kan du nå det hele i et stille og roligt tempo.

Se vores trekking-rejser her.

Skiferie og kør-selv ferie i Canada

En langtidsrejse kan også gå til Canada, hvor du kan tage på skiferie og derefter kombinere det med kør-selv ferie på de store landeveje, med udsigt til et fantastisk landskab.

De fleste skiområder i Canada er for både begyndere og øvede, så alle kan være med. Desuden tilbyder Canada ski områder til børnefamilier, hvor der er masser af aktiviteter. Skiferie til Canada sikrer dig et perfekt skivejr og enestående udsigt til bjergene. Afhængig af hvilket skiområde du vælger i Canada, er der også andre muligheder for aktivitet som for eksempel langrend, hundeslædekørsel og ture med snesko. Hvis du søger en billig skiferie, skal du vælge at rejse til Canada, da det byder på en fantastisk natur, samt enestående muligheder for en ultimativ skirejse.

Hvis du vil have mulighed for shopping og storby, kan vi varmt anbefale Vancouver. Desuden kan du komme ud i naturen og opleve enestående natur, plus masser af charmerende wild west byer. Din rejse til Canada skal også indeholde et besøg i de fantastiske nationalparker i de canadiske Rocky Mountains, som byder på nogle hele enestående naturscenarier.

Alt i alt, byder Canada på mange mulighed for aktiv udfoldelse, og desuden er der mulighed for afslapning i de mange charmerende byer rundt i det enorme land.

Se alle rejser til Canada her.

Rundrejse i Thailand og Bali

En langtidsrejse kan også gå til Østen, hvor du kan besøge Bali og Thailand.

Vil du gerne have et afbræk fra strand og regnskov på din rundrejse i Østen? Så overvej en skiferie til Niseko, et af Japans allerbedste skiområder.

Thailand byder på en venlig lokalbefolkning, god mad, fremragende sandstrande, samt luksus, der er til at betale for. Hvis man vælger at rejse til Thailand er der et væld af muligheder, afhængig af hvad man ønsker på sin ferie. Udover afslapning ved de smukke sandstrande, kan du også møde stammefolk i nord eller shop amok i en af Bangkoks enorme shopping centre.

Bangkok kan opleves på en guidet cykeltur eller fra en tuktuk, en trehjulet scooter. Bangkok er også berømt for sine mange lækre gadekøkkener. TIP! Der hvor de lokale spiser, spiser du godt.

En rejse til Bali kan kombineres med ø-hop til og fra de mange indonesiske øer. Bali er beliggende mellem øerne Java og Lombok.

På din ferie til Bali, vil du opleve et frodigt landskab med tropiske planter, farverige blomster og smukke plateauer af rismarker. Rejser til Bali er en fantastisk måde at koble af fra den travle hverdag. På din ferie til Bali vil du opleve dejlige strande med azur blåt vand, hvor du kan dykke og bade. Maden er fænomenal og du vil oplev en venlig lokalbefolkning og få en uforglemmelig oplevelse med hjem fra Bali.

Se alle vores rejser til Bali her

Se alle vores rejser til Thailand her

Langtidsrejser i Thailand byder på mange skønne oplevelser

Et stigende antal danskere ønsker større fleksibilitet og medbestemmelse, når det drejer sig om ferien til Thailand. Overalt i Thailand tilbydes transport mellem lufthavn og hoteller, så man uden bekymring kan sammensætte sin langtidsrejse.

Thailand kan generelt besøges året rundt, dog er der rejseperioder i visse områder, som bør undgås. Fra december til februar er der tørt med forfriskende briser, mens temperaturen stiger fra marts og topper i maj. I hele perioden fra december til maj er der kun begrænset nedbør og vil være perfekt for en langtidsrejser i Thailand vil være perfekt. I juni og juli vil der være spredt regn, som oftest falder et par timer om eftermiddagen eller aftenen, og som kan være forfriskende på disse kanter. Fra slutningen af august begynder monsunen og almindeligvis vil nedbøren toppe i oktober og november. Koh Chang er undtagelsen, her er der fra juli til august kraftigt nedbør, mens her er begrænset nedbør de øvrige måneder. Højsæsonen er derfor fra december til februar.

Sådan kan din langtidsrejse se ud i Thailand – fra nord til syd

På langtidsrejser i Thailand kan du med fordel starte med et par dage i Nordthailand, hvor du kan trekke og komme tæt på de forskellige stammefolk. Her ligger blandt andet Chiang Rai, som er Thailands trekkingmekka beliggende i et frodigt og bjergrigt område med Laos mod øst og Myanmar mod nord. Området har en høj koncentration af etniske minoriteter med særegne kulturer, traditioner og sprog. Du finder også Nordthailands hovedstad Chang Mai, som er landsby og storby i ét med en hyggelig atmosfære og masser af aktivitetsmuligheder.

Herefter kan du besøge Hua Hin (beliggende syd for Bangkok), som er en dejlig ferieby med et virkelig godt udvalg af restauranter og fine shoppingmuligheder i forretninger og på markeder.

Næste stop kunne være Koh Samui, en ø beliggende i den Thailandske Golf, som byder på strande, bjerge, jungle og vandfald.

Hvis du ønsker at snorkle og dykke kan Koh Thao anbefales. Koh Thao ligger en times sejlads fra Koh Samui. Den lille idylliske ø er kendt som Thailands dykker- og snorkelparadis. Øen er beklædt med frodig skov, kokospalmer, store klippesten og smukke strande.

Sidst, men ikke mindst, er der øen Koh Chang, som er kendt for dens rige dyreliv. Her finder du en af de mindst spolerede nationalparker i Sydøstasien med mulighed for spændende naturvandringer. Oplev fx de langarmede gibbon- og languraber, der elegant bevæger sig rundt i trækronerne.

Slut din langtidsrejse af i den pulserende by Bangkok. Byen er en livlig og inspirerende verdensmetropol. Der er masser shopping muligheder, i form af storcentre og hyggelige markeder. Her kan du få shoppet det sidste inden du vender snuden hjem.

Ønsker du mere information om langtidsrejser?

Så du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.