Få et tilbud på din rejse

Tarangire, Lake Manyara & Ngorongoro

Længde: 3 dage / 2 nætter  •  Priser fra kr. 4.585,-

Oplev løver der klatrer i træer og et vulkankrater

Oplev tre af Tanzanias bedste nationalparker. Alle tre parker ligger tæt på Arusha, men de byder på vidt forskellige landskaber og et særdeles rigt dyreliv. Du kan blandt andet glæde dig til at opleve løver, der klatrer i træer og et vulkankrater hvor koncentrationen af dyr er større end noget andet sted i Tanzania.

Se mere om hvilke oplevelser og dyr du kan se frem til at opleve i dag-til-dag beskrivelserne.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
3 dage/2 nætter
Start:
Arusha
Højdepunkter:

Tarangire – Lake Manyara – Ngorongoro

Slut:
Arusha
Priser fra:
DKK 4.585,-
Dag-til-dag
Dag 1: Arusha - Tarangire

Picnicfrokost og safaritur

Fra Arusha tager det cirka to timer at køre til Tarangire. Campen etableres og derefter spises der picnicfrokost. Når temperaturerne begynder at falde sidst på eftermiddagen, er det tid til den første safaritur inde i parken.

Krogede baobab-træer og dyr der lever langs floden

Tarangire er ikke Tanzanias mest berømte nationalpark, men dette bidrager kun til følelsen af at opleve det uberørte Afrika. Krogede baobab-træer står langs Tarangire-floden, hvor dyrene søger ned for at drikke. Vand er vigtigt i disse tørre landskaber, og der er stor forskel på Tarangire i tørtiden og i regntiden. Særligt i perioden fra august til oktober søger zebraer, gnuer og elefanter i stort antal til Tarangire, og lige i hælene på dem følger et væld af rovdyr.

Parken er også et oplagt sted for fugleelskere, der kan søge efter parkens mere end 300 optegnede arter. Umiddelbart inden solnedgang vender du tilbage til campen, hvor middagen serveres.

Dag 2: Tarangire - Lake Manyara

Heldags safaritur med picnicfrokost

Efter morgenmaden pakkes campen sammen, og du tager endnu en safaritur på vej ud af parken. Der er kun cirka 45 minutters kørsel til Lake Manyara National Park, hvor der venter en hel dags safaritur med picnicfrokost.

Velkommen til en af Tanzanias bedst bevarede hemmeligheder

Lake Manyara National Park er en af Tanzanias bedst bevarede hemmeligheder. Et fantastisk beskyttet område med græsmarker, skove og den dominerende røde skråning mod vest, der er en fantastisk flot kulisse bag søen. Naturen her er ekstrem dramatisk, og mere end 380 forskellige fuglearter er registeret i parken, bl.a. flamingoer, der samles omkring søerne.

Løver der klatrer i træer og flodheste

Nationalparkens virkelige specialitet er dog løverne, der, af uforklarlige årsager, klatrer i træer og til tider sover de endda på grenene højt over jorden. Denne opførsel er dybt ualmindelig og ses praktisk talt ingen andre steder i Afrika. Lake Manyara er desuden et godt sted at opleve flodheste. Sidst på eftermiddagen kører du til campen, hvor der er middag og overnatning.

Dag 3: Tarangire - Ngorongoro - Arusha

Afgang til Ngorongoro National Park

Efter tidlig morgenmad er der afgang til Ngorongoro National Park, der ligger mindre end en times kørsel fra Lake Manyara. Inde i parken kører du gennem den smukke skov og op ad de disede bjergsider til kanten af krateret. Her begynder den stejle nedkørsel i Ngorongoro krateret.

Nationalparken der engang var en vulkan

Ngorongoro var engang en ung vulkan, indtil den styrtede sammen for omkring to millioner år siden og dannede en perfekt caldera på cirka 20 kilometer i diameter. Det enorme ‘hul’ er en kilometer dyb, og i bunden af dette græsser en mangfoldighed af dyr på en grøn slette omringet af vulkanens eroderede bjergsider.

Safari i absolut verdensklasse

Koncentrationen af dyr i Ngorongoro krateret overgår de fleste andre steder i Afrika, og chancerne for at komme tæt på Afrikas mest ikoniske dyrearter er i høj grad til stede. Dette er safari i absolut verdensklasse, og du bruger det meste af dagen på at udforske krateret med et frokoststop undervejs.

Først ved 15.30-tiden er der afgang tilbage mod Arusha.

Priser
Fra priser
DKK
Camp (GRUPPE*)
4.585,-
Kombineret budget lodge og telt (GRUPPE*)
7.445,-
Kombineret turistklasse lodge og telt (GRUPPE*)
7.985,-
Luksus lodge (GRUPPE*)
8.775,-
*: ved "GRUPPE" forstås, at du eller I deltager som del af en gruppe med andre rejsende. Alle ovenstående ture kan mod tillæg i prisen købes som PRIVATE ture, hvor kun du eller I er med på den pågældende tur.
Inkluderet i prisen
Transport til/fra Arusha
Parkfee
Måltider på safariture
Guide
Ikke inkluderet i prisen
Flybillet fra Danmark til Tanzania t/r
Sovepose (v/teltsafari)
Drikkevarer
Drikkepenge
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser (pris pr. person).
Ovenstående priser er lavsæsonpriser.
Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påsken, jul og nytår. Spørg DANexplore.

Husk at medbringe:
Sovepose, solhat, solcreme, insektspray, varm fleece trøje til kølige aftener, lommelygte, kamera og kikkert.

Overnatningsteder
Antal
Telt / Lodge2
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.