Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Vis alle

Rundrejser på Bali

Oplev de største seværdigheder på en skræddersyet Bali rundrejse

Rundrejser på Bali er for både livsnydere, naturelskere og dykkerentusiaster. Så med den rette planlægning, er Bali rejser oplagt for både børnefamilier, brudepar og voksne, der rejser uden børn og kan sammensættes, så der er oplevelser for alle aldre og aktivitetsniveauer.

Når du søger efter flybilletter til Bali, går rejsen i første omgang til Denpasar, øens største by. Herefter kan du fortsætte videre på ø-hop til bl.a. Nusa Lembongan, Gili og Lombok.

Rundrejser på Bali med templer, rismarker og kulturelle byer

Rundrejser på Bali giver mulighed for at opleve de hellige templer, hvor balineserne hylder deres guder. På rundrejsen ‘Det bedste af Bali’ oplever du fx Ubud, Balis kulturelle hjerte, hvor du finder kunsthåndværk og små atelierer. Byen er omgivet af de smukkeste UNESCO bevarede risterasser, hvor et væld af vandreture og fantastiske udsigter venter.

Langs kysten kan du nyde havets brise og lyden af de brusende bølger. Her er der gode muligheder for snorkling, surfing og andre vandsportsaktiviteter.  Du kan også trekke i vulkanlandskabet og udforske junglen. Så uanset hvilke oplevelser du ønsker dig af en ferie, så kan en rundrejse på Bali indfri dem.

Mange forelsker sig da også i Bali efter det første besøg, så det er ikke sikkert, at dit første besøg bliver det sidste. Vi kender i hvert fald mange, der først har besøgt Bali som backpackere for senere at vende tilbage med deres børn samt sviger- og bedsteforældre.

Vil du gerne have mere inspiration til din Bali rejse? Så tøv ikke med at besøge rejsebloggen, hvor du bl.a. kan få 5 grunde til, at dine børn vil elske en rejse til Bali og gode tips til hvor du kan bo på Bali

Få hjælp til at sammensætte din rundrejse til Bali i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Bali kan se ud.

Bestil et tilbud på din rejse til Bali her

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev