Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Tilbage til bloggen

USAs vestkyst: Fra Seattle til San Francisco, Pacific Coast Highway

Læs om de mange oversete naturperler, som du kan opleve på denne anderledes kør-selv ferie.

Oplev uspoleret natur, vulkaner og rå klippekyst på USA’s nord-vestkyst

Fra Seattle til San Francisco – populært også kaldet Pacific Coast Highway – finder du en lang række af USA’s oversete naturperler.

Her får du en top 5 over nogle af de oplevelser, du kan få på denne anderledes kør-selv ferie, væk fra de store turiststrømme, med masser af uspoleret natur.

#1. Seattle

Nyd udsigten over Seattle og Puget Bugten fra Space Needle. Besøg Seattles hyggelige torvehaller Pike Place Market og byens spændende museer – fra Pacific Science Center (Seattles svar på Danmarks Eksperimentarium) til Experience Music Project, byens, og måske et af verdens bedste, musikmusser, hvor du kan prøve at stå på scenen foran et stort publikum.

#2. Rå klippekyst, hvaler og skjulte strande

Langs Pacific Coast Highway vil du opleve en smuk og rå kyststrækning med klipper, gråhvaler, søløver og skjulte strande, hvor du kan nyde din frokost og udsigten fra et stykke drivtømmer

Nationalparker i USA

#3. Olympic National Park

Her ligger Mount Olympics sneklædte top omringet af regn- og nåleskov, stillehavskyst og varme kilder. Mount Olympic National Park er på størrelse med Fyn, og byder på fantastiske vandreture i alt fra alpine enge til eventyrlige vandfald og tæt bevoksede skove

Crater Lake USA Pacific Coast Highway

#4. Crater Lake National Park

Hovedattraktion i Crater Lake National Park er selve Crater Lake, en af USA’s dybeste og smukkest beliggende søer. Søen dækker et udslukt vulkankrater, der er blevet fyldt med smelte- og regnvand. For at få den bedste udsigt over søen, skal du snørre vandreskoene og tage den (stejle) 5.5 km tur op til Garfield Peak.

#5. Redwood National State Park

Parken med de enorme redwood træer er med på Verdensarvlisten, og kan prale af verdens højeste træ “Hyperion” på 115 meter. I parken finder du et utal af vandreruter og stisystemer, hvor du kan komme helt tæt på de imponerende træer.

 

Se her, hvordan du kan opleve alle 5 højdepunkter på én kør-selv ferie

 

Skriv et svar