Få et tilbud på din rejse

Thailand
Ferie Thailand

Ferie Thailand

Din ferie i Thailand vil give dig oplevelser ud over det sædvanlige. Start din ferie Thailand i Bangkok, hvor du kan vælge at starte ferien med en interessant tur i “piskerisbådene” til det ægte flydende marked, hvor der fra fladbundede træbåde sælges alverdens fornødenheder. Videre på din storbyferie rundt i Bangkok kan du opleve det smukke og gamle kongepalads Grand Palace, som tiltrækker massevis af turister hvert år.  Udover de kulturelle oplevelser på din ferie i Thailand, kan du også finde optimale shopping centre i midtbyen der byder på alt lige fra kopivarer til de dyre mærkevare og high street mærker.  Desuden har du en unik mulighed for at få skræddersyet en ny kjole eller jakkesæt hos de dygtige skræddere i Bangkoks stræder.  Kombiner din badeferie i Thailand med storbyens puls. Den pulserende metropol kan uden tvivl anbefales og byen sitrer af aktivitet døgnet rundt.Thailand byder på uendelige mange muligheder. En ferie til Thailand byder på templer, historiske ruiner og forladte byer, derfor er der også mange gode seværdigheder for de historisk interesserede. Thailand har imponerende sandstrande ved fastlandets kyster og på de charmerende bountyøer. I det sydlige Thailand finder du lange hvide sandstrande, skyggefulde palmer, farverige drinks og turkisblåt hav. På din ferie i Thailand, kan du køre på en tuk tuk rundt og besøg de lokale markeder, hvor der er mange lækre thailandske specialiteter du kan smage på.Thailands stolthed er elefanten og den kan du ikke undgå at møde på din ferie til Thailand. Overalt i Thailand er der mulighed for at få en tur på det enorme dyr i Thailands jungle. Elefanterne er i århundrede blevet brugt som hjælp til skovbrug og transport af thaierne, på grund af deres størrelse og kraft. De smukke omgivelser i den frodige jungle er optimale for en elefant ridetur.

På ferie til Thailand er det vigtig at du har solbeskyttelse med, såsom solhat, solbriller, UV badetøj til børnene og solcreme med en høj solfaktor. Thailand ligger i troperne og derfor er der høj sol og varmt året rundt, samt en høj luftfugtighed. Der kan forekomme monsunregn i Thailand, som ofte falder fra maj til oktober, derfor er de optimale rejsemåneder til Thailand i Danmarks vinterperiode, hvor du med garanti vil opleve solens varme himmelstrøg.

Når du begiver dig ud på en ferie til Thailand vil flyvetiden fra Danmark til thailand være mellem 10 og 12 timer. Der vil være god forplejning på hele turen, så frygt ikke den lange flyvetur. Hvis du rejser med børn er det en god ide at tage underholdning med til dem, såsom malebøger, bøger eller en ipad. Når du er ankommet til Thailand, vil der være en tidsforskel på 6 timer til Danmark. Der er gode muligheder for at veksle valuta i Thailand, dog er det en god ide at veksle lidt Thai Bath hjemmefra, så du er forberedt til de første par dage i Thailand.

Ønsker du yderligere information omkring det skønne og solrige Thailand, er du mere end velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring