Få et tilbud på din rejse

Rumah Cantik

Priser fra kr. 380,-

Hotel i Lovina – bo ved grønne rismarker, en lokal landsby og ved den mørke strand

Anbefalelsesværdigt og hyggeligt mindre hotel i Lovina. Runah Cantik er ejet og drevet af det dansk/balinesiske par Jette og Made, som begge bidrager til et uforglemmeligt ophold.

Rumah Cantik er et lille og intimt sted med kun fire værelser fordelt i to villaer. Værelserne er alle indrettet med stort badeværelse, rummelig sove-/opholdsrum og balkon eller terrasse. Som noget lidt anderledes er der, for atmosfærens skyld, dømt radio- og tvfri zone på hele hotellet. Dog er der adgang til internetforbindelse, så du ikke helt er afskåret fra omverdenen.

Hotellet ligger lidt tilbagetrukket, men en kort gåtur på omkring 200 meter bringer dig til den sorte badestrand, Lovina Beach. Rumah Cantik ligger placeret mellem en traditionel balinesisk landsby på den ene side, og på den anden har du grønne og frodige rismarker, så du finder en god blanding af natur, kultur og oplevelser lige uden for døren.

I Ruma Cantiks tropiske have finder du swimmingpoolen.

Rumh Cantik har ikke sin egen restaurant, men der ligger flere restauranter i området, hvor du kan vælge mellem de større restauranter eller de helt små lokale steder. Ønsker du at spise på hotellet er det muligt, hvis du bestiller det først på dagen. Retten er ”Dish of the Day” og udvalget på det lokale marked, bestemmer menuen den pågældende dag. Det er desuden muligt at købe snacks, sandwich og drikkevarer på hotellet.

Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 personer i samme værelse (Deluxe værelse)
380,-
Ekstra opredning
110,-
Prisen er pr. person pr. nat.
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser!

Ekstra information
Morgenmad
Ja
Aircondition
Ja
Wi-fi (i fællesområder)
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Iben og se hvor i verden hun har rejst

Iben Thriege

Rejsekonsulent / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.