Få et tilbud på din rejse

Thailand

Hoteller
Hoteller i Thailand

Find dit hotel i Thailand

Drømmer du dig væk til eksotiske omgivelser, kulturelle oplevelser og hvide sandstrande, så skal du tage til Thailand. Her er hotelstandarden god, og du finder noget for enhver smag.

Thailand er et land med store regionale forskelle og med stor forskel på rig og fattig, og det er muligt både at rejse på budget og opleve det autentiske Thailand, samtidig med at du også kan vælge en ren luksusoplevelse, der i forhold til prisen er ganske overdådig.

Både autentiske og overdådige hoteloplevelser venter

Ønsker du det overdådige og den perfekte belligenhed tæt på seværdigheder? Så tag et kig på det fem-stjernet hotel, Hotel Chatrium Riverside i Bangkoks hjerte. Her bor du med udsigt til Chao Phraya-floden, og du kan nyde godt af swimmingpool, restaurant og fitnessrum. Er du i stedet på udkig efter en mere autentisk oplevelse kan du søge mod Thailands næststørste by Chiang Mai, der byder på en hyggelig atmosfære, og som er kendt for sin gamle kultur samt håndværk som silke, keramik og smykker. Her finder du blandt andet hotellet The Small, der byder på knap så mange aktiviteter, men som til gengæld er beliggende i et historisk kvarter tæt på markeder, kaffehuse og restauranter med traditionelle retter fra det thailandske køkken.

Vil du bo ved stranden under en svajende palme, så finder du også et godt udbud af gode resorts på de tropiske øer. På disse hoteller bor du enten direkte på stranden eller et stenkast derfra, og så har de naturligvis alle poolområder.

Turister er vigtige for Thailands økonomi, og derfor tilbyder de fleste thailandske hoteller gratis WiFi, pools, aircondition mm. Desuden er hotelpersonalet meget behjælpelige.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.