Få et tilbud på din rejse

Færøerne
Udflugt: Sejltur til øerne Svinoy & Fugloy

Udflugt: Sejltur til øerne Svinoy & Fugloy

Fjeldvandring, fugleliv og færøsk historie

Få helt unikke naturoplevelser ombord på den lille færge M/S Ritan, når du tager på sejltur på Færøerne. Sejlturen til øerne Svinoy og Fugloy varer cirka 2,5 timer, og starter med afgang fra Hvannasund. Båden følger strømmen ind under øernes lodrette klippevægge, hvor tusinder af søfugle yngler. Ofte vil du også opleve fårene, der græsser på fjeldene og sælerne, der nyder dagen på stenene.

Hvis du ønsker det, er det muligt at stå af på vejen og udforske øerne indtil båden igen kommer forbi. Båden sejler den samme rute, som den gamle postbåd ”Másin” sejlede fra 1959 indtil 2010. Båden sejler alle dage om ugen hele året rundt.

Læs mere om Færøerne her

Vandretur og fugleliv på Svinoy

Denne sejltur på Færøerne tager dig først til øen Svinoy, hvor du kan tag på en smuk vandretur fra bygden i Svinoy til pynten Dragin. Her havde englænderne en udpost under 2. verdenskrig. I dag er Dragin et foretrukket opholdssted for mange fuglearter på Færøerne.

Fjeldvandring på Fugloy

Fugloy er den mindste af de 6 nordøer på Færøerne. Øen var hjemsted for ”Floksmændene”, der tilbage i tiden forsøgte at tage magten over Færøerne. De blev til sidst fanget og dømt til at blive kastet ned fra klipperne Valaknúkar i Skálabotnur.

Hvis du vil på fjeldvandring bør turen gå til øens østligste punkt, klippen Stapi. Det anbefales dog, at turen kun gennemføres med en person eller guide, der er stedkendt.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
Pris pr. person
kr. 40,-
Inkluderet i prisen
Færgebillet, Hvannasund t/r
Ikke inkluderet i prisen
Evt. måltider
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.