Send rejseforespørgsel

Kør-selv ferie i Florida inkl. krydstogt i Caribien

Længde: 18 dage / 16 nætter  •  Priser fra kr. 9.995,-

En rigtig familietur med masser af underholdning for både børn og voksne.

Du har god tid i Orlandos temaparker og besøger to af Floridas bedste strandbyer, og så får du mulighed for at opleve all inclusive luksus på et krydstogt i Caribien. Turen slutter med storbyliv og shopping i legendariske Miami.

Rejsens højdepunkter:

  • 3 hele dage i Orlando, verdens største legeplads, hvor du blandt andet kan besøge Universal Studios og Walt Disney World
  • Lækre strande, svajende palmer og turkisfarvet vand ved Den Mexicanske Golf
  • 5 dages all inclusive krydstogt med stop i Key West og Mexico
  • Oplev alligatore i Everglades Nationalpark, USAs største subtropiske vildnis
  • Storbyliv i Miami med shopping, hyggelige fortorvscaféer og masser af Art Deco og pastelfarvede bygninger
Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Dag-til-dag
Dag 1: Ankomst til Orlando (lidt eller ingen kørsel)

Ankomst til Orlando, hvor du henter din udlejningsbil i lufthavnen og kører til hotellet. Brug resten af dagen på at danne dig et indtryk af Orlando eller slap af ovenpå flyveturen.

Dag 2-4: Orlando (lidt eller ingen kørsel)

Du har hele 3 dage til at nyde Orlandos mange temaparker. Walt Disney World, Universal Studios og SeaWorld er blot nogle få af mulighederne, der også tæller Animal Kingdom, et stort badeland og det nyeste skud på stammet: Det imponerende Wizarding World of Harry Potter, hvor du kan opleve den magiske verden kendt fra bøgerne og filmene om troldmandslærlingen Harry Potter. Orlando kaldes for “verdens største legeplads”, og selv med 3 dage til rådighed, bliver det svært at vælge mellem de mange fristelser.

Dag 5: Orlando til Clearwater (ca. 175 km.)

På vejen fra Orlando til Clearwater kan du, hvis du ikke allerede har fået stillet “sulten” i forhold til underholdningsparker, besøge Bush Garden’s i Tampa. Vel fremme i Clearwater venter de gode strande, svajende palmer og turkisfarvet vand ved Den Mexicanske Golf. Du kan også besøge Salvador Dalí-museet eller det fremragende Florida Aquarium i St. Petersburg.

Dag 6: Clearwater (lidt eller ingen kørsel)

Du har hele dagen til afslapning ved stranden. Alternativt kan du besøge en eller flere af de mange attraktioner i området.

Dag 7: Clearwater til Tampa (Krydstogt start)

Kør fra Clearwater til Tampa (ca. 1 times kørsel), hvor dit krydstogt afgår kl.16:00. Check-in starter typisk kl.12:00. Husk at komme i god tid!

Brug eventuelt lidt tid i Tampa, som er en spændende by med meget at opleve. I Tampa finder du smukke strande, underholdning i det cubanske distrikt Ybor City, Salvador Dali-museet, Zoo og en fornøjelsespark.

Dag 8: Key West

Key West er USA´s sydligst beliggende by, men har samme præg og afslappende atmosfære som de caribiske naboøer, med panelbeklædte huse og tropiske planter. En af seværdighederne her er Hemingways hus, hvor forfatteren skrev nogle af sine mest berømte værker.

Dag 9: Til søs

I dag er en sø-dag, hvor skibet ikke lægger til kajs. Brug dagen til at udforske og nyde godt af skibets mange underholdnings- og aktivitetstilbud til både voksne og børn, de mange lækre restauranter og den afslappende stemning på soldækket.

Besøg fx skibets fitnesscentre, pool- og børneområder, spaafdeling eller gå i teater, til koncert og få undervisning i alt fra madlavning til akvarelmaling.

Dag 10: Cozumel, Mexico

Conquistadorerne opdagede først Mexico, da de var på øen Cozumel for at lede efter guld. I dag fortsætter besøgende på øen med at lede efter guld- og sølvsmykker, men nu i butikkerne i byen San Miguel de Cozumel, ud over at nyde de mange lokale barer og restauranter. Koralrevene udenfor øen gør også dette til et af verdens bedste steder for snorkeling og dykning samt til et herligt afslappende strandliv.

Dag 11: Til søs

Endnu en dag til søs, hvor skibet ikke lægger til kajs. Brug dagen til afslapning på soldækket eller at drage fordel af alle de lækre faciliteter, som findes om bord på dit krydstogtskib.

Husk at der findes masser af aktiviteter og underholdning for både voksne og børn.

Dag 12: Tampa (Krydstogt slut) - Naples

I dag slutter dit krydstogt. Skibet er i havn kl.7 om morgenen, hvorefter du går i land og kan fortsætte din kør-selv ferie i Florida.

Fra Tampa fortsætter du sydpå gennem de smukke Longboat Keys og den charmerende by Sarasota, som er hjemsted for det berømte Ringling Brothers Circus. I Fort Myers, der også er kendt som “City of Palms”, kan du besøge Thomas Edison’s vinterhjem, tage en bådtur på Caloosahatchee River eller køre ud til Sanibel Island, en meget smuk ø med fantastiske strande.

Dag 13: Naples (lidt eller ingen kørsel)

I selve Naples er strandene måske knap så flotte, som dem du lige er kommet fra. Men byen bugner til gengæld af butikker, fashionable caféer og glimrende restauranter. Naples indbyder til bare at slentre omkring, men der er også mulighed for spændende udflugter på havet, vandsportsaktiviteter og fisketure. Endelig kan du vælge at udforske den imponerende mangrovesump på en tur til Marco Island.

Dag 14: Naples til Miami (ca. 187 km.)

Fra Naples til Miami kører du lige igennem “River of Grass”, som Florida’s store nationalpark Everglades til tider kaldes. Parken er Amerika’s største, subtropiske vildnis med åbne prærier, mangroveskove og et overvældende dyreliv. Sørg for at tage en tur med airboat. Det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset for så pludselig at standse op ved synet af en alligator, der lydløst glider gennem vandet. Også skildpadder og et væld af andre dyr og fugle holder til i parken, så hold øjne og øre stive. Fra Everglades går turen det sidste stykke til Miami.

Dag 15-16: Miami Beach (lidt eller ingen kørsel)

De næste dage er fri til at opleve Miamis mange attraktioner. Miami Beach er en unik by med en farvestrålende blanding af luksushoteller, art deco-bygninge og pastelfarvede moteller. Men det er naturligvis også en by med legendariske, hvide sandstrande og hyggelige bydele ud til Atlanterhavets brænding. Langs havet er der altid et vidunderligt leben med muskelsvulmende rulleskøjteløbere, aktive gadesælgere og solhungrende personer i alle aldre og former. Det er hyggeligt bare at slå sig ned på en fortovsrestaurant med en kold drink og nyde synet af de mange spøjse typer, der defilerer forbi. Miami byder desuden på superb shopping, så gem lidt plads i kufferten til nyindkøb.

Dag 17: Miami Beach (lidt eller ingen kørsel)

Kør til lufthavnen, hvor du afleverer bilen inden hjemrejsen påbegyndes.

Dag 18: Ankomst i Danmark
Priser
Fra priser
Pris pr. pers. ved 2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i samme værelse
kr. 9.995,-
OBS! Rejsen er med udgangspunkt i afrejse i oktober 2018, men kan foretages året rundt (dog anbefaler vi at undgå august og september måned som er orkansæson)
Inkluderet i prisen
Flybillet t/r
5 nætters krydstogt i Caribien m/ Majesty of the Seas inkl. alle måltider, udvalgte drikkevarer, indvendig kahyt, skatter, afgifter, aktiviteter og underholdning ombord samt drikkepenge
Alle overnatninger (på land) på 2 - 3½ stjernede hoteller og moteller
12 dages billeje
Kør-selv rejseprogram iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Ekstra omkostninger på krydstogtet: Wifi, alkoholiske drikke, udflugter og personlige udgifter (fx spabehandling)
Forhåndsgodkendelse til USA (Den såkaldte ESTA-registrering, som p.t. koster USD 14,- pr. rejsende)
Ekstra information
OvernatningstederAntal
Orlando4
Clearwater2
Krydstogt5
Naples2
Miami3
Info om billeje
v/4 pers: Kategori Toyota Corolla automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Din rejsekonsulent

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.