Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Bali/Indonesien
Ture

Ture på Bali

Udvalgte ture på Bali til både Komodo Island, tropiske øer og unikke resorts

Få inspiration til fire unikke ture på Bali. Turene er både til livsnydere og dig, der ønsker lidt mere “action”. Her er oplevelser til dig, der drømmer om at smække benene op og nyde livet i lækre omgivelser og dig, der gerne vil hive en dag eller to ud af kalenderen for at få én på opleveren.

  • Glæd dig blandt andet til at besøge berømte Komodo Island, og komme helt tæt på de store (og temmelige farlige!) komodovaraner.
  • Eller hvad med et besøg på Lembongan, hvor du bor på stranden med panoramaudsigt over det krystalblå hav? Det er også på Lembongan, at du kan glæde dig til snorkel- og dykkerture med mulighed for at opleve både smukke koralrev, farvestrålende fisk, vulkanske undervandsklipper og berømte skibsvrag.
  • På det prisbelønnede Elephant Safari Park bor du blandt de smukke og truede sumatraelefanter, og får et unik indblik i det store dyrs verden. Dette er især velegnet til dig, der rejser til Bali med børn.

Alle fire ture får vores rejsekonsulenter og Bali eksperters varmeste anbefalinger. I højsæsonen (juli til august) anbefaler vi, at du bestiller din tur hjemmefra, så du er sikker på en plads.

Se hvordan du kan sammensætte din rundrejse på Bali her

Få hjælp til at finde de helt rigtige ture til din Bali rejse

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Bali kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev