Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Udflugter
Carnivore Restaurant

Carnivore Restaurant

Længde: 4 timer  •  Priser fra kr. 465,-

Carnivore Restaurant: Få et autentisk måltid

Som navnet antyder, er Carnivore ganske rigtigt en drøm for kødelskere. Maden indtages i det fri, og stemningen er lige så meget en del af oplevelsen, som maden er det. Restauranten tilbyder en “spis alt det, du kan” menu. Restauranten er indrettet omkring et stort åbent ildsted, hvor kødet steges helt perfekt på traditionelle Maasai sværd (store grillspyd). Tjenerne bringer de lange kødspyd hen til dit bord. De skærer det lækre kød ud ad libitum på sydende varme smedejerns-tallerkener lige foran dig.

Der serveres masser af fremragende oksekød, kylling, lam og svinekød, men den egentlige hovedattraktion er det lokale vildtkød. Der er ikke længere mulighed for at smage zebra, giraf, impala, gnu eller nogle af de andre beskyttede vilde dyr. Men du kan stadig smage krokodille, kamel og struds, der er opdrættet på farme i Kenya.
 
Og kødet bliver ved med at komme, indtil bordet giver op. Som tilbehør serveres et udvalg af salater og forskellige eksotiske saucer. Du starter med en suppe og slutter af med dessert og kaffe – og så er du garanteret mæt!

Prøv den berømte cocktail “Dawa”

Er der plads til bare en lille smule mere, serverer den velassorterede bar uden tvivl din yndlingsdrink. Men du må ikke forlade stedet uden at smage Carnivores berømte cocktail kaldet “dawa”, der på swahili betyder “medicin”. 

På Carnivore finder du desuden Simba Saloon, der er en af Nairobis mest populære natklubber og diskoteker. Med en uhøjtidelig udendørs atmosfære, gode snacks og fremragende underholdning er du sikker på en festlig og spændende tur i byen.

 Souvenirbutikkerne ved restaurantens indgang har sent åbent og sælger et udvalg af unikke souvenirs.

Priser
Din rejsekonsulent
Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 personer
465,-
Prisen er pr. person
Inkluderet i prisen
Tre retters BBQ-frokost eller middag
Transport til og fra dit hotel i Nairobi
Bilen venter i op til 3 timer
Ikke inkluderet i prisen
Drikkevarer
Drikkepenge
Bemærkninger

Husk at medbringe:
God appetit, kamera, kontanter eller kreditkort til drikkevarer – og danseskoene, hvis du har lyst til at besøge Simba Saloon Bar and Nightclub efter middagen.

Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev