Få et tilbud på din rejse

Tanzania
Rundrejser

Rundrejser i Tanzania

Kombiner safari, trekking og badeferie på en rundrejse i Tanzania

Tanzania ligger i østafrika og er blandt andet kendt for Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg på 5.895 meter. Udover fantastisk trekking er Tanzania også kendt for de store naturoplevelser på savannen, i landets mange nationalparker. På en safari-rundrejse kan du høre løvernes brøl, opleve zebraerne græsse og se elefanterne bevæge sig i flok.

Ud for Tanzanias kyst finder du Zanzibar, der er et paradis for dig, der ønsker en afslappet atmosfære og badeferie. Zanzibar lokker desuden med Stonetown, som er på UNESCO’s verdensarvliste. Et besøg i det tropiske paradis fungerer som en god afslutning på en ferie, der har været fyldt med store oplevelser på savannen.

På vores rundrejser til Tanzania kan turene sammensættes, så der både er noget for dig, der ønsker at bestige Kilimanjaro, besøge Zanzibar og tage på safariture.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Tanzania kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.