Få et tilbud på din rejse

Innahura Maldives Resort

Længde: 10 dage/7 nætter  •  Priser fra kr. 15.320,-

Innahura Maldives Resort – god dykning og snorkling

Innahura Maldives Resort ligger i Maldivernes Lhaviyani Atoll, ca. 40 minutter i vandflyver fra den internationale lufthavn i Malé. Ikke langt fra resortet findes Maldivernes største koralrev, så skal der dykkes og snorkles er Innahura Maldives Resort et godt valg.

Alle måltiderne serveres i Dhoni Restaurant, hvor buffeten byder på et varieret udvalg af velsmagende retter. Der er to barer på resortet, Sand Bar og Olhu Bar, hvor der serveres forfriskende drinks, farvestrålende cocktails og snacks.

Der findes i alt 78 bungalows på Innahura Maldives Resort, ingen vandvillaer! Alle bungalows ligger direkte på stranden, nogle med udsigt til solopgang og på den modsatte side, med udsigt til solnedgang. Desuden er der nogle få og mere rummelige familiebungalows. Indretningen er lys og indbydende, badeværelserne er udendørs og fra den private veranda er der en helt uforstyrret havudsigt.

Der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter og der arrangeres dykkerture med stedets certificerede dykkercenter. Desuden er der en Spa, swimmingpool og fitnesscenter. Der er adgang til gratis Wi-Fi.

Priser
Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år i Beach Bungalow Sunrise
15.320,-
Ved 2 voksne i Beach Bungalow Sunrise
18.720,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Malé t/r, inkl. flyskatter og afgifter
Transfer Malé lufthavn - resort t/r med vandflyver
7 overnatninger, inkl. All Inclusive Easy
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Evt. drikkepenge
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Prisen er et priseksempel i juli måned 2021 og er fra-priser

Ekstra information
Aircondition
Ja
Wi-fi
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja