Få et tilbud på din rejse

Europa

Europa

Oplev bl.a. de norske fjelde og det skotske højland på en unik kør-selv ferie i Europa

Europa rejser til Norge og Skotland er som skabt for og til naturelskere. Her er du langt fra Mallorcas fyldte badestrande og Venedigs souvenirbutikker, men til gengæld omgivet af enorme fjelde, sneklædte bjergtoppe og smukke bjergsøer.

Både Norge og Skotland er oplagte destinationer til både par og familier med børn året rundt. Begge lande tilbyder en bred vifte af oplevelser fra vandre- og skiture til autocamperferie.

Med en autocamper får du al den fleksibilitet og tid til spontanitet, som du har brug for på en ferie. Vælger du en fuldtudstyret autocamper, har du nemlig toilet, køkken og sovepladser lige ved hånden. Det betyder, at du hverken behøver at bekymre dig om tisse- eller spisepauser, og nemt kan stoppe, hvis du har brug for et hvil eller at strække benene lidt.

Europa rejser med autocamper i Norge og Skotland

Det er ikke mange, der har rejst igennem det skotske højland i egen bil eller autocamper. Det vil vi gerne lave om på! De vilde bjerge og frodige sletter giver oplevelser for livet, og med en autocamper ferie i Skotland spiller sækkepiben de helt rigtige toner.

En autocamper-ferie i Norge er guf for naturelskeren. I Norge gælder nemlig allemandsretten, hvilket betyder, at du (næsten) kan overnatte, hvor du har lyst. Slå fx lejr ved de storslåede fjelde, dybe fjorde og smukke bjergsøer. I Nord-Norge kan du også glæde dig til at se nordlyset danse henover himlen, når du holder ind for natten.

Om vinteren tilbyder vi desuden helt unikke skiferier til Norge, hvor erfarne lokale guider giver begrebet randonee skiløb en helt ny dimension. Bo og sejl også rundt i de norske fjorde, og gå i land ved foden af et nyt fjeld hver dag.

Læs mere om, hvad du kan opleve i Norge her

Få hjælp til at sammensætte din kør-selv ferie i Europa

Udover rejser til Norge og Skotland udlejer vi også autocampere i hele Europa – læs mere her

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Norge og Skotland kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.