Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Amboseli, Tsavo og Zanzibar

Længde: 15 dage / 12 nætter  •  Priser fra kr. 18.195,-

Safari og badeferie: Elefanter, løver og svajende palmer på én rundrejse

Safari og badeferie er den perfekte kombination mellem eventyr og afslapning. På denne rundrejse får du kort sagt det bedste af to verdener. Du kan glæde dig til at besøge et elefantbørnehjem i Nairobi, storslået natur i Kenyas nationalparker, og så venter et rigt dyreliv. Er du heldig oplever du ‘The Big Five’, giraffer, zebraer, hyæner og mange flere vilde dyr boltre sig på savannen.

De store naturoplevelser afsluttes med badeferie i tropiske omgivelser på Zanzibar.

 

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
15 dage/12 nætter
Start:
Nairobi
Højdepunkter:

Nairobi – Amboseli – Tsavo West – Restaurant Carnivore, Nairobi – Zanzibar

Slut:
Zanzibar
Priser fra:
DKK 18.195,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark

Turen går mod Kenya

Dag 2: Ankomst Nairobi

Velkommentil Nairobi

Der er afrejse fra Danmark tidligt om morgenen. Ved ankomst til Nairobi bliver du afhentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel.

Herefter er resten af dagen fri til at slappe af ovenpå rejsen.

Overnatning: Ecco Camp Nairobi

Dag 3: Dagstur i Nairobi

På eventyr i Nairobi og omegn

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet, inden du bliver hentet klokken 10.00. Forude venter en spændende og varieret tur i omegnen af Nairobi.

Se elefantunger få en god start på livet

I løbet af dagen skal du blandt andet opleve de forældreløse elefantunger i Sheldrick Elephant Orphanage. Her får elefantungerne en god start på livet, og det er enormt livsbekræftende at se de små unger lege eller slubre mælk i sig fra en sutteflaske.

Hils på giraffer og oplev Karen Blixens kaffeplantage

Du kommer også tæt på girafferne i AFEW Giraffe Centre og oplever Karen Blixens stemningsfulde kaffeplantage. Sidste stop er Kazuri Bead Workshop, inden du vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen.

(M)
 Overnatning: Ecco Camp Nairobi

Dag 4: Nairobi - Amboseli

Afgang til Amboseli

Du forlader Nairobi om morgenen og sætter kurs mod grænsen til Tanzania. Fra grænsebyen Namanga drejer du mod øst gennem et spændende område med små landsbyer og nomadiske Maasai folk. Dagens mål er Amboseli National Park, hvor du indlogeres.

På eventyr i parken

Efter frokost er det tid at se nærmere på de fantastiske omgivelser, og du har hele eftermiddagen til at udforske parken. Navnet betyder egentlig “et saltfyldt og støvet sted”, men lige bortset fra midt i tørtiden holder dette ikke stik.

Løver og geparder i frodige omgivelser

Tværtimod er Amboseli blandt de smukkeste nationalparker i Østafrika. Naturen er frodig og dyrelivet er rigt. Med held oplever du måske et par af parkens løver, eller en gepard der sprinter gennem de åbne landskaber.

(M+F+A)

Dag 5: Amboseli - Tsavo West

Morgenudsigt til Kilimanjaro

Dagen starter tidligt, så du har mulighed for at opleve det absolutte højdepunkt i Amboseli, den formidable udsigt mod Kilimanjaro, hvis sneklædte tinde hæver sig mod den høje, blå himmel. Blandt de mest ikoniske billeder fra Afrika er flokke af elefanter, der vandrer for foden af Kilimanjaro. Disse fotos er som regel taget netop her, men ofte indhylles bjerget i skyer op ad formiddagen, så det er vigtigt at få en tidlig start.

Safaritur mod Tsavo

Tilbage i lejren serveres morgenmaden, hvorefter du begiver dig ud på en længere safaritur gennem den østlige del af Amboseli mod Tsavo. Der gøres stop undervejs for at nyde udsigten over den fantastiske Shaitani lavastrøm, før du ankommer til din camp/lodge for natten, hvor middagen serveres.

(M+F+A)

Dag 6: Tsavo West

Velkommen til den enorme nationalpark, Tsavo

Hele dagen er dedikeret til denne enorme nationalpark. Tsavo er opdelt i to dele, der adskilles af jernbanen og landevejen mellem Nairobi og Mombasa. To hanløver blev berygtede under opførelsen af jernbanen. Rygterne siger, at de to løver skal have dræbt op til 140 indiske jernbanearbejdere på bare ét år, før en storvildtsjæger fik ram på dem.

Varieret natur og dyreliv

Landskaberne i Tsavo West er enormt varieret. Fra vulkanske klipper og sumpe til store åbne vidder, hvor dyrene samles omkring vandhullerne. Dyrelivet er lige så varieret, og der er mulighed for at opleve både “The Big Five” samt giraffer, zebraer, sjakaler, hyæner, geparder, gazeller, impalaer, eland-antiloper og over 500 forskellige fuglearter.

En rutineret guide bestemmer ruten

Hvor i parken, guiden fører dig hen, afhænger af tidspunktet på året. Måske lægges vejen forbi Mzima Springs, hvor flodheste og krokodiller som regel holder til. En anden mulighed er næsehornsreservat Ngulia, hvor 50 sorte næsehorn bor godt beskyttet i et stort indhegnet område. Sidst på dagen går turen tilbage til campen/lodgen, hvor en velfortjent middag venter.

(M+F+A)

Dag 7: Tsavo West - Nairobi og middag på Carnivore Restaurant

Oplev savannens mange forskellige morgenritualer

I de tidligste morgentimer ruller du atter ud i den vilde afrikanske natur på en morgensafari. Dyrene er særligt aktive på denne tid af døgnet. Temperaturerne er lavere, og nattens rovdyr er i gang med at fortære deres bytte. Nogle dyr går til ro, mens andre dyr langsomt vågner til endnu en dag i Tsavos vilde landskaber. Efter en picnicfrokost er der afgang til Nairobi.

En bid af det afrikanske køkken

Klokken 19.00 bliver du atter hentet og kørt til den berømte restaurant Carnivore, der er enhver kødelskers drøm. Her trakteres du med en lækker treretters menu bestående af mange forskellige typer kød. Deriblandt lam, kalv og struds. Men også mere eksotiske typer kød finder som regel vej til menukortet.

(M+F+A) Overnatning: Ecco Camp

Dag 8-9: Fra Nairobi til Zanzibar

Sæt dig til rette i dit flysæde

Du hentes på hotellet fra morgenstunden og køres til lufthavnen, hvor flyet til Zanzibar venter. Ved ankomst på Zanzibar afhentes du og køres til dit hotel i Stone Town, hvor du bor to nætter.

Stonetown – byen med historie

I byen Stonetown oplever du de eksotiske, gamle gader, hvor man stadig fornemmer den levende historie. Tempoet i byen er afslappet, og nogle steder kan det næsten føles som om tiden står stille.

Overnatning: Clove Hotel. (M)

Dag 10-13: Zanzibar

Dit hotel ved stranden venter

Efter morgenmad afhentes du på hotellet og bliver kørt til dit næste hotel ved stranden. Brug resten af dagen på afslapning eller gå på opdagelse i de eksotiske omgivelser.

Nyd strandlivet

De følgende dage er frie til at nyde de lækre sandstrande ved Zanzibar. Trænger du til en pause fra strandlivet, kan hotellet arrangere dykker- og snorkelture, massage og spa-behandlinger. Hvordan du bruger tiden i dette paradis er helt op til dig.

(M) Overnatning: Sunset Bungalows

Dag 14: Afrejse Zanzibar

God hjemrejse!

Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet. Nyd eventuelt de sidste timer på stranden, inden du afhentes og køres til lufthavnen. Her begynder hjemrejsen mod Danmark. (M)

M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad

Dag 15: Hjemkomst Danmark

Hjemme igen!

Priser
Fra priser
DKK
2 personer i samme lodge/telt
21.940,-
4 personer i samme lodge/telt
18.195,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Nairobi/Zanzibar t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Flyvning Zanzibar, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle nævnte måltider
3 nætter på Ecco Camp Nairobi
Safari (Amboseli og Tsavo) 4 dage / 3 nætter med måltider
Dagstur i Nairobi med engelsktalende guide
Aftensmad på Carnivore
2 nætter i Stonetown på Zanzibar - Clove Hotel
4 nætter på Zanzibar - Sunset Bungalow
Ikke inkluderet i prisen
Forsikring og afbestillingsforsikring
Visum til Kenya
Drikkepenge
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser (pris pr. person).
Ovenstående priser er lavsæsonpriser.
Rabat til børn i alderen 0 – 17 år. Spørg efter pris.
Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påsken, jul og nytår. Spørg DANexplore.

Ekstra aktiviteter kan tilkøbes (eksempelvis ballonsafari, besøg i Maasai-landsby, snorkling og dykning, spa eller wellness-behandlinger). 

Ved lodge safari benytter vi Amboseli Serena Lodge & Serena Kilaguni.

Der kan tilkøbes flere nætter på Zanzibar.

Husk at medbringe:
Sovepose, solhat, solcreme, insektspray, varm fleecetrøje, lommelygte, kamera, kikkert og drikkevand.

Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev