Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Thailand
Rundrejser

Thailand rundrejser

Tag på en unik rundrejse i Thailand inklusiv flybillet, hotel og udflugter

En rundrejse i Thailand er for både børnefamilier, brudepar og og voksne, der rejser uden børn. Thailand rundrejser kan nemlig sammensættes, så du får et godt miks af historiske byer, religiøse monumenter, madmarkeder og moderne shopping centre, øde og overfyldte strande, fantastik dykning, klatre- og vandreture samt uberørt jungle.

Mulighederne er mange. Derfor kan du blot lade dig inspirere af de rundrejser, du finder på siden her eller bestille en rundrejse præcis som den står beskrevet, uden ændringer.

Bestil et tilbud på din rejse til Thailand her

 

Thailand rundrejser er en stærk oplevelse

Det er ikke tilfældigt, at Thailands popularitet blandt danskere har været stødt stigende i mange år. Du får meget for pengene, serviceniveauet er i top, hotelstandarden er fremragende, maden er udsøgt og lokalbefolkningen er utroligt imødekommende.

Første stop på din rundrejse er oftest Thailands hovedstad, Bangkok. Bangkok er sådan en by, som du enten hader eller elsker. Her er alt fra eksklusive butikker til markeder med imponerende kopivarer, Michelin restauranter og lækre gadekøkkener, forgyldte templer og nedslidte baggårde – alt sammen i skøn forening.

Uanset, hvad du mener om Bangkok og om du rejser med børn eller ej, så kan vi virkelig anbefale en cykeltur (ja, du læste rigtigt, en cykeltur) gennem det kendte og ukendte Bangkok. Den overrasker og leverer, hver gang!

Rundrejse i det eksotiske Thailand

To til tre timers kørsel nordøst for Bangkok ligger Thailands ældste nationalpark, Khao Yai. Den er kendetegnet ved sine mange bjerge, vandfald og floder, der snor sig igennem junglen. Her findes mere end 3000 plantearter, 320 fuglearter og 67 forskellige slags pattedyr. Heriblandt asiatiske elefanter, makak- og gibbonaber samt tigre.

I Nordthailand venter et væld af oplevelser både i og uden for byerne. Her er templer, natmarkeder, små stammelandsbyer i bjergene og en fantastisk ro. Besøg stammelandsbyerne og oplev en helt anden kultur blandt Shan-, Meo- og Karen-stammerne, med kulturelle dragter og et helt andet primitivt liv. Bjergbønderne kommer ned fra højlandet til de lokale markeder, og de er klædt i deres traditionelle dragter. På markederne sælger de deres afgrøder og forskellige former for håndarbejde.

Sydthailand lokker med tropiske perler som fx Phuket, Krabi, Khao Lak, Koh Phi Phi og Koh Lanta, som alle byder på smukke sandstrande, nationalparker og paradisisk stemning. Besøg en eller flere af disse populære rejsemål, afhængig af om du er til ø-hop eller fastlandsdestinationer.

På din rundrejse i Thailand, kan du besøge det lokale marked og købe lækre thailandske specialiteter. Endelig kan du på din rundrejse komme på badeferie ved kystens hvide sandstrande. Når du skal rejse til Thailand, skal du møde Thailands nationale stolthed – elefanten. Thaierne har i århundreder brugt elefanter som hjælp til skovbrug og transport. Elefanter i Thailand er næsten ligeså vigtige som mennesker.

Se også udvalget af hotel, ture og udflugter i Thailand her.

 

Få hjælp til at sammensætte din rundrejse til Thailand i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev