Det klassiske Japan

Længde: 11 dage / 9 nætter  •  Priser fra kr. 14.590,-

Rejs med Shinkansen fra storslåede Tokyo til historiske Kyoto og kulinariske Osaka.

Bliv blæst bagover i verdens største by Tokyo og oplev kejserbyen Kyoto, hvor en enorm bambusskov, templer og de hellige røde porte venter. Rund rejsen af med et kulinarisk festfyrværkeri i Osaka, også kendt som Nationens Køkken, på byens berømte spisesteder og autentiske gadekøkkener.

Denne rundrejse i Japan starter i hovedstaden Tokyo, og går derefter til Kyoto og Osaka. Rejsen fra by til by foregår naturligvis med Japans højhastighedstog, Shinkansen, der i sig selv er et studie i japansk kultur og teknologi.

Glæd dig til at opleve:

  • Tokyo, verdens største by, med alt fra højteknologiske museer til historiske templer og bydele
  • Når de japanske kirsebærtræer (Sakura) springer ud april/maj måned
  • Sagano Bamboo Forest, Fushimi Inari-taisha helligdommen og Det Gyldne Tempel i Kyoto
  • Det japanske køkken, når det er allerbedst i Osaka
  • Naturskønne parker, geishaer og meget meget mere…

Bestil et tilbud på rejsen her

Læs om mere om rejsen i dag-til-dag beskrivelsen nedenfor.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
11 dage/9 nætter
Start:
Tokyo
Højdepunkter:

Tokyo – Kyoto – Osaka

Slut:
Osaka
Priser fra:
DKK 14.590,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark

Turen går nu mod Japan.

Dag 2: Ankomst Tokyo

Velkommen til Japan!

Du ankommer til en af Tokyos store lufthavne først på dagen og turen går efterfølgende til hotellet i centrum af Tokyo. Tokyo er enorm og inden du for alvor kaster dig ud i de næste dages sightseeing, er det en god idé at få anskaffet et metrokort, så du nemt kan komme rundt mellem Tokyos 23 bydele. Byens punktlige og velfungerende metro er uundværlig for både Tokyos indbyggere og turisterne, når man skal hurtigt og effektivt rundt i byen.

Dag 3-5: Tokyo

På eventyr i hypermoderne Tokyo

Tre hele dage til opleve og udforske Japans topmoderne hovedstad fyldt med historiske tidslommer. Seværdighederne er mange og afstandene kan være store, så du kan med fordel planlægge dagene på forhånd, så du slipper for at bruge en masse unødig tid på transport på tværs af Tokyo.

Tokyos seværdigheder

Oplev byen høj oppefra i det 634 meter høje Tokyo Skytree – er du heldig, kan du også spotte Mt. Fuji i det fjerne. Mærk historiens vingesus i Asakusa bydelen, hvor du finder Sensō–ji templet, som er byens ældste. Kryds gaden i det berømte Shibuya Crossing vejkryds, hvor ca. 2.500 mennesker passerer gaden ved grønt lys. Besøger du Tokyo i foråret, bør du lægge vejen forbi Ueno Park, hvor kirsebærtræerne blomstrer i fuld flor. Skal der shoppes tøj og mode skal du bl.a. besøge Shibuya eller det eksklusive Ginza. Elektronik og gadgets finder du i Tokyos Electric Town, Akihabara.

Dag 6: Tokyo – Kyoto

Hold øje med Mount Fuji

Turen fortsætter nu i høj fart, når Tokyo forlades til fordel for kejserbyen, Kyoto. Fra Tokyo går turen med Shinkansen, det japanske højhastighedstog, mod Kyoto. Farten ligger på mellem 200 og 300 km i timen og turen tilbagelægges på mellem 2½ og 4 timer. Undervejs passeres Mt. Fuji på togets højre side, så husk at holde godt øje, hvis du vil have et glimt af det 3.776 meter høje bjerg.

Togtur med oplevelser

Togturen med Shinkansen er i sig selv et sjovt studie i japansk kultur. Togets ekstreme punktlighed, de rene og meget velholdte togkupéer, personalets overvældende høflighed og medpassagerenes store hensyntagen til omgivelserne, føjer en ekstra dimension til togrejsen.

Dag 7-8: Kyoto

Udforsk historiske Kyoto

Nu venter der et par dage i kejserbyen, Kyoto. Kyoto er uden sammenligning hele Japans kulturelle højborg, her findes et antal af helligdomme og templer uden sidestykke samt hele 17 seværdigheder der i dag fremgår af UNESCOs Verdensarvliste.
Det er givet på forhånd, at du ikke kan nå at se og opleve alle herlighederne i Kyoto, så igen vil lidt forberedelse være givet rigtig godt ud.

Templer og bambusskov

Ikke mange turister forlader Kyoto uden at have oplevet f.eks. Fushimi Inari-taisha helligdommen, hvor tusindvis af helligdomsporte (torii) danner endeløse røde arkader. Bambusskoven, Sagano Bamboo Forest, er også populær blandt de besøgende, her danner høje bambus rammer for en tur i skoven. Det berømte Kinkaku-ji tempel, også kaldet Det Gyldne Tempel, er en af byens mest fotograferede seværdigheder og det er ikke uden grund.
Lidt uden for byen finder du Kiyomizu-dera templet. Templet ligger placeret højt over byen og deroppefra kan du nyde en flot udsigt over Kyoto.

Dag 9: Kyoto – Osaka

Kulinariske Osaka

Igen i dag bringer toget dig hurtigt og effektivt fra A til B. Du lægger Kyoto bag dig og et kortere ophold i Osaka venter forude.
Osaka, som er Japans 3. største by, er bare helt sin egen og en forfriskende kontrast til både Tokyo og Kyoto. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og byens farverige gader emmer af liv og glade dage i både dag- og aftentimerne.

Dag 10: Osaka

Sightseeing i Osaka

En hel dag til at udforske og ikke mindst, smage på Osaka. Osaka har nemlig fået tilnavnet Nationens Køkken og det er ikke uden grund. Overalt i byen findes et utal af spændende og varierede restauranter, spisesteder og masser af gadekøkkener. Udvalget er enormt, priserne er populære og der er smæk på smagen, så afsæt lidt ekstra tid til at opleve den kulinariske side af Osaka.

Historie og shopping

Byens historiske varetegn er uden tvivl Osaka Castle, som danner centrum i byens park af samme navn. Historien dateres tilbage til år 1583 og nogle brande og nedrivninger senere, står der i dag et stilfuldt slot som blev opført i år 1931.
Skal der foretages de sidste indkøb inden hjemrejsen, er Osaka også det rette sted. Læg f.eks. vejen forbi Tenjinbashi-suji, som er en kilometerlang shopping arkade med hundredevis af butikker og et væld af restauranter.

Dag 11: Hjemrejse Osaka – hjemkomst Danmark

Tid til hjemrejse

Fra Osaka går turen atter retur mod Danmark.

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse (2-11 år)
14.590,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse
17.475,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Tokyo/Osaka t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
7 day JR Rail Pass - Ordinary Seat
4 overnatninger i Tokyo
3 overnatninger i Kyoto
2 overnatninger i Osaka
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Bemærkninger

Bemærk! Priserne er baseret på lavsæson, der tages derfor forbehold for prisstigninger.

Overnatningsteder
Antal
Tokyo4
Kyoto3
Osaka2
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Mille og se hvor i verden hun har rejst

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent - Randers

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.