Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Thailand
Hoteller

Hoteller i Thailand

Hoteller og resorts i Thailand

Der findes et væld af skønne hoteller i Thailand, men hvilke skal du vælge? Hvilke hoteller lever rent faktisk op til de billeder, du ser på hjemmesiden og hvor får du mest for pengene? Her på siden finder du en række håndplukkede hoteller og resort, som er udvalgt specielt til dig, der blandt andet ønsker en god beliggenhed og minimum 3 stjerner.

Se hvordan du kan sammensætte din rundrejse i Thailand her

Udvalgte hoteller i Thailand

Ønsker du det overdådige og den perfekte beliggenhed tæt på seværdigheder i Bangkok? Så tag et kig på det 5-stjernet hotel, Hotel Chatrium Riverside i Bangkoks hjerte. Her bor du med udsigt til Chao Phraya-floden, og du kan nyde godt af swimmingpool, restaurant og fitnessrum.

Er du i stedet på udkig efter en mere autentisk oplevelse kan du søge mod Thailands næststørste by Chiang Mai. Byen byder på en hyggelig atmosfære, og er kendt for sin gamle kultur samt håndværk som silke, keramik og smykker. Her finder du blandt andet hotellet Bodhi Serene, der byder på knap så mange aktiviteter, men som til gengæld er beliggende i et historisk kvarter tæt på markeder, kaffehuse og restauranter med traditionelle retter fra det thailandske køkken.

I det sydlige Thailand på fx Phuket eller Koh Lanta finder du også en masse skønne hoteller – enten direkte på stranden eller et stenkast derfra.

De fleste thailandske hoteller har gratis wifi.

Få hjælp til at finde det helt rigtige hotel i Thailand

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev