Få et tilbud på din rejse

Bali/Indonesien
Bali sightseeing transfers

Bali transport

Gør køreturen fra hotel til hotel til en oplevelse med en sightseeing transfer på Bali

Begrebet sightseeing transfer betyder, at din Bali transport bliver udvidet med en masse oplevelser på din vej fra hotel til hotel. Faktisk bliver din private chauffør en slags mini-guide, der vil vise dig både kendte, ukendte og lidt usete seværdigheder på din vej.

Det vil sige, at i stedet for blot at køre non-stop fra A til B, så får du en masse oplevelser undervejs. Det betyder også, at du har tid til pauser og spontane stop undervejs, hvis udsigten eller noget du har læst i din guidebog har inspireret dig.

Du kan også booke en sightseeing transfer på din vej til og fra lufthavnen.

Se hvordan du kan sammensætte din rundrejse på Bali her

Bali transport inklusiv templer, flagermushuler og vandfald

Hvad du oplever på vejen, varierer naturligvis alt efter, hvilken destination du kører til og fra. Glæd dig fx til at opleve templer, risterrasser, flagermushuler og vandfald. Det er bestemt anbefalelsesværdigt at udnytte køreturen til at se endnu mere af Bali. Du er trods alt på “Gudernes Ø”, en af verdens flotteste øer.

Vil du gerne vide mere om, hvad du kan se på Bali? Så besøg rejsebloggen og få flere gode idéer og tips til, hvilke seværdigheder du kan opleve og hvor du kan bo på Bali.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Bali kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.