Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Nairobi dagstur

Længde: 1 dag  •  Priser fra kr. 705,-

Oplev spændende seværdigheder i Nairobi

Du bliver hentet på dit hotel i Nairobi og besøger i løbet af dagen fire meget forskellige steder.

Besøg på elefantbørnehjem

Første stop er Sheldrick’s Elephant Orphanage. Dette elefantbørnehjem blev verdensberømt i BBC’s programmer “Elephant Diaries”. Her kommer du helt tæt på elefantungerne og hører om deres fantastiske kamp for at vende tilbage til et liv som vilde elefanter i naturen. Du tilbringer en time på elefantbørnehjemmet, hvor du hører om det vellykkede arbejde med at opfostre de forældreløse elefantunger og genudsætte dem i Kenyas natur. Under besøget oplever du både fodringen af elefanter, og du ser de “små” tumlinger lege. Af og til huser centeret desuden forældreløse næsehornsunger.

Oplev truede giraf-arter

Rothschild girafferne var tidligere næsten udryddet, men på Langata Giraffe Centre kan du opleve at håndfodre den truede giraf-art. Stedet har også et oplysningscenter, hvor du finder masser af information om opdræt, beskyttelse og overvågning af de graciøse giganter.

Værksted der laver krukker, keramik og perler

Næste stop er en af Kenyas erhvervssucceser, Kazuri Bead Workshop. Et værkstedet, der har specialiseret sig i at lave krukker, keramik og perler. Virksomheden startede i 1980’erne, og næsten alle ansatte er enlige mødre. I værkstedets butik får du mulighed for at købe nogle af de smukke produkter, der i dag eksporteres til hele verden. Værkstedet er lukket om søndagen, men butikken er åben alle dage.

Karen Blixens berømte kaffeplantage

Det er som at træde tilbage i tiden, når du besøger Karen Blixens berømte kaffeplantage. Både ejendommen og de omkringliggende Ngong Hills blev verdenskendte med romanen Den Afrikanske Farm og filmen Mit Afrika. I dag er farmen indrettet som museum, og som dansker er det et must at lægge vejen forbi den stemningsfulde plantageejendom.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person
705,-
Min. 2 deltagere.
Inkluderet i prisen
Karen Blixen Museum
Sheldrick's Elephant Orphanage
Langata Giraffe Centre
Kazuri Beads
Guide
Alle entréafgifter
Ikke inkluderet i prisen
Drikkepenge
Frokost
Bemærkninger

Bemærk:
Afgang 10.00 – Hjemkomst ca. 15.00

Husk at medbringe:
Solhat, solcreme, drikkevand, mellemmåltid, kamera og kikkert samt penge til indkøb af gaver og souvenirs. Der er mulighed for at gøre stop for at spise frokost efter ønske.

Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev