Få et tilbud på din rejse

Bali/Indonesien

Rundrejser
Rundrejser på Bali

Oplev Balis højdepunkter på en skræddersyet rundrejse i “Gudernes Land”

Rundrejser på Bali er for både livsnydere, naturelskere og dykkerentusiaster. Her kan du simpelthen opleve alt det, du forestiller dig, at en rigtig drømmeferie skal indeholde, og hvorfor ikke få alt ud af rejsen, når nu du er der?

Rundrejser på Bali med templer, rismarker og kulturelle byer

Rundrejser på Bali giver mulighed for at opleve de hellige templer, hvor balineserne hylder deres guder. I Ubud besøger du Balis kulturelle hjerte, hvor du finder kunsthåndværk og små atelierer. Byen er omgivet af grønne rismarker, hvor et væld af vandreruter lokker. Langs kysten kan du nyde havets brise og lyden af de brusende bølger. Her er der gode muligheder for snorkling, surfing og andre vandsportaktiviteter.  Du kan også trekke i vulkanlandskabet eller udforske junglen. Så uanset hvilke oplevelser du ønsker dig af en ferie, så kan en rundrejse på Bali indfri dem.

Mange forelsker sig da også i Bali efter det første besøg, så det er ikke sikkert, at dit første besøg bliver det sidste.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Bali kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis alle

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.