Få et tilbud på din rejse

Danmark og Europa i autocamper

Rejser til Europa

Europa er meget mere end autobahn og strandferie

Ferie i Europa – landene omkring Danmark byder på utrolige oplevelser, som vi let overser i vores iver efter at opleve verden og rejse langt væk.

Kør-selv ferie i Europa starter ikke nødvendigvis med en lang køretur ned ad autobahn for til sidst at ende ved strandene i Sydeuropa. Kør-selv ferie i Europa er meget mere end det og mange af os overser de nære og unikke oplevelser, som ligger lige for næsen af os.

Hvad med at besøge de små kanaler i Holland, Frankrigs fantastiske bjerge med mulighed for mountainbike og hiking, gøre stop ved nogle af Tysklands mange små vingårde eller udforske Tjekkiets gamle historiske byer.

Norges ubeskrivelige natur er et kapitel for sig, hvilken skal opleves, hvis man har den mindste lyst til storslået naturoplevelser.

Der ligger altså utrolig mange oplevelser og venter på dig, hvis du vælger at holde ferie i Europa.

Danmark har vi alle en fornemmelse af, at vi kender ud og ind, men hvad sker der, hvis du kører væk fra Alfarvej og besøger nogle af de steder du aldrig tidligere har tænkt fandtes. Hvad med at trække waders på og tage på østersjagt i Vadehavet, besøge de gamle tangtagshuse på Læsø og spise nyfangede jomfruhummere, drikke en kold fadøl på havnen i Skagen, cykle- eller vandre på Gendarmstien i Sønderjylland eller opleve surferne ved Cold Hawaii – mulighederne er uendelige og oplevelserne ligger lige for næsen af os.

Husk at tjekke de opdaterede rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Europa i egen autocamper

Lej en autocamper i Europa og udforsk nabolandene omkring Danmark eller tag på opdagelse i dejlige Danmark.

DANexplore tilbyder afhentning af camper i Danmark, Tyskland, Irland, Skotland og Norge.

Fælles for alle destinationer er friheden du opnår ved valg af camperferie – uanset hvilken vej du vælger ligger der oplevelser og venter på dig.

Du har huset på ryggen og kan gøre stop, hvor det passer dig. Kør efter vejrudsigten eller efter et længe ønsket rejsemål, valget er dit, når først camperen er afhentet og taskerne pakket ud, er det kun dig selv der sætter begrænsningerne.

Med en camper har du friheden til at stoppe og overnatte, hvor og hvornår det passer dig.

Du kan også glæde dig over, at hverken køretøj eller kuffert skal pakkes hver dag, for med en autocamper behøver du kun pakke ud én gang.

Vær opmærksom på, at kun campere afhentet i Danmark må benyttes til ferie i Danmark. Lejer du din camper uden for Danmarks grænser gælder andre regler.

Få hjælp til at planlægge din kør-selv ferie i autocamper i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor.

Bestil et tilbud på din rejse til her

 

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.