Få et tilbud på din rejse

Hotel Granvia Osaka

Priser fra kr. 960,-

Hotel Granvia Osaka: Bo med togforbindelserne lige uden for døren

Hotel Granvia Osaka er et godt udgangspunkt, hvis du vil ud og opleve Osaka og omegn. Hotellet ligger i bygning med JR Osaka Station, så togforbindelserne er i bogstavligste forstand lige uden for døren. Kører du med Shinkansen (lyntoget) til/fra Osaka, er der fem minutters rejse med lokaltog til hotellet fra Shin-Osaka Shinkansen Station.

De elegante værelser er alle indrettet med badeværelse, mini-køleskab, fladskærms TV samt minibar. Fra flere af værelserne er der en flot udsigt over Osaka by. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Der findes ikke mindre end ti restauranter på Hotel Granvia Osaka, hvor der serveres retter inspireret af flere europæiske køkkener samt naturligvis det japanske køkken. Ude i byen, få minutters gang fra hotellet, findes der desuden flere forskellige spisemuligheder.

Stormagasinet Hankyu Department Store og butikscentret Daimaru Department Store, ligger begge i gåafstand fra hotellet.

Kombiner dit ophold i storbyen med en nogle dage på ski i  Japans bjerge.


Priser

Fra priser
DKK
Ved 2 personer i samme værelse (Standard)
960,-
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser.
Prisen er pr. person pr. nat.

OBS!: De angivne priser er lavsæsonpriser. For andre tidspunkter kan priserne være højere p.g.a. højsæson o.lign. I visse perioder tilbydes opholdet til kampagnepriser (der gives rabat). Spørg DANexplore.

Ekstra information
Morgenmad
Nej
Aircondition
Ja
Internet
Ja
Pool(s)
Ja
Spa
Nej
Restaurant/café
Ja