Sommerferie i Japan

Længde: 16 dage / 13 nætter  •  Priser fra kr. 19.995,-

Sommerferie i Japan i uge 29 & 30 – rundrejse der byder på storby, natur, kultur og historie 

Tag på en uforglemmelig togrejse i Japan fra 12. juli til 27. juli 2024. Rejsen byder på en overflod af kontraster, storslået natur, landets rige kulturarv og fascinerende historie.

Rejsen starter i den pulserende metropol, Tokyo, hvor moderne storby står side om side med historiske templer og kontrastfyldte bydele, og slutter i naturskønne omgivelser i Hakone, for foden af Mt. Fuji.

Du kommer nemt og effektivt rundt med dit JR Pass og dit Hakone Free Pass, som begge er inkluderet i rejsens pris og giver ubegrænset adgang til Japans veludviklede tog-net, der forbinder alle destinationer på rejsen.

Oplevelser undervejs:

Tokyo: Fascinerende storby med pulserende energi, moderne arkitektur og traditionelle charme.

Kanazawa: Rig på historie fra samuraiernes tid.

Takayama: Charmerende gader, historiske huse og den unikke Hida Folk Village.

Kyoto: Kejserbyen med hele 17 seværdigheder på UNESCO’s Verdensarvliste.

Hakone: Nationalpark med vulkansk aktivitet, Ashi-søen og Owakudani-dalen.

Rejser du bare indenfor de nævnte datoer, kan rejseruten tilpasses individuelt. Kontakt os endelig, hvis du har andre ønsker til rejsens indhold.

Bestil et tilbud på rejsen her

Læs om mere om rejsen i dag-til-dag beskrivelsen nedenfor.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
16 dage/13 nætter
Start:
Tokyo
Højdepunkter:

Tokyo – Kanazawa – Takayama – Kyoto – Hakone

Slut:
Tokyo
Priser fra:
DKK 19.995,-
Dag-til-dag
12. juli: Afrejse København

Flyrejsen mod Japan påbegyndes.

13. juli: Ankomst Tokyo

Velkommen til Japan!

Efter en nat på flyet ankommer du til Narita International Airport i storbyen, Tokyo. Byen er enorm, så det er en godt idé at planlægge de næste dages sightseeing på forhånd, så du får så meget som muligt med.

14. - 15. juli: Tokyo

Udforsk Tokyo

Et metorkort er et must, når du kaster dig ud i Tokyo og storbyens 23 bydele. Afstandene er store og mange af de seværdige attraktioner ligger langt fra hinanden. Oplev Tokyos fascinerende kontraster, når du bevæger dig mellem historiske bydele og hellige templer, og moderne og hippe dele af byen.

Nogle af Tokyos seværdigheder…

Senso-ji Temple: Ældste tempel i Tokyo, beliggende i Asakusa-området. Udforsk det farverige marked (Nakamise Street) der fører op til templets indgang.

Tokyo Skytree: Imponerende 334 meter højt vartegn i Tokyo, hvorfra du kan nyde udsigten. På en klar dag kan du ane Mt. Fuji langt ude i horisonten og om aftenen kan du se Tokyos enorme tæppe af lys ligeså langt øjet rækker.

Shibuya Crossing: Oplev den verdensberømte fodgængerovergang ved Shibuya Station. Opleves allerbedst fra Starbucks i Shibuya Mark City.

Meiji Shrine: Fredfyldt shinto-helligdom omgivet af en skov i Shibuya. Nyd omgivelserne på en stille gåtur og oplev traditionel japansk kultur.

Tsukiji Fish Market: Udforsk verdens største fiskemarked i Chuo-området. Nyd frisk sushi og andet seafood i de mange boder og gadekøkkener i området omkring markedet.

16. juli: Tokyo – Kanazawa

Samurai-historie

Rejsen fortsætter med tog fra Tokyo til samurai-byen, Kanazawa, beliggende i Hokuriku-regionen og kendt for sine historiske attraktioner. I samuraiernes æra var Kanazawa den mest velstående by i Japan. Byen undgik bombardementer under 2. verdenskrig, hvilket har resulteret i en yderst velbevaret gammel bydel i dag.

17. juli: Kanazawa

Historiske samurai-huse og geisha-distrikter

Udforsk Kanazawas seværdigheder på egen hånd i dag. Et must-see er Kenroku-en, en overdådig slotshave fra det 17. århundrede, rangeret blandt Japans smukkeste haver. Tæt ved ligger Kanazawa Castle Park, der huser en imponerende fæstning med rødder tilbage til 1580. De velbevarede samurai- og geisha-distrikter, herunder Nishi Chaya, Higashi Chaya, Kazue-machi og det historiske Nagamachi, byder på en rejse gennem fortiden med charmerende træhuse og smalle gader. Besøg også Myōryū-ji, også kendt som Ninja-templet fra 1643, med hemmelige trapper, tunneler og falske døre, bemærk dog, at adgang kun er tilladt med guide, og rundvisninger er på japansk.

18. juli: Kanazawa – Takayama

De japanske alper

Dit JR Pass skal atter i brug, når turen i dag går med tog til byen, Takayama, som er smukt beliggende i de japanske alper.

19. juli: Takayama

Takayama & Hida Village

Takayama, byder besøgende velkommen med sin autentiske charme, traditionelle atmosfære og naturskønne omgivelser. De velbevarede gader i den gamle bydel, Sanmachi Suji, oser af historie og Edo-periodens elegance. Udforsk de historiske huse og små butikker, der udstråler tidløs japansk arkitektur. Besøg også de lokale markeder, Jinya-museet og Shiroyama parken, som du finder nær centrum.

Et must see er den nærliggende Hida Village, et levende frilandsmuseum, der viser områdets traditionelle arkitektur og livsstil, og giver dybt indblik i regionens kulturelle og historiske arv.

20. juli: Takayama – Kyoto

Helligdomme og templer i Kyoto

Turen fortsætter nu videre til kejserbyen, Kyoto, hvor der venter historiske bygningsværker, kulturelle attraktioner og velbevarede templer. Kyoto er uden sammenligning Japans historiske og kulturelle skattekammer.

21. - 23. juli: Kyoto

Hele 17 UNESCO Verdensarv-steder

To hele dage til at udforske nogle af Kyotos mange helligdomme, buddhistiske templer og 17 UNESCO Verdensarv-steder. Med hundreder af helligdomme og tusindvis af templer kræver det lidt forberedelse at optimere tiden til rådighed.

Nogle højdepunkter inkluderer det spektakulære guldbelagte Kinkaku-ji-tempel, den ikoniske Fushimi Inari-taisha-helligdom med sine røde torii-porte og den betagende Sagano Bamboo Forest med sine tårnhøje bambus. Et besøg på det højtbeliggende Kiyomizu-dera-tempel uden for byen belønner dig med en imponerende udsigt over Kyoto by. Husk også at få en slurk vand fra Otowa-no-taki-kilden for et langt liv med godt helbred.

24. juli: Kyoto – Hakone

Mt. Fuji i sigte

Efter nogle dage med templer og helligdomme i Kyoto, går turen nu til Hakone, som ligger smukt placeret for foden af Mt. Fuji mellem Tokyo og Kyoto.

25. juli: Hakone

Naturskønne Hakone Natinal Park

Hakone National Park strækker sig over en vulkansk undergrund og et område med flere aktive vulkaner, hvilket resulterer i et betydeligt antal varme kilder. Fra adskillige steder i nationalparken kan du nyde en uberørt udsigt til Japans ikoniske vartegn, Mt. Fuji, der rejser sig 3.776 meter over landskabet. Den naturskønne nationalpark kan også opleves på en bådtur på Ashi-søen eller med svævebanen over den vulkansk aktive dal, Owakudani.

26. juli: Afrejse Hakone (hjemrejse fra Tokyo)

Tid til afsked med Japan for denne gang.

I løbet af dagen går turen fra Hakone mod Narita International Airport i Tokyo, hvorfra flyet mod Danmark afgår sidst på aftenen.

27. juli: Hjemkomst København

Atter dansk grund under fødderne

Hjemme igen efter en natflyvning.

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse (2-11 år)*
19.995,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse*
23.335,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse København - Tokyo t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
13 hotelovernatninger i h.t. dag-til-dag-beskrivelse
14 day JR Rail Pass - Ordinary Seat
Hakone Free Pass - 3 days
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Bemærkninger

*Der tages forbehold for udsolgte hoteller.

Overnatningsteder
Antal
Tokyo3
Kanazawa2
Takayama2
Kyoto4
Hakone2
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Mille og se hvor i verden hun har rejst

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent - Randers

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.