Få et tilbud på din rejse

Tanzania
Udflugter

Udflugter i Tanzania

Tag på ballonsafari og se solen stå op over Serengeti-sletten

Planlægger du en safarirejse til Tanzania, og drømmer du om en masse magiske oplevelser på savannen? Der findes mange spændende udflugter i Tanzania at krydre din safari med, og en ballonsafari er ingen undtagelse.

En ballonsafari over Serengeti-sletten i solopgang er med garanti en oplevelse, der er værd at fortælle om, når du kommer hjem.

Denne unikke form for safari gør det desuden muligt at observere dyrelivet på savannen fra luften, uden at forstyrre dyrene i deres almindelige færden og interaktion med hinanden. Som prikken over i’et, afrundes din ballonsafari med en skøn morgenmad serveret på savannen, under åben himmel og med udsigt til Tanzanias horisonter.

TIP! Giv en ballonsafari i gave eller som en overraskelse til dem, du rejser med, når I ankommer til Tanzania. En ballonsafari er i øvrigt også en utrolig populær (og romantisk!) oplevelse på en bryllupsrejse.

Vil du have mere inspiration til rejsen? Så husk, at der er masser af gode idéer og tips til rejsen – både til Tanzania, Zanzibar og Kenya – på rejsebloggen.

Få hjælp til at bestille dine udflugter i Tanzania i dag

Har du ønsker eller spørgsmål til ballonsafarien eller andre ture og seværdigheder i Tanzania? Så er du altid velkommen til at ringe på  86 40 88 44 eller sende en rejseforespørgsel via formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.