Få et tilbud på din rejse

Bali/Indonesien

Udflugter
Udflugter

Udflugter på Bali: Vulkantrekking, dykning, rafting og mountainbike-ture på Bali

Når vi skræddersyer din drømmerejse, planlægger vi selvfølgelig også alle de udflugter, der er med til at gøre ferien til noget helt særligt, så du kan mindes den i mange år fremover. Bali er de seneste år blevet et populært rejsemål – og med god grund!

Bali danner de perfekte rammer for en afslappende ferie fyldt med natur- og kulturoplevelser. På en udflugt kan du få spændende oplevelser, der krydrer ferien. Er du til action kan du river rafte på Ayung River. Skal fysikken udfordres en lille smule, er det muligt at trekke i vulkanlandskabet. Eller hvad med en sejltur blandt Gili-øerne, hvor du oplever de hvide sandstrande og det krystalklare vand. Fra båden kan du også snorkle og udforske korallerne under havoverfladen.

Udflugtsmulighederne er mange, og der er noget for enhver smag. Fælles for dem alle er, at de fuldender din rundrejse på Bali.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Bali kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.