Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Thailand
Ture

Ture i Thailand

Udvalgte ture i Thailand til stammelandsbyer, gennem junglen og de kendte og ukendte øer

Hvis du gerne vil i dybden med en bestemt seværdighed, et historisk område eller en nationalpark, så er disse ture i Thailand lige noget for dig. Her har du nemlig mulighed for at krydre din rundrejse med en flerdagstur til udvalgte områder og højdepunkter i Thailand.

Fælles for turene i Thailand er deres fokus på de autentiske oplevelser samt, at de tager udgangspunkt i nogle af de områder af Thailand, som de færreste besøger.

Du kan for eksempel overnatte i de lokale stammelandsbyer, hvor du møder lokalbefolkningen og får et unikt indblik i deres hverdag.

På en Lake Safari, på søen Khao Laem, sejler du i husbåd og bor tæt omsluttet af den thailandske natur. Undervejs vandrer du gennem tæt jungle og sejler på bambus-tømmerflåde. Ombord på husbåden kan du nyde en god bog i liggestolen eller bare nyde udsigten over vandet.

En oplagt tur er også et ø-hop ved Koh Chang, hvor du sejler fra tropeø til tropeø. Her får du masser af dasetid på øernes kridhvide sandstrande, og rig mulighed for at snorkle, og lade dig forundre over de farverige fisk og livet under havets overflade.

Se hvordan du kan sammensætte din rundrejse i Thailand her

Få hjælp til at de helt rigtige Thailand seværdigheder

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev