LUX* South Ari Atoll

Længde: 10 dage/7 nætter  •  Priser fra kr. 26.465,-

LUX* South Ari Atoll – større resort velegnet til familier

Kun 25 minutters flyvning med vandflyver fra Malé lufthavn, på øen Dhidhoofinolhu, finder du LUX* South Ari Atoll, som byder på masser af 5-stjernet luksus, lækre sandstrande samt lys og moderne indkvartering.

LUX* South Ari Atoll har hele otte restauranter, hvor det internationale køkken er bredt repræsenteret, så der er noget for enhver smag! Fem barer serverer kolde drikkevarer og farvestrålende cocktails.

Resortet har bungalows og villaer fordelt på land og til vands. På land er det Beach Bungalows både med og uden egen pool, og nogle med lækre udendørs badeværelser. På pælene til vands, er der ligeledes villaer med og uden privat pool. Indretningen er lys og indbydende, og uanset hvor du bor, så har du Det Indiske Ocean lige uden for døren.

LUX* South Ari Atoll er et af de større resorts med næsten 200 villaer og bungalows, så udvalget af aktiviteter er tilsvarende stort. Der er selvfølgelig et dykkercenter, desuden er der et vandsportscenter, tennisbaner, cykelleje, spillerum, ligesom der er yoga, fitness og en Spa, der tilbyder forskellige behandlinger. Der tilbydes også forskellige udflugter og fisketure.

Priser
Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 voksne i Beach Pavilon
32.795,-
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år i Beach Villa
26.465,-
Ved 2 voksne i Beach Villa
39.145,-
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år i Water Villa
26.955,-
Ved 2 voksne i Water Villa
40.140,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Malé t/r, inkl. flyskatter og afgifter
Transfer Malé lufthavn - resort t/r
7 overnatninger, inkl. All Inclusive
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Evt. drikkepenge
Ekstra information
Aircondition
Ja
Wi-fi
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja