Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Masai Mara Flying Safari

Længde: 3 dage / 2 nætter  •  Priser fra kr. 7.510,-

Safari i Masai Mara hvor du får det fulde udbytte af savannens oplevelser

Få fuldt udbytte af Kenyas berømte nationalpark, Masai Mara. Du flyver fra Nairobi til Masai Mara, så der er betydelig mere tid til herlige safarioplevelser. Der er gode muligheder for at opleve The Big Five: løve, bøffel, leopard, elefant og næsehorn. Besøger du parken i mellem juli og oktober, kan du blive vidne til Den Store Vandring, som er et af naturens helt store dramaer. 1,5 milioner gnuer krydser savannen med rovdyrene lige i hælene.
Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
3 dage/2 nætter
Start:
Nairobi
Højdepunkter:

Nairobi – Masai Mara National Park

Slut:
Nairobi
Priser fra:
DKK 7.510,-
Dag-til-dag
Dag 1: Nairobi - Masai Mara

Flyvetur over Great Rift Valley

Du bliver hentet på hotellet cirka klokken 08.30 og kørt til Nairobis indenrigslufthavn, Wilson Domestic Airport. Herfra afgår flyet cirka klokken 10.00*. Det er en flot flyvetur over Great Rift Valley på vej mod Masai Maras lille landingsbanen, hvor du ankommer omkring klokken 11.00*.

De første indtryk af Masai Mara

Her står en bil klar til at køre dig til din valgte lodge, hvor en lækker frokost venter. Turen til lodgen er i sig selv en lille safaritur, så her får du de første indtryk af Masai Maras fantastiske natur. Du har god tid til at slappe af oven på rejsen og nyde lodgens faciliteter. Først når temperaturen begynder at falde sidst på eftermiddagen, venter den første længere safaritur i parken.

De første safarioplevelser

Det er i de kølige eftermiddags- og morgentimer, at chancerne for at opleve Masai Maras dyreliv i aktion er størst. Efter cirka to timers fantastiske naturoplevelser vender du tilbage til lodgen, hvor der er dækket op til middag, alt imens natdyrene udenfor langsomt vågner op til dåd.

Dag 2: Masai Mara

The Big Five

Du har hele dagen i Masai Mara, der blandt andet er hjem for “The Big Five”: løve, elefant, leopard, bøffel og næsehorn. Listen stammer oprindeligt fra storvildtjægernes tid og viste de fem dyr, der var farligst at nedlægge til fods. I dag er de fem dyrearter højt på ønskesedlen hos de fleste besøgende i Masai Mara, og chancerne for se dem er bestemt til stede.

… Men det stoppper ikke ved The Big Five

Men Masai Mara er også hjem for et væld af antiloper og andre græsædere. Fra små dikdiker til de store eland-antiloper, og på himlen er der registeret ikke mindre end 540 fuglearter.

Den store vandring – Et af naturens helt store dramaer

Dagen starter med en morgensafari i det bløde morgenlys, og endnu en safari venter sidst på eftermiddagen. Hvor du kører hen afhænger af sæsonen og dyrenes vandringer. Rejser du mellem juli og oktober, kunne et godt mål være Mara-floden.

På denne tid af året ankommer titusindvis af gnuer og zebraer hertil fra Serengeti i Tanzania, og i deres fodspor følger en enorm koncentration af rovdyr. På deres vej skal de krydse Mara-floden, og det er her, de fantastiske optagelser af dyreflokke, der krydser krokodillefyldte floder, er filmet.

Tiden er din i de varme timer

I løbet af de varme timer midt på dagen har du rig mulighed for at nyde alle lodgens faciliteter. Det er også muligt at bestille en heldags-safaritur i Masai Mara.

Dag 3: Masai Mara - Nairobi

Tid til at få de sidste oplevelser med

Fordi du ikke skal ud på den lange køretur tilbage til Nairobi, har du god tid til at nyde denne sidste dag i Masai Mara. Start dagen med en tidlig safaritur lige efter solopgang efterfulgt af en lækker morgenmad. Herefter har du god tid til at nyde lodgen, hvor du også trakteres med en god frokost. Der er som regel mulighed for at bestille en ekstra safaritur fra lodgen midt på dagen, men dyrene er typisk mindre aktive på dette tidspunkt af døgnet.

Velkommen ombord på dit fly til Nairobi

Midt på eftermiddagen bliver du hentet på lodgen og kørt tilbage til Masai Maras lille lufthavn. Klokken 16.00* letter du med kurs mod Nairobi, hvor du ankommer klokken17.15*.

*Tiderne er cirka-tider og afhængige af ledig flykapacitet.

På denne safari indkvarteres du på Ashnil Mara Tented Camp.

Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 personer i samme værelse
7.510,-
Inkluderet i prisen
Transport til/fra Nairobis indenrigslufthavn
Transfer mellem landingsbanen i Masai Mara og lodgen t/r
Entréafgift til parken
Indkvartering på lodge
Alle måltider
2 safariture af ca. 2 timers varighed per døgns ophold
Ikke inkluderet i prisen
Flybillet fra Danmark til Kenya t/r
Drikkevarer
Drikkepenge
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser (pris pr. person).
Rabat til børn i alderen 0 – 17 år. Spørg efter pris.
Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påsken, jul og nytår. Spørg DANexplore.

Husk at medbringe:
Solhat, solcreme, insektspray, varm fleecetrøje til kølige aftener, kamera og kikkert.

 

Overnatningsteder
Antal
Lodge2
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev