Få et tilbud på din rejse

Island
Autocamper Island

Autocamper i Norge

Rejs med autocamper på island og oplev landets unikke natur

På en sommerferie til island med autocamper får du den ultimative frihed til at køre hvorhen, om du vil se geysere, vandfald, fjelde eller vulkaner er det den perfekte rejseform.

En camperferie til Island er desuden oplagt til både par eller familier med børn. Med en autocamper får du meget fleksibilitet på rejsen, da I har toilet, køkken og sovepladser lige ved hånden. Det betyder, at I hverken behøver at bekymre jer om tisse- eller spisepauser, og nemt kan stoppe, hvis I har brug for et hvil eller at strække benene lidt.

Udvalgte oplevelser, når rejser med autocamper på Island

Som dansker forbinder vi nok mest rejser til island med de varme kilder, geysere og vulkaner – dette er også rigtigt, men Island byder på meget mere end det!

Her kan du bl.a. opleve hvalsafari ved f.eks. Husavik, Thingvellir som er på Unecos verdensarvs liste eller køre til det smukke vandfald Gullfoss.

Praktisk info at leje autocamper på Island

Udover ca. 100 registrerede campingpladser, så er der også allemandsret på Island. Allemandsret betyder, at du må parkere din autocamper overalt i landet – dog ikke på privat grund!

Campingpladserne har typisk åbnet i perioden juni til september. Ofte er der ikke mange faciliteter med pladserne, og ofte kun det basale – tilgengæld har du smuk natur så langt øjet rækker!

Skal du tømme dit mobile toilet, må dette udelukkende gøres på steder, hvor det er udtrykkeligt anvist, at det er tilladt.

I samarbejde med vores samarbejdspartner McRent i Island tilbyder vi afhentning af autocamper i:

  • Keflavik

Og husk, at vi også tilbyder at hjælpe med transfer til udlejningsstationen.

Alder på chaufføren

Minimumalderen for at køre autocamper på Island er 21 år, og den maksimale alder er 75 år. Desuden er det vigtigt, at du kører med sikkerhedssele og altid har dit kørekort på dig.

Bagage

Vi anbefaler, at du pakker i bløde tasker i stedet for kufferter. Bløde tasker fylder nemlig mindre og er nemmere at opbevare i autocamperens skabe.

OBS! DANexplore tager forbehold for eventuelle ændringer i ovenstående oplysninger.

Få hjælp til at planlægge din rejse med autocamper i Island

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Island kan se ud.

Vi hjælper gerne med fly, så I har en pakkerejse!

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.