Send rejseforespørgsel

Safari Amboseli og Tsavo

Længde: 7 dage / 6 nætter  •  Priser fra kr. 7.710,-
Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
7 dage/6 nætter
Start:
Nairobi
Højdepunkter:

Nairobi – Amboseli – Tsavo West – Restaurant Carnivore

Slut:
Nairobi
Priser fra:
DKK 7.710,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark til Nairobi

Der er afrejse fra Danmark tidligt om morgenen. Ved ankomst til Nairobi bliver du afhentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel.
Herefter er resten af dagen fri til at slappe af ovenpå rejsen.
Overnatning: Ecco Camp Nairobi

Dag 2: Dagstur i Nairobi

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet, inden du bliver hentet kl. 10.00. Forude venter en spændende og varieret tur i omegnen af Nairobi. I løbet af dagen skal du bl.a. opleve de forældreløse elefantunger i Sheldrick Elephant Orphanage. Her får elefantungerne en god start på livet, og det er enormt livsbekræftende at se de små unger lege eller slubre mælk i sig fra en sutteflaske. Du kommer også tæt på girafferne i AFEW Giraffe Centre og oplever Karen Blixens stemningsfulde kaffeplantage. Sidste stop er Kazuri Bead Workshop, inden du vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen. (M)
Overnatning: Ecco Camp Nairobi

Dag 3: Nairobi - Amboseli

Du forlader Nairobi om morgenen og sætter kurs mod grænsen til Tanzania. Fra grænsebyen Namanga drejer du mod øst gennem et spændende område med små landsbyer og nomadiske Maasai folk. Dagens mål er Amboseli National Park, hvor du indlogeres. Efter frokost er det tid at se nærmere på de fantastiske omgivelser, og du har hele eftermiddagen til at udforske parken. Navnet betyder egentlig “et saltfyldt og støvet sted”, men lige bortset fra midt i tørtiden holder dette ikke stik. Tværtimod er Amboseli blandt de smukkeste nationalparker i Østafrika. Naturen er frodig og dyrelivet er rigt. Med held oplever du måske et par af parkens løver, eller en gepard der sprinter gennem de åbne landskaber. (M+F+A)

Dag 4: Amboseli - Tsavo West

Dagen starter tidligt, så du har mulighed for at opleve det absolutte højdepunkt i Amboseli, den formidable udsigt mod Kilimanjaro, hvis sneklædte tinde hæver sig mod den høje, blå himmel. Blandt de mest ikoniske billeder fra Afrika er flokke af elefanter, der vandrer for foden af Kilimanjaro. Disse fotos er som regel taget netop her, men ofte indhylles bjerget i skyer op ad formiddagen, så det er vigtigt at få en tidlig start. Tilbage i lejren serveres morgenmaden, hvorefter du begiver dig ud på en længere safaritur gennem den østlige del af Amboseli mod Tsavo. Der gøres stop undervejs for at nyde udsigten over den fantastiske Shaitani lavastrøm, før du ankommer til din camp/lodge for natten, hvor middagen serveres. (M+F+A)

Dag 5: Tsavo West

Hele dagen er dedikeret til denne enorme nationalpark. Tsavo er opdelt i to dele, der adskilles af jernbanen og landevejen mellem Nairobi og Mombasa. To hanløver blev berygtede under opførelsen af jernbanen. Rygterne siger, at de to løver skal have dræbt op til 140 indiske jernbanearbejdere på bare ét år, før en storvildtsjæger fik ram på dem. Landskaberne i Tsavo West er enormt varieret. Fra vulkanske klipper og sumpe til store åbne vidder, hvor dyrene samles omkring vandhullerne. Dyrelivet er lige så varieret, og der er mulighed for at opleve både “The Big Five” samt giraffer, zebraer, sjakaler, hyæner, geparder, gazeller, impalaer, eland-antiloper og over 500 forskellige fuglearter.
Hvor i parken, guiden fører dig hen, afhænger af tidspunktet på året. Måske lægges vejen forbi Mzima Springs, hvor flodheste og krokodiller som regel holder til. En anden mulighed er næsehornsreservat Ngulia, hvor 50 sorte næsehorn bor godt beskyttet i et stort indhegnet område. Sidst på dagen går turen tilbage til campen/lodgen, hvor en velfortjent middag venter. (M+F+A)

Dag 6: Tsavo West - Nairobi - Middag på Carnivore Restaurant

I de tidligste morgentimer ruller du atter ud i den vilde afrikanske natur på en morgensafari. Dyrene er særligt aktive på denne tid af døgnet. Temperaturerne er lavere, og nattens rovdyr er i gang med at fortære deres bytte. Nogle dyr går til ro, mens andre dyr langsomt vågner til endnu en dag i Tsavos vilde landskaber. Efter en picnicfrokost er der afgang til Nairobi.

Kl. 19.00 bliver du atter hentet og kørt til den berømte restaurant Carnivore, der er enhver kødelskers drøm. Her trakteres du med en lækker treretters menu bestående af mange forskellige typer kød. Deriblandt lam, kalv og struds. Men også mere eksotiske typer kød finder som regel vej til menukortet. (M+F+A) Overnatning: Ecco Camp Nairobi

Dag 7: Nairobi til lufthavnen

Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet. Nyd eventuelt de sidste timer på stranden, inden du afhentes og køres til lufthavnen. Her begynder hjemrejsen mod Danmark. (M)

M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad

Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 personer i samme lodge/telt
10.365,-
Ved 4 personer i samme lodge/telt
7.710,-
Inkluderet i prisen
Transport
Alle nævnte måltider
3 nætter på Ecco Camp Nairobi
Safari (Amboseli og Tsavo) 4 dage / 3 nætter med måltider
Dagstur i Nairobi med engelsktalende guide
Aftensmad på Carnivore
Ikke inkluderet i prisen
Flybillet fra Danmark til Kenya t/r
Forsikring
Visum til Kenya
Afbestillingsforsikring
Drikkepenge
Personlige udgifter
Drikkevarer
Ekstra aktiviteter
Ekstra overnatninger
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser (pris pr. person).
Ovenstående priser er lavsæsonpriser.
Rabat til børn i alderen 0 – 17 år. Spørg efter pris.
Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påsken, jul og nytår. Spørg DANexplore.

Ekstra aktiviteter kan tilkøbes (eksempelvis ballonsafari, besøg i Maasai-landsby, snorkling og dykning, spa eller wellness-behandlinger).

Ved lodge safari benytter vi Amboseli Serena Lodge & Serena Kilaguni.

Husk at medbringe:
Sovepose, solhat, solcreme, insektspray, varm fleecetrøje, lommelygte, kamera, kikkert og drikkevand.

Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden hun har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden hun har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud fra en af vores rejsekonsulenter.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.