Få et tilbud på din rejse

Thailand

Rundrejser i Thailand
Rundrejser i Thailand

Rundrejser i Thailand – Få storby, jungle og strand på én ferie

Hvis du ønsker en unik ferie med varierende oplevelser, så skal du på rundrejse i Thailand.

Start for eksempel din rejse i Bangkok, hvor du mærker storbyens puls. Her kan du sejle i “piskerisbåd” til det flydende marked, hvor der sælges alverdens fornødenheder fra fladbundede træbåde. Du kan også tage på guidet cykeltur i Bangkoks gader, hvor du kommer forbi ‘skjulte skatte’, som ikke er alle turister forundt.  Bangkok lokker også med det gamle kongepalads, Grand Palace. Fortsæt turen fra Bangkok til en af paradisøerne, hvor hvide strande og palmer venter. Eller rejs videre til skovklædte bjerge i Thailands ældste nationalpark Khao Yai.

Bestil et tilbud på din rejse til Thailand her

 

En rundrejse i Thailand er en stærk oplevelse

Det er ikke tilfældigt, at Thailands popularitet blandt danskere har været stødt stigende i mange år. Du får meget for pengene, serviceniveauet er i top, hotelstandarden er fremragende og maden er udsøgt. Uanset om du er til kultur, natur eller shopping, så er der oplevelser for enhver. En rundrejse i Thailand vil give talrige oplevelser, og du vil træffe en meget imødekommende lokalbefolkning.

På en rundrejse vil du både have tid til en aktiv ferie i Nordthailands jungle samt afslapning i de tropiske oaser i syden. Gå ikke glip af den imponerende hovedstad Bangkok, som har en høj puls med hektisk trafik og en glad befolkning. Mange elsker metropolen, mens andre ikke kan komme hurtig nok væk fra byens trafik, støj og intensitet. Heldigvis opvejes det hektiske tempo af en livsbekræftende dynamik, fantastisk shopping og et uudtømmeligt oplevelsespotentiale, der blot venter på at blive udnyttet. Her er alt fra det luksuriøse til det billigste billige, og her er der virkelig tale om en by, der aldrig sover.

Rundrejse i det eksotiske Thailand

To til tre timers kørsel nordøst for Bangkok ligger Thailands ældste nationalpark. Den er kendetegnet ved sine mange bjerge, vandfald og floder, der snor sig igennem junglen. Her findes mere end 3000 plantearter, 320 fuglearter og 67 forskellige slags pattedyr. Heriblandt asiatiske elefanter, makak- og gibbonaber samt tigre.

Rundrejse i Thailand byder på alt lige fra det eksotiske Nordthailand til Koh Samuis pulversand. Nordthailand byder på et væld af oplevelser både i og uden for byerne. Du finder templer, natmarkeder, små stammelandsbyer i bjergene og en fantastisk ro. Besøg stammelandsbyerne og oplev en helt anden kultur blandt Shan-, Meo- og Karen-stammerne, med kulturelle dragter og et helt andet primitivt liv. Bjergbønderne kommer ned fra højlandet til de lokale markeder, og de er klædt i deres traditionelle dragter. På markederne sælger de deres afgrøder og forskellige former for håndarbejde.

Sydthailand lokker med tropiske perler såsom Phuket, Krabi, Khao Lak, Koh Phi Phi og Koh Lanta, som alle byder på smukke sandstrande, nationalparker og paradisisk stemning. Besøg en eller flere af disse populære rejsemål, afhængig af om du er til ø-hop eller fastlandsdestinationer.

På din rundrejse i Thailand, kan du besøge det lokale marked og købe lækre thailandske specialiteter. Endelig kan du på din rundrejse komme på badeferie ved kystens hvide sandstrande. Når du skal rejse til Thailand, skal du møde Thailands nationale stolthed – elefanten. Thaierne har i århundreder brugt elefanter som hjælp til skovbrug og transport. Elefanter i Thailand er næsten ligeså vigtige som mennesker.

Se alle vores rejser til Thailand her.

 

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.